Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Też przeczytałam o Przybylskiej....
Franulo od 1:15 to je, to go lulam aż zrobił piękna kupkęi teraz znów je. W dzień sam przysypia przy piersi a teraz cwaniaczek jakoś nie chce;) ale dla takiej ładnej kupki mogę nie sspac;) boże z jakich rzeczy sie człowiek cieszy jak ma dziecko:)
Strokrotka, paaolka, ao12., Kakabaka, anka_a, Nelly lubią tę wiadomość
-
MartaR.. wrote:Tak dziewczynki moje o 13.25 Polcia się urodziła bardzo szybko 54cm 3.840kg ładnie się przyssała ma bardzo długie włosy dam zdjęcia jak się ogarnę na FB BO TU nie umiem z telefonu
-moni... oby wtorek byl dniem urodzin malenstwa!
- o przybylskiej tez slyszalam, szok.. te ku**kie raczyskoMartaR.. lubi tę wiadomość
-
Aniqa wrote:Ania przybylska nie zyje,Boże co ja czytam podczas karmienia, ale mi smutno. Taka fajna dziewczyna i matka 3 dzieci. Chyba mocno przytulac bede Hanie do rana.
-
Witam
Wasze maluszki cudne
Mam pytanie, ile płaciłyście za posiew z przedsionka pochwy i odbytu w kierunku nosicielstwa bakterii Streptoccocus agalactiae ? Będę miała pobierane dopiero jutro na ostatniej wizycie u gina. Miałam robione coś w podobie w 33 tyg ciąży i tylko z pochwy. Wtedy płaciłam 80 zł. Muszę wiedzieć ile kasy mam teraz zabrać.Matka fantastycznej 4 -
Z Przybylską to bardzo przykre, tym bardziej ze troje dzieci i taka młoda
ooo Moni trzymam kciuki aby szybko poszło
MOI a u Ciebie jak tam Juleczka już jest po tej stronie brzuszka ?
ania to jest ten GBS? ja u siebie płaciłam 30 zł i dopłacałam 15 zł bo wyszedł dodatni
A ja zaczynam kolejny tydzień 39 i równiutko 2 tygodnie do terminu ale mam nadzieje że rozkręci się wcześniej -
Nadrobiłam. Rzadko zaglądam bo jakoś nie mogłam się ogarnąć. Też płakałam, że nie mam mleka, mały wisi non stop na cycku podobnie jak opisujecie, przysypia a jak go odkładam wrzask (on nie płacze on wrzeszczy) i wczoraj od 10 do 21 non stop przy cycku na rekach, płakałam chyba ze 3 razy z tej niemocy. Ale śpi mi w nocy budzi się dwa razy na karmienie i przebranie, a dzisiaj obudził się raz. Pokarmu się naprodukowało i znów cyckujemy.
Co do opisu porodu... miałam na sali 2 kobietki po cesarce i pierwszym porodzie naturalnym i przeklinały cesarkę więc każdy ma inne zdanie. Ja nie ukrywam, że miałam trudny poród- 11 h bóli krzyżowych z brzucha w ogóle nie czułam. Obyście ich nie miały. DOstałam jakieś czopki rozkurczowe (słabe), hel (nie chciałam go - porażka)i na te najgorsze bóle jakiegoś ala głupiego jasia bo którym miałam odlot do kolejnego skurczu (tu przytomniałam) i znowu odlot. Przec zaczełam na leżance a na fotelu cała akcja trwała 10 min z tym że lekarz pomagał mi wypchnąć małego kładąc się na brzuch bo ja już nie miałam siły po tych skurczach. A tak podsumowując to już nie pamiętam jak to byłobolało no bo poród boli, ale na serio nie pamiętam
i na pewno będę chciała jeszcze jedno dziecko za jakieś 3 lata
Dacie radę dziewczynki, nie stresujcie się
Maluszki na zdjęciach przesłodkieania.g, ataga4, Kakabaka, paradise, anka_a, ao12., Kaszulator, pestka, Kasiula09, lubek, Kajaoli, agatas, kaaasiaczek_, Aniqa lubią tę wiadomość
-
ataga4 wrote:Jeśli to ten gbs to ja płaciłam 35zl
-
sylwia1985 wrote:gin mowil ze kolo 4 kg bedzie wazylmoni28 wrote:Jjestem na porodowce mam pilke skurcze co 5 min.ale mam juz dosyć