Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze Wam powiem ciekawostke - jak zobaczylam bijace serduszko, zapytalam lekarza, czy mozemy posluchac, ale powiedzial, ze to jak walenie dziecka mlotkiem po glowie i ze nie bedziemy sluchac. Nie sprzeczalam sie oczywiscie, ale zdziwilam sie troche
-
nick nieaktualnyZ racji iż się jeszcze nie przedstawiłam może teraz to nadrobię
Więc mam na imię Jola i mam 23 lata.
Póki co ukończyłam Europeistykę na wydziale zarządzania i obecnie jestem na rocznym kursie na Agenta Celnego, mieszkam w Rzeszowie na podkarpaciu ze swoim ukochanym chłopakiem mam nadzieję przyszłym mężem więcej może jakoś podczas rozmowy wyjdzie bo nie mam pomysłu co tu więcej powiedzieć jak wyglądam trochę na zdjęciu widaćmoremi, lubek, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Dżizazzzzzz jak ja wam zazdraszczam tych usg... Ja to chyba ostatnia w kolejce jestem, bo 26.02 dopiero i to na 21.30
A nerwa mam, aż mi żołądkiem przewraca, bo na poprzednim się tylko pęcherzyk pokazał.... -
mała_mi wrote:Dżizazzzzzz jak ja wam zazdraszczam tych usg... Ja to chyba ostatnia w kolejce jestem, bo 26.02 dopiero i to na 21.30
A nerwa mam, aż mi żołądkiem przewraca, bo na poprzednim się tylko pęcherzyk pokazał....
Będzie dobrze Jesteśmy z Tobąmała_mi lubi tę wiadomość
Aneta90 -
mała_mi wrote:Dżizazzzzzz jak ja wam zazdraszczam tych usg... Ja to chyba ostatnia w kolejce jestem, bo 26.02 dopiero i to na 21.30
A nerwa mam, aż mi żołądkiem przewraca, bo na poprzednim się tylko pęcherzyk pokazał....
Eee nie jestes ostatnia Ja ide dopiero w przyszly piątek- 28 lutego, takze tez do tej pory bede w niepewnosci...Ale dzis zamierzam sie nie stresowac - zaraz idziemy z moim M na kolacje, dzis mija pół roku jak jestesmy małżeństwem no i takie opoznione walentynki tez sobie przy okazji robimy..moremi lubi tę wiadomość
-
Laski ale sie rozpisałyście!!!
Wiatm nowe Październikowe Mamusie - jest nad juz bardzo dużo Będzie o czym pisać! Już jest!
Z racji tego, ze sie prezentowałysmy - Agata, mam 25 lat (w czerwcu), po ślubie 2,5 roku z męzem znamy sie 4 lata I mamy cudowną córcię 22 m-ce - Polę Studiuję budownictwo i mam zamiar się teraz bronić - inżynier
I pracuję w sumie w zawodzie
Ja mam wizytę za tydzień 24.02 i też juz nie moge wytrzymać! Miałam dzisiaj głupie myśli, zeby skoczyć gdzies na USG zobaczyć czy wsio ok, ale na szczescie sie powstrzymałam
Trzymam kciuki za wizytujące i gratuluje już udanych wizyt!!!lubek, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
paaolka wrote:Eee nie jestes ostatnia Ja ide dopiero w przyszly piątek- 28 lutego, takze tez do tej pory bede w niepewnosci...Ale dzis zamierzam sie nie stresowac - zaraz idziemy z moim M na kolacje, dzis mija pół roku jak jestesmy małżeństwem no i takie opoznione walentynki tez sobie przy okazji robimy..
Ale wam fajnie... Ja nie pamiętam kiedy ostatnio byłam z M na romantycznej kolacji. Ale to juz 7 lat po ślubie, to wieciepaaolka lubi tę wiadomość
-
madziallena wrote:Lubek sliczny Groszek juz sie nie moge doczekac kiedy swoje zobacze
Drelin a mozna jesc wedzone ryby w ciazy?
Nie mozna ani lososia wedzonego ani makreli ze wzgledu na jakies bakterie. Ale podobno zalezy od sposobu wedzenia.. A ja mam tak wielka ochote na makrelke ..nati8787, madziallena lubią tę wiadomość
-
Hej mamusie , e wcale nie ostatnie ja mam pierwsze usg pod koniec marca bo w uk do lekarza zapraszaja w 12tc , wiec lece do polski i pedze do lekarza:)
Zdecydowalam sie przez miesiac nic nie powiem w pracy o ciazy , moja kolezanka obiecala mnie odciazyc a za nie caly miesiac lece do Polski wiec jak juz wroce moj kontrakt sie przedluzy na czas nieokreslony automatycznie:)dzis spokojny dzien, po pracy najadlam sie jak bak a po za tym non stop chce mi sie spac )).
Jak u was w tej chwili z nalogami? Ja na dzien dziesiejszy odstawilam ukochana kawe:( bo teraz zupelnie mi nie pasuje no i przestalam palic:) a co do nowych nalogow dodalam do swego menU znienawidzony wczesniej sok pomidorowy:) dzis dwa kartony .....Nati -
hejo kawa mi też minęła ale za to rano mdłości i rzyganie a potem do pracy za to zjadłam niedawno zrazy z makaronikiem i jestem najedzona jak bączek
USG serduszkowe - 01.03. o 12.
Dziewczyny z Warszawy i okolic - wiecie gdzie chcecie rodzić?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Widziałam swoją dzidzię!!!!! Ma 16 mm, widoczne rączki, nóżki, no i serduszko
Serducho pikało jak szalone!!!! BUM BUM BUM BUM BUM!!!! Aż boję się, czy nie za bardzo, bo tętno aż 167!
Wg lekarza to 8 tydzień i termin porodu przewiduje na 29 września, ale mam nadzieję, że mnie stąd nie wykopiecie, zwłaszcza, że zawsze trzeba doliczyć 2 dni marginesu Może jeszcze wskoczę na 1 październikamadziallena, mała_mi, pestka, Drelin, marta83, moremi, Kajaoli, paaolka, lubek, Eweloka84, Kakabaka, Strokrotka, agatas, Ciapulinka, caterinka lubią tę wiadomość
-
O jejku chwila mnie nie było i proszę, się rozmnażamy normalnie
Ja jestem Karolina, 26 lat z Mężem pół roku po ślubie:)
Byłam na USG- wszystko w porządku, serduszko bije! Dziś byłam na morfologii i innym milionie badań- czekam na wyniki a tak to żyje..mdłości i senność za mną chodzą, coś okropnego..ale ostatnio słoneczko to się naspaceruje chociaż
i MOI pięknie! Cudowne uczucie na pewnoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 21:57
Drelin, mała_mi, moremi, Kajaoli, lubek, MOI, Kakabaka, Ciapulinka lubią tę wiadomość
-
Czas zrobic porzadek w swoich znajomosciach .. w jednej chwili zabraly mi cala radosc:( nie wiem.czy to tak aby sie same podbudowaly czy poprostu to tak by mi dopiec .....
Nie mniej jednak dziekuje Marta ze w swiecie wirtualnym mam wiecej wsparcia niz od ludzi ktorych mam wokol siebie
...marta83 wrote:to super masz kolezanki. my trzymamy kciuki i sie cieszymyNati