Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:Jak byłam tam jakiś czas temu na izbie to próbowałam się dopatrzyć tego ich systemu bo o nim słyszałam. I nic nie zauważyłam.
ania.g lubi tę wiadomość
-
No heej
pisze do was na fb ale zdaje sobie sprawe ze nie kazda odczyta..
- gratuluje kolejnych donoszonych ciaz
- paolka rufy mnie powalił! Bylamnpewna ze to fotomontaż!!
- caterinka ogromne gratulacjeczemu cc? Jak sie czujesz?
- delacruz szczesliwego rozwiazania!
- co do witamin to wkurza mnie bo mu tu nie daja ani d ani k! A karmie..ania.g, paaolka lubią tę wiadomość
-
Scescie, juz powinni podac te witaminki, moze zapytaj sie?
Ciekawa jestem co tam u DeLaCruz, mam nadzieje, ze nie ma zbytnio ciezkiej nocy..
Wlasnie karmie synka, tym razem co dwie godziny wiec wyglada na to, ze Charlie jeszcze szuka rytmu.
A wczoraj oficjalnie odpadl pepuszek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 06:00
MOI, ao12., Zielono mi:-))))), lubek, ania.g, anka_a, Kakabaka, pestka lubią tę wiadomość
-
DeLaCruz trzymam za Ciebie kciuki! Powodzenia!!!
MOI a u Ciebie jak sytuacja?
Ataga4, Paaolka dzięki za miłe spotkanie na warsztatach - było bardzo fajnie
Ledwo doczłapałam sie do domu, tak mnie ta kość bolała! Przeszło troche dopiero o 3 rano! Mam nadzieje, do zobaczenia na jakims spacerkuBo 9.10.2014 na planeta dziecko chyba nie damy juz rady (tzn. mam nadzieje, ze urodze do tej pory!)
U mnie cisza.. Nic sie nie dzieje jezeli chodzi o poród. Więc czekam z niecierpliwościa!ataga4, paaolka, MOI, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Scęście wrote:Moze urodzic?
hihihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 08:59
ao12. lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry! U nas dzisiaj ładna pogoda, może ruszę się gdzieś z domu.
Delacruz, pewnie odpoczywa już razem ze swoim maluchem
Ale co z Mitaką? Może też powita nas niebawem dobrymi wieściami.
Jutro 1 PAŹDZIERNIKzaczyna się nasz miesiąc!
ania.g, paaolka, anka_a, Kasiula09, Kajaoli, lubek, pestka lubią tę wiadomość
-
Strokrotka wrote:Ataga4, Paaolka dzięki za miłe spotkanie na warsztatach - było bardzo fajnie
Ledwo doczłapałam sie do domu, tak mnie ta kość bolała! Przeszło troche dopiero o 3 rano! Mam nadzieje, do zobaczenia na jakims spacerkuBo 9.10.2014 na planeta dziecko chyba nie damy juz rady (tzn. mam nadzieje, ze urodze do tej pory!)
I ja Wam dziewczynki dziekujefajnie ze byla mozliwosc sie spotkac
tez mysle ze o 9 pazdziernika juz nie myslmy, ja to juz bede ze swoimi torbami czekac w pogotowiu jak wczesniej nic sie nie rozkreci...
Stokrotka oby ta kosc juz Ci tak nie dokuczala...i oczywiscie zycze Ci porodu w niedlugim czasie
DeLaCruz ciekawa jestem jak u Ciebie sytuacja? Trzymam kciuki zeby dzis juz szybko poszlo :*
MOI za Ciebie tez kciukamNiech Juleczka żartow juz nie robi tylko wychodzi
Pestka a jak u Ciebie? Wiadomo do kiedy bedziesz w szpitalu? W sumie to zaraz masz termin, to nie zostawia Cie juz do konca? Trzymaj sie cieplutko :*Strokrotka lubi tę wiadomość
-
Witam się w pochmurny poranek. Tak jutro już 1 października. Strasznie szybko to zleciało:-) Ale to nie zmienia faktu że trzeba rozruszać to zaspane towarzystwo w brzuchach, niech coś zacznie się w końcu dziać. Julia♥ do boju !!!*nie bądź już taka uparciucha:-D♡
paaolka, anka_a, ania.g, Monica, Scęście lubią tę wiadomość
-
Czuję się jakby mi się ciąża cofnęła
Na jakiś 8 miesiąc. Nic nie boli, nic nie strzyka... Tyle co dyskomfort że brzuch jest wielki
Ogólnie nie mam nic przeciwko temu, żeby się dobrze czuć, ale to chyba niestety znaczy że pród jeszcze baaaaaardzo daleko przede mną.
-
U mnie podczas wczorajszej próby oksytocynowej zapisywały się skurcze, ale ja nic nie czułam poza ciągłym bólem miesiączkopodobnym (lekkim). Dziś po badaniu wewnętrznym orzekli, że moja szyjka jest długa (3 cm), ale miękka i przepuszcza 1 palec. Zaraz mi podłączą oksytocynę na 6 godzin i zobaczymy, czy "zaskoczy"...
ao12., Kakabaka, MOI, poczwarkah, sylwia1985, Kajaoli, anka_a, lubek, Magdzialenka, pestka, DeLaCruz lubią tę wiadomość