Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaR.. wrote:Jej jakie śliczne dzieciaczki...ja się nadal w dwupaku melduje ale też dziś jest moja pani dr. i będę mieć podłączony test oxy ciekawe czy coś się ruszy dziś rano na ktg dwa skórcze były jeden na 50% drugi na 70% boje się ale chcę żeby już było po wszystkim. Pozdrawiam
Oooo to super, ze dzis jest twoja lekarkapisalas poprzednio, ze bedzie dopiero we wtorek.
Bardzo sie ciesze, ze cos sie ruszylo i zycze zeby szybko poszlo
-
Marta kibicuje mocno! niedlugo ujrzyc Polenke!! :*
Moi tobie tez szybkiego porodu i ujrzenia malucha zycze..
Aniqa, cudownie wstawac co 3-4h prawda?fajnie ze ci sie udalo odpoczac
DeLaCruz piekny jest twoj synek, Franek tez jest cudny!!Aniqa lubi tę wiadomość
-
A my na 14 idziemy na obiad do moich rodzicow
dawniej szla bym sie szykowac na godzinke przed, bo wlosy umyc wysuszyc i ulozyc, makijaz, ubrac sie i dotrzec na 14, ale teraz wsyztsk osie zmienilo.. i msuze meic czas by ubrac i spakwoac Synka, a wiec pol h wczesniej ruszam sie ogarniac poki malutki spi
mam nadzieje wrocic wieczorkiem od ejdnych i drugich dziadkow i zobaczyc fotke Poli i info ze MOI rodziKajaoli lubi tę wiadomość
-
poczwarkah wrote:MartaR trzymamy kciuki i zazdrościmy
Dziewczyny - nagle schudłam kilogram w ciągu dwóch dni (nie miałam biegunki ani nic), może to nareszcie to sławne chudnięcie przed porodem?Zmieniła mi się też wydzielina. Na gęstą biało-zółtawą. OBY to by było TO!!!
Dzisiaj zaczęłam 39 tydzień
Tez mam taka wydzieline od paru dni juz, nawet chwile sie zastanawialam, czy to nie infekcja, ale zadnych innym symptomowWaga mi stoi od 4tyg (no, poza dzisiaj, ale to wina wczorajszego przedkinowego popasu w restauracji
), tez czekam na taki spadek, wiec trzymam za Ciebie kciuki, ze to to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 13:16
-
nick nieaktualny
-
Tak dziewczynki moje o 13.25 Polcia się urodziła bardzo szybko 54cm 3.840kg ładnie się przyssała ma bardzo długie włosy dam zdjęcia jak się ogarnę na FB BO TU nie umiem z telefonu
Zielono mi:-))))), paaolka, paradise, lubek, Kakabaka, sylwia1985, Aniqa, Kajaoli, poczwarkah, agatas, Kasiula09, Vilenka, ataga4, anka_a, ao12., Nelly, Scęście lubią tę wiadomość
-
MartaR.. wrote:Tak dziewczynki moje o 13.25 Polcia się urodziła bardzo szybko 54cm 3.840kg ładnie się przyssała ma bardzo długie włosy dam zdjęcia jak się ogarnę na FB BO TU nie umiem z telefonu
Ooooooołłłyeeeeeee super Gratulacje....czekamy na zdjątko na FbWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 15:52
MartaR.. lubi tę wiadomość
-
MartaR.. wrote:Tak dziewczynki moje o 13.25 Polcia się urodziła bardzo szybko 54cm 3.840kg ładnie się przyssała ma bardzo długie włosy dam zdjęcia jak się ogarnę na FB BO TU nie umiem z telefonu
Ogromniaste gratulacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 16:32
MartaR.. lubi tę wiadomość