Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Już po . Mały Groszek ma 6mm i serduszko bije 129/min!!! Pęcherzyk 16mm, zoltkowy 4mm. Lekarz powiedział, że wszystko wzorowo! Śmiesznie, jak zaczął robić usg, napięcie milion procent, jego pierwsze slowa: 'jest ciaza'... 'żywa'
Drelin, moremi, madziallena, caterinka, paaolka, Kajaoli, Kakabaka, Eweloka84, Ciapulinka lubią tę wiadomość
-
Zależy na czym Ci zależy ciązę można w zasadzie już potwierdzić, ale jak chcesz zobaczyć cos więcej to koło 7-8 tyg
A skoro jesteś po stracie ciąży, to może wcześniej? Moze luteinę albo duphaston dostaniesz.
No to ja uciekam do pracy. A jak będę rano wracała, to kupię sobie makrelęWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 17:36
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kobietki! Sporo namazałyście, hehe Ale kilka stron już nadrobiłam Widzę, że się przedstawiałyście, więc może i ja napiszę coś o sobie
Karolina, 24 lata. Mężatka od 3,5 roku i mama wspaniałego 2 letniego chłopca Obecnie nie pracująca, po studiach prawniczych. Mieszkamy pod Warszawą
Gratuluje kochane pięknych Fasolek i trzymam cały czas kciuki za te, które na pierwsze USG dopiero czekają
Miłego wieczorulubek, mała_mi, moremi, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
madziallena wrote:a mozna jesc wedzone ryby w ciazy?
Ryby morskie są wskazane - trzeba ich dużo jeść. Odpadają surowe, podobnie jak mięso.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 18:19
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
o losie ale się rozpisałyście
Jestem Ewelina mam 23 lata. Mieszkam w Trójmieście. Studiuję chemię. Z moją Czekoladką jesteśmy 3 lata. On jest marynarzem. Planowaliśmy w tym roku ślub, aczkolwiek nasze plany "pokrzyżowała" nasza mała fasolka Nie możemy się doczekać naszego maleństwa, więc póki co koncentrujemy się na nim w 100% a reszta jakoś sama się ułożymadziallena, lubek, Aneta90, mała_mi, moremi, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
loveyou88 wrote:Magdzialenka masz tu kalkulator bety:) ale musisz mieć 2 wyniki:)
http://www.babymed.com/tools/hcg-calculator
Kakabaka wrote:Ja pierdziu...
Przed sekundą skończyłam jeść a znowu mi się chce.
Anoolka trzymamy kciuki i daj znać po wizycie, i się nie denerwuj!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 19:07
Kakabaka lubi tę wiadomość
-
lubek wrote:Już po . Mały Groszek ma 6mm i serduszko bije 129/min!!! Pęcherzyk 16mm, zoltkowy 4mm. Lekarz powiedział, że wszystko wzorowo! Śmiesznie, jak zaczął robić usg, napięcie milion procent, jego pierwsze slowa: 'jest ciaza'... 'żywa'
lubek lubi tę wiadomość
-
Magdzialenka wrote:Super lubek, ale to musi być radość, zobaczyć bijące serduszko, ja dopiero jutro idę na pierwszą wizytęAneta90
-
Aneta90 wrote:Magdzialenka ja też jutro idę bo tydzień temu byłam i lekarz mi nie wykrył jeszcze bo było za wcześnie mam nadzieje że przez tydzień czasu urosła na tyle fasolka żebym mogła ją jutro zobaczyć theagnes ja też termin porodu mam na 20 października wg belly