Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nutka86 wrote:dziewczyny przepraszam że tak na koniec do was się wtrące ale mam pytanie czy któraś ma GBS dodatni ?
-
MOI wrote:Uparciuszku mój kochany
Jakie masz na dzisiaj plany?
Czy zamierzasz mi wyjść z brzuszka
By Ci śpiewać już do uszka?
Hehe zajefajny wierszyk....już go czytam Julci
Moi jak tam sytuacja u Ciebie? Misiaa chyba rodzi (JULKĘ) napisała w notatkach ,że pojawiły się skurcze i jak jej nie będzie tzn,że się rozpakowuje....może to dobry znak dla naszych pociech
Ja po wczorajszej wizycie u gina w sumie to wiem tyle co nic...Z dzidzią wszystko w porządeczku,przepływy super,łożysko funkcjonuje,Julka waży 3100Szyjka rozpulchniona...Jeżeli do 9 paź.nie urodzę to mam się wstawić w szpitalu z rańca (mój gin ma wtedy dyżur) i będziemy działać żeby Julka opuściła już mój brzuszek...ale mam nadzieję,że urodzi się do pełni która jest 8 października hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 10:52
MOI, lubek lubią tę wiadomość
-
nutka86 wrote:ja też wczoraj dowiedziałam się że mam
i strasznie sie tym martwie co twój dr mówił ?
nutka86 lubi tę wiadomość
-
Nelly wrote:Ja też mam dodatni. Przy porodzie podadzą Ci pewnie dożylnie antybiotyk, żeby bakteria nie zaszkodziła dziecku przechodzącemu przez kanał rodny. Mnie ampicylinę podali już dzisiaj, ponieważ w celu skrócenia szyjki włożyli mi do macicy "balonik" (cewnik Foleya)
-
nick nieaktualny
-
nutka86 wrote:no ja wczoraj byłam na wizycie i mam 3cm rozwarcia dziś zaczął mi czop odchodzić trosze dołem brzuch pobolewa ale nie za bardzo,boję się żeby małej nie zarazić bo tyle się o tym oczytałam ;/
-
Zielonomi u mnie spokój
W nocy chwytaly mnie skurcze ale przeszły, a były dość bolesne i miałam nadzieję że to to... Lekarz mnie dzis nie badał, więc nie wiem jak z szyjka, czy chociaż robi się miękka. W poniedziałek znów będzie moja ginka i wtedy to już na pewno decyzja czy oxo czy cesarka -
Delacruz gratulacje
Czekamy na fotki i opis porodu
Anka to noc pełna wrażeń.
Nutka też mam dodatni ale nie ma co sie martwić przy porodzie podadza antybiotyk i bedzie ok. Bardzo dużo kobiet go ma wiec nie jestes sama.
nutka86 lubi tę wiadomość
-
MOI wrote:Zielonomi u mnie spokój
W nocy chwytaly mnie skurcze ale przeszły, a były dość bolesne i miałam nadzieję że to to... Lekarz mnie dzis nie badał, więc nie wiem jak z szyjka, czy chociaż robi się miękka. W poniedziałek znów będzie moja ginka i wtedy to już na pewno decyzja czy oxo czy cesarka
Nie,no niech sobie nie żartuje ta Twoja dzidzia...
Mój gin powiedział mi ,że jak wcześniej napisałam nie urodzę do 9 to mam się wstawić na 7 do szpitala i od razu będę miała podaną kroplówę z oxy....a potem dodał,że bardzo często taka indukcja kończy się cesarką. To teraz tak myślę nie mogą od razu cesarki robić, tylko tak męczyć??? Skurcze przy indukcji są dużo silniejsze i bolesne ale ponoć krócej się rodzi...hmmm zobaczymy
-
Paaolka zdrówka Kochana! Tez Cie rozłożyło na koniec...
DeLaCruz gratulacje!!!Jak dojdziesz troche do siebie to pochwal sie Franiem
MOI wierszyk cudnyObu podziałał
anka_a ale miałaś cudowną nockę - współczuję
Aniqa wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Hani z okazji ukonczonego 1. miesiąca życia poza Twoim brzuszkiem
Sylwia a moze u Ciebie się juz cos zaczyna co? Brzuch nisko, plamienia..
paaolka, MOI lubią tę wiadomość
-
Paradise, Stokrotka dziękuję! :* jutro idę do swojego lekarza, to zobaczymy czy cos mi poradzi jeszcze na to choróbsko...póki co wygrzewam się
Anka_a współczuję takiej nocy pełnej wrażeń...córcia biedna, ale psiak że Ci jeszcze takich "przyjemności" dołożył...
Aniqa właśnie tez miałam pisać że życze Wam samych radości, Tobie i Hani z okazji miesięcznicy -
Nelly, mam pytanie. Leżysz na patologi w Zośce. Czy może słyszałaś coś o terrorze laktacyjnym w tym szpitalu. Pytam bo jak rodziłam pierwsze dziecko to był i już ma stresa że znowu jakaś pielęgniara będzie ze mnie po cc na siłę próbowała pokarm wydusić.
Nelly lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Właśnie zauważyłam u siebie dzisiaj podobny ból jajnika prawego
Zielono mi:-))))) wrote:Kochane mam pytanko....Czy was też tak pobolewa tak jakby jajnik (w takim miejscu jak jest jajnik)? Mam takie pikanie jak przed okresem czy jak jest owulacja...i tylko po prawej stronie.