Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Jej jakie śliczne dzieciaczki...ja się nadal w dwupaku melduje ale też dziś jest moja pani dr. i będę mieć podłączony test oxy ciekawe czy coś się ruszy dziś rano na ktg dwa skórcze były jeden na 50% drugi na 70% boje się ale chcę żeby już było po wszystkim. Pozdrawiam
ao12., Strokrotka, Kajaoli, lubek, anka_a, sylwia1985, nadzieja!!! lubią tę wiadomość
-
MartaR.. wrote:Jej jakie śliczne dzieciaczki...ja się nadal w dwupaku melduje ale też dziś jest moja pani dr. i będę mieć podłączony test oxy ciekawe czy coś się ruszy dziś rano na ktg dwa skórcze były jeden na 50% drugi na 70% boje się ale chcę żeby już było po wszystkim. Pozdrawiam
-
Witam się z ranka. Jestem po obchodzie i badaniu. Dostałam 2 czopki ponieważ szyjka wenatrz miekka i gotowa rozwarcie na 2 palce no i dostałam czopki na razie będzie bez oxy u zobaczymy co dalej:-)
A jak uWas Mio Marta?lubek, Nelly lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA u mnie jakis cud!
Hanie uspalam o 21,i spala do 1 w nocy,potem cycus i następny dopiero o 4,i potem o 6.
Wyspałam sie!!!
O 11 na tvn ma byc w programie martyny wyjciechowskiej o handlu dziewic w bulgarii.Zielono mi:-))))), ao12., Kajaoli, Scęście, anka_a, pestka, ataga4 lubią tę wiadomość
-
Dzieńdoberek kochane...U mnie dziś mglisto,świata nie widać
Ja dziś od rana z częściejszymi bólami jak na @ niż zazwyczaj..teraz trochę ucichły...no i krzyże bolą...może już w końcu coś się zacznie dziać!
DeLaCruz FRANUŚ jest boski
Martuś, Moni kciukam żebyście już dziś miały swoje dzieciątka na piersi...czekamy
MOI kochana jak tam u Ciebie???
Aniqa super ,że Hania przespała nockę....najgorsze mam nadzieje już minęło i nie będą ją już męczyły kolki
Miłego dzionka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 10:25
Aniqa lubi tę wiadomość
-
MartaR trzymamy kciuki i zazdrościmy
Dziewczyny - nagle schudłam kilogram w ciągu dwóch dni (nie miałam biegunki ani nic), może to nareszcie to sławne chudnięcie przed porodem?Zmieniła mi się też wydzielina. Na gęstą biało-zółtawą. OBY to by było TO!!!
Dzisiaj zaczęłam 39 tydzieńKajaoli, Bergo, Kasiula09, lubek, anka_a, Kakabaka, ania.g, Nelly lubią tę wiadomość