Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnoolka wrote:Tylko że u mnie przenoszenie po zaśnięciu nic nie daje bo jak tylko kładę go do łóżeczka to się budzi ehh...
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny cierpliwości, wiem co czujecie! Julcia urodziła się tydzień po terminie i teraz wiem,że nie warto było się spinac i denerwować. Mała miała widocznie ważny powód żeby zostać w brzuszku troszeczkę dłużej
ataga4, Kajaoli, Scęście lubią tę wiadomość
-
Hej kochane! Ale się za Wami stęskniłam! Dopiero teraz znalazłam wolną chwilę żeby do Was zajrzeć. Zaraz powolutku biorę się za nadrabianie zaległości. My od wczoraj jesteśmy w domku. W szpitalu miałam mały kryzys bo mała nie umiała złapać mojego sutka mimo tego, że odruch ssania ma bardzo dobry. Na szczęście wpadłam na pomysł z nakładkami i teraz nie da się jej oderwać od cyca. Powolutku się poznajemy
Idę czytać co tam u Was
Kakabaka, ataga4, Strokrotka, ao12., Anoolka, lubek, anka_a, Kasiula09, Vilenka, Kajaoli, MOI, Scęście lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było bo wogóle nie mam czasu. Maly w dzień nie śpi dlugo a jak spi to albo musze posprzatać albo ugotowac albo odpoczac, dnia mi malo.
Antoś rosnie bo ważył w piatek juz 3200, oczywiscie mielismy problem z odparzoną dupka po chusteczkach z pampersa ale tych zielonych zapachowych. Termentiol jest idealny nic nie pomogło tylko to. Mamy tez problem z oczkami bo strasznie mu ropieją, dostał kropelki ale za barzdo nie pomagaja. Jak coś to trzeba bedzie iść do okulisty. W nocy mały się budzi o 23, 2, 5 czyli często. Ostatnio strasznie boli go brzuszek bo tak stęka i się pręży przy kupce. Macie jakieś pomysły jak mu pomóc. Masowanie nic nie daje.Kakabaka lubi tę wiadomość
-
ao12. wrote:Czy bóle krzyżowe też się zaliczają do skurczy?
Bóle brzucha razem z tymi krzyżowymi.
Mam takie chyba na razie co pół godz i twardy brzuch.
Wody mi nie odeszły.Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnySmutas wrote:. W nocy mały się budzi o 23, 2, 5 czyli często. Ostatnio strasznie boli go brzuszek bo tak stęka i się pręży przy kupce. Macie jakieś pomysły jak mu pomóc. Masowanie nic nie daje.
Dla mnie tormentiol idealny, tez mi pomógł. -
No nasz maly jest aktywny od 9 przeważnie do 12 i właśnie potem 22-1 albo 2...ta pierwsza aktywność jest jak najbardziej ok tylko no ta nocna jest trochę uciążliwa..ale kajaoli zastosujemy:) w dzień normalnie rozmawiamy w nocy tylko zmienimy trochę przyzwyczajenia;) Dziękuję
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja...
Widze że Sylwia wreszcie isę doczekała:) POWODZENIA!
Ja nadal w dwupaku, choć jak posiedze dłużej a potem wstane, to tak mnie boli podbrzusze że chodzić nie mogę, ale to chyba jeszcze nie skurcze...
Wogóle to nie mam pojęcia jak te skurcze wyglądają...
Czy to ból na dole, czy to ból na srodku brzucha?