Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Też przeczytałam o Przybylskiej....

Franulo od 1:15 to je, to go lulam aż zrobił piękna kupkę
i teraz znów je. W dzień sam przysypia przy piersi a teraz cwaniaczek jakoś nie chce;) ale dla takiej ładnej kupki mogę nie sspac;) boże z jakich rzeczy sie człowiek cieszy jak ma dziecko:)
Strokrotka, paaolka, ao12., Kakabaka, anka_a, Nelly lubią tę wiadomość
-
gratulacje!!MartaR.. wrote:Tak dziewczynki moje o 13.25 Polcia się urodziła bardzo szybko 54cm 3.840kg ładnie się przyssała ma bardzo długie włosy dam zdjęcia jak się ogarnę na FB BO TU nie umiem z telefonu

-moni... oby wtorek byl dniem urodzin malenstwa!
- o przybylskiej tez slyszalam, szok.. te ku**kie raczysko
MartaR.. lubi tę wiadomość
-
masakra ja tez przez to zasnac nie moglam - taka mloda i sliczna i zostawila meza i dzieciaki. Maskara z tymi rakamiAniqa wrote:Ania przybylska nie zyje,Boże co ja czytam podczas karmienia, ale mi smutno. Taka fajna dziewczyna i matka 3 dzieci. Chyba mocno przytulac bede Hanie do rana.
-
Witam
Wasze maluszki cudne
Mam pytanie, ile płaciłyście za posiew z przedsionka pochwy i odbytu w kierunku nosicielstwa bakterii Streptoccocus agalactiae ? Będę miała pobierane dopiero jutro na ostatniej wizycie u gina. Miałam robione coś w podobie w 33 tyg ciąży i tylko z pochwy. Wtedy płaciłam 80 zł. Muszę wiedzieć ile kasy mam teraz zabrać.Matka fantastycznej 4
-
Z Przybylską to bardzo przykre, tym bardziej ze troje dzieci i taka młoda

ooo Moni trzymam kciuki aby szybko poszło
MOI a u Ciebie jak tam Juleczka już jest po tej stronie brzuszka ?
ania to jest ten GBS? ja u siebie płaciłam 30 zł i dopłacałam 15 zł bo wyszedł dodatni
A ja zaczynam kolejny tydzień 39 i równiutko 2 tygodnie do terminu ale mam nadzieje że rozkręci się wcześniej
-
Nadrobiłam. Rzadko zaglądam bo jakoś nie mogłam się ogarnąć. Też płakałam, że nie mam mleka, mały wisi non stop na cycku podobnie jak opisujecie, przysypia a jak go odkładam wrzask (on nie płacze on wrzeszczy) i wczoraj od 10 do 21 non stop przy cycku na rekach, płakałam chyba ze 3 razy z tej niemocy. Ale śpi mi w nocy budzi się dwa razy na karmienie i przebranie, a dzisiaj obudził się raz. Pokarmu się naprodukowało i znów cyckujemy.
Co do opisu porodu... miałam na sali 2 kobietki po cesarce i pierwszym porodzie naturalnym i przeklinały cesarkę więc każdy ma inne zdanie. Ja nie ukrywam, że miałam trudny poród- 11 h bóli krzyżowych z brzucha w ogóle nie czułam. Obyście ich nie miały. DOstałam jakieś czopki rozkurczowe (słabe), hel (nie chciałam go - porażka)i na te najgorsze bóle jakiegoś ala głupiego jasia bo którym miałam odlot do kolejnego skurczu (tu przytomniałam) i znowu odlot. Przec zaczełam na leżance a na fotelu cała akcja trwała 10 min z tym że lekarz pomagał mi wypchnąć małego kładąc się na brzuch bo ja już nie miałam siły po tych skurczach. A tak podsumowując to już nie pamiętam jak to było
bolało no bo poród boli, ale na serio nie pamiętam
i na pewno będę chciała jeszcze jedno dziecko za jakieś 3 lata 
Dacie radę dziewczynki, nie stresujcie się
Maluszki na zdjęciach przesłodkie
ania.g, ataga4, Kakabaka, paradise, anka_a, ao12., Kaszulator, pestka, Kasiula09, lubek, Kajaoli, agatas, kaaasiaczek_, Aniqa lubią tę wiadomość
-
Ja placilam 26 złataga4 wrote:Jeśli to ten gbs to ja płaciłam 35zl

-
Mój Jędruś też się zapowiada na 4kg lub nawet więcej, także rozumiem Twoje obawy bo mnie nękaja dokładnie takie same. Jeśli do środy się nie rozpakuję lekarz zdecyduje czy nie będzie konieczne cc. Zobaczymy. Zrobię tak jak on zdecyduje, bo ufam mu całkowicie.sylwia1985 wrote:gin mowil ze kolo 4 kg bedzie wazylSkurcze co pięć minut to już nie przelewki. Bardzo mocno trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie i myślami jestem z Wami! Powodzenia!!!moni28 wrote:Jjestem na porodowce mam pilke skurcze co 5 min.ale mam juz dosyć