Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
MOI wrote:Paaolka rozwalił mnie ten rudzielec
Super kot!!!
Hehedziękuję
on ma dar do robienia dziwnych rzeczy, i do wciskania się w każde nawet najmniejsze pudełko...tu ćwiczył na misce
a najlepsze że posiedział w niej trochę, i kilka fot udało mu się wtedy strzelić
-
Dziewczyny, Franek będzie następny
wody mi odeszły!
ale się cieszę
dam znać jak będzie po
Kajaoli, ania.g, Nelly, Aniqa, Strokrotka, ao12., Zielono mi:-))))), paaolka, sylwia1985, lubek, Magdzialenka, Monica, Kasiula09, Kakabaka, anka_a, Anoolka, MOI, pestka, agatas, Scęście, Bergo lubią tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
DeLaCruz wrote:Dziewczyny, Franek będzie następny
wody mi odeszły!
ale się cieszę
dam znać jak będzie po
Szybkiego porodu DeLaCruz
Teraz to juz kwestia kilku godzin i bedziesz tulic Franka w ramionach
-
MOI wrote:Wykorzystałam ten piękny słoneczny dzień na spacer w parku i wizytę u rodziców. A najważniejsze, że spędziłam go z meżem (nie pamiętam kiedy ostatnio tak było). Być może to ostatni dzień tylko we dwoje, a już na pewno poza murami szpitala. Jutro o 8.00 mam się stawić w szpitalu i kto wie, co się wydarzy...
Trzymajcie kciuki, żeby nie sprawdził się najczarniejszy scenariusz czyli np. kroplowka, masaż szyjki, przebijanie pęcherza na siłę, a porodu brak
Moi, mam nadzieje, ze sprwy szybko sie rozwina
MOI lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
DeLaCruz wrote:Leżę pod ktg, lekkie skurcze miesiączkowe, rozwarcia brak, szyjka 1,5cm. Nudno tu
-
nick nieaktualnyWitam!!26.09 o godzinie 13.51 przez cc przyszla na swiat Milena.3.400 53 cm i cala glowa czrnych wlosow!!Jestemy juz w domu !!
ania.g, paaolka, sylwia1985, lubek, Kajaoli, Zielono mi:-))))), Monica, Kasiula09, Vilenka, ao12., Nelly, Kakabaka, misiulka2000, anka_a, Anoolka, MOI, agatas, pestka, Scęście lubią tę wiadomość