Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc Mamusie od wczoraj az tyle stron musialam nadrobic ja juz po pracy i teraz tylko lenistwo w lozeczku Mnie tez pobolewa brzuszek i sama nie wiem co chce zjesc non stoip szukam jakis smakow....
Trzymam kciuki za Wasze USG Bedzie dobrze wierze w toAnoolka, Kajaoli, Kakabaka, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Uwielbiam Cię kobieto :*
Mam na imię Agnieszka i 13 skończyłam 36 lat, a za sobą jedną ciążę biochemiczną (potwierdzone testami i betą), i prawdopodobnie drugą również (tylko testy - blade kreseczki i sama nie jestem już pewna). Pojutrze minie 7 miesięcy od naszego ślubu, a znamy się i jesteśmy parą od 4 lat. Również mamy dwa koty i rodzice - zwłaszcza moi - twierdzili, że to przynajmniej o jednego za dużo, ale teraz przyjeżdżają w odwiedziny do "wnusiów" Poradzimy sobie spokojnie. Swoją drogą badanie na toxo negatywne, a lekarz ginekolog twierdzi, że koty jak najbardziej sprzyjają ciąży. Jedyne czego wymaga, to, żeby były pod stałą opieką, odrobaczane i szczepione regularnie i na razie jedynie mam odpuścić sprzątanie kuwety Mężuś wywiązuje się z tych obowiązków w 200%
Dzisiaj byłam na drugim usg i niestety w pęcherzyku nie widać zarodka. Kolejne badanie mam za tydzień. Mam odpuścić betę, bo według mojego gina tylko niepotrzebnie się stresuję, a wszystko według niego rozwija się pięknie. No i wyznaczył mi termin na 10 października.
No to nie jestem tu jedyną miłosniczką kociaków.. Ja wlasnie badania na toxo jeszcze nie robilam..ale zamierzam isc w przyszlym tygodniu,zreszta wtedy zrobie calą serie badań. A mąż też juz przejąl obowiązek sprzątania kuwetki i wcale mnie za tym nie teskniemoremi lubi tę wiadomość
-
paaolka wrote:No to nie jestem tu jedyną miłosniczką kociaków..
Koty są suuuuper - też mam poza tym jaszczurki i szczurki i oczywiście nie mam zamiaru rezygnować z żadnego pupila. Wszystkie są czyste i odpowiednio utrzymane, więc nie obawiam się o siebie ani dziecko. Moim zdaniem łatwiej czasami zarazić się czymś od ludzi, niż od zwierzakówmoremi, paaolka, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny kochane, nie martwcie się za bardzo,
mnie przez dwa dni beta spadła o 40 jednostek w piątek robiona 14.02 z 1056 mIU/ml do 1016 mIU/ml w niedziele, w dodatku dostałam krwawienia ze skrzepami,wczoraj i dziś, byłam w szpitalu bo podejrzenia były że poroniłam, a tu szok zarodek z bijącym serduszkiem,( w piątek nic nie było widać, przez 3 dni tyle sie zmieniło:)
Straciłam już nadzieję, byłam załamana, a tutaj cud!!!!!:*
Kochane wierzcie że będzie dobrze :*
Módlcie się i wierzcie w cuda<3
madziallena, Strokrotka, Drelin, moremi, agatas, Kamilamila85, Lanusia93, MartaR.., caterinka, marta83, Magdzialenka, mała_mi, Kajaoli, Kakabaka, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
i tak będzie, każda z nas będzie miała swój cud! w październiku. my po prostu wsyztskie tutaj ejsteśmy "skazane" na super pozytywnie przebiegające ciąże i zdrowe maluszki oraz szczęśliwe mamusie :* :*
Straciłam już nadzieję, byłam załamana, a tutaj cud!!!!!:*
Kochane wierzcie że będzie dobrze :*
Módlcie się i wierzcie w cuda<3[/QUOTE]
madziallena, destiny3007, Aneta90, Kajaoli, Eweloka84 lubią tę wiadomość