Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
wczoraj bylo serduchowanie ale nie ruszylo nic
sprobuje i dzisiaj meza namowic na male co nie co
bo dziewczyny juz nie mam sily. Dzisiaj ledwo dowloklam sie do kosciola ... tez wam tak ciezko? ja czuje sie jakby mnie czolg przejechal
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 16:38
-
DeLaCruz piekny synulo!
Ja nadal walcze z laktatorem...staram sie coś ściagać, ale udało mi się dziś może z 8ml ściagnąć...malutek co prawda śpi ładnie, ale jeszcze dziś kupki nie zrobił...eh trudne to wszystko
w każdym razie wierze, że się najada. Sspie łądie i po 40 min a potem ładnie śpi, więc jednak cos być musi;) Chciałabym tylko móc pokarm odciągnąć, żeby zobaczyć ile go mam...
-
nick nieaktualnypestka wrote:DeLaCruz piekny synulo!
Ja nadal walcze z laktatorem...staram sie coś ściagać, ale udało mi się dziś może z 8ml ściagnąć...malutek co prawda śpi ładnie, ale jeszcze dziś kupki nie zrobił...eh trudne to wszystko
w każdym razie wierze, że się najada. Sspie łądie i po 40 min a potem ładnie śpi, więc jednak cos być musi;) Chciałabym tylko móc pokarm odciągnąć, żeby zobaczyć ile go mam...
-
nick nieaktualny
-
Aniqa dziękuję za wsparcie, jestes kochana;) No będę walczyć, na pewno się coś uda:)może mój organizm jest opóźniony, nie wiem:P ale dobrze, że o wodzie piszesz, będę piła więcej:)
A kiedy jest pierwsze ważenie dziecka w ogóle? Aniqa Twoja Henia była już wazona? -
dziewuszki tez mialyscie przed porodem takie biegunkowe wyproznienie? Ja juz chyba od 5 dni tak mam i delikatne plamienia i bole brzucha - zastanawiam sie czy moj organizm sie przygotowuje. Od wczoraj doszedl metaliczny smak w ustach i mdlosci i ogromna zgaga i mega zmeczenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 18:03
-
nick nieaktualnypestka wrote:Aniqa dziękuję za wsparcie, jestes kochana;) No będę walczyć, na pewno się coś uda:)może mój organizm jest opóźniony, nie wiem:P ale dobrze, że o wodzie piszesz, będę piła więcej:)
A kiedy jest pierwsze ważenie dziecka w ogóle? Aniqa Twoja Henia była już wazona?
Do mnie polozna przyszla pare dni po tym jak wrocilam do domu i wtedy ja wazyla, teraz przychodzi 1 raz w tygodniu i przynosi wage,a ja mam taka normalną wage co sie na niej staje,i jak cos to klade pieluszke na niej i waze hanie. -
pestka wrote:DeLaCruz piekny synulo!
Laktatorem się w ogóle nie przejmujjak próbowałam ściągnąć przy pierwszym dziecku to było max. 20ml. A z cyca maluszek potrafił jeść 30 minut, więc ilość ściągniętego mleka ma się nijak do rzeczywistej, co potwierdził doradca laktacyjny. Tak jak mówi Aniqa - dużo wody, ja od czasu do czasu piję herbatkę laktacyjną Herbapolu (http://www.bangla.pl/opinie/p6612/herbapol-krakow-herbatka-dla-kobiety-karmiacej-fix), bo ją bardzo lubię.
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:dziewuszki tez mialyscie przed porodem takie biegunkowe wyproznienie? Ja juz chyba od 5 dni tak mam i delikatne plamienia i bole brzucha - zastanawiam sie czy moj organizm sie przygotowuje. Od wczoraj doszedl metaliczny smak w ustach i mdlosci i ogromna zgaga
-
Hello! Ale przez ten weekend tutaj ruch
Przeważnie było ciszej
Marta gratulacje! Widziałam zdjęcie na FBŚliczna masz córeczkę
I jaka ma blond fryzurke
Sylwia,może teraz na ciebie kolej ? Dziewczyny pisały i przeczyszczaniu organizmu przed
U mnie cicho, nic nie zapowiada żeby miało się cos zacząć ;-I Kilka dni temu w nocy Gabrysia strasznie mi się przywracała i czulam klucie w szyjce. Potem przez następne dwa dni miałam bóle krzyza- myslalam ze się zaczyna ale widocznie zmieniła tylko pozycje bo nie jest juz tak ruchliwa jak jeszcze tydzień temu i bol lewego biodra podczas chodzenia ustąpiłW końcu mogę normalnie chodzić ale po nocy nadal jeszcze boli.
Juz nie mogę się doczekać, mąż tez juz zniecierpliwiony ale tylko dlatego ze jak znaczne rodzic to będzie miał wolneJa mu mowie ze będzie miał wolne tylko od pracy bo zaczną się inne obowiązki
paaolka, MartaR.., anka_a lubią tę wiadomość
-
MartaR gratuluję
MartaR.. lubi tę wiadomość