Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było.
27 o 15 30 na swiat przyszedł Antoś, 2800 i 53cm długości.
Jesteśmy juz od wczoraj w domku i mamy się dobrze.
Antos ma tylko krwiaka na glówce, dużego guza, ale ma się wchlonąc do 2 mies życiaparadise, theagnes87, Kajaoli, mama86, ao12., Kasiula09, anka_a, Zielono mi:-))))), MOI, paaolka, Strokrotka, Vilenka, Nelly, misiulka2000, sylwia1985, Magdzialenka, ania.g, renatkach, xpatiiix3, lubek, agatas, Kakabaka, poczwarkah, Monica, DeLaCruz lubią tę wiadomość
-
Smutas wrote:Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było.
Antos ma tylko krwiaka na glówce, dużego guza, ale ma się wchlonąc do 2 mies życia
Ojoj GRATULACJE -
Smutas wrote:Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było.
Antos ma tylko krwiaka na glówce, dużego guza, ale ma się wchlonąc do 2 mies życiadla kolejnej szczęśliwej mamusi
-
nick nieaktualny
-
a myslalam ze teraz bedzie lzej majac osobna kuchnie a tu dupa
tesciowka caly czas lazi na gore i sie pyta co zrobilam na obiad, czy cos jadlam, ze moze ona zrobic cos na obiad , jak sie czuje itp - a ja ze nie ze po to mam kuchnie zeby sama robic a jak sie zle poczuje to po to mam meza albo zadzwonie po taxi i pojade do szpitala- ale widac nie dociera to do niej- masakra nie wiem juz jak sie uwolnic i zeby miec choc troche prywatnosci a nie sluchac non stop co dzialo sie w kosciele i jaka to masza ma byc i swieto.Cos mi sie wydaje ze jak nawet drzwi zamontujemy to i tak bedzie otwierac lazic do nas - a nawet jesli moj by cos powiedzial to jak grochem o sciane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 13:42
-
Smutas gratuluję.
Kurczę tyle już mamy mamusiek, niesamowite, że tak szybko ten czas minął.Kajaoli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ulcio wrote:Sylwia może trzeba bardziej stanowczo i dobitnie powiedzieć teściowej że sobie nie życzysz odwiedzin?
bo nie raz juz tak powiedzial