Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypestka wrote:A w ogóle dziewczyny boli Was pierwsze zazsanie maluszków? bo mnie boli jak Franek pierwszy raz łapie brodawkę, potem już nie. I kurcze czekam aż to minie cały czas...
-
nick nieaktualnyAniqa wrote:Ale jestem zła,byli u nas znajomi bo ogladalismy mecz i oczywiscie moj mąż musial sie uchlac. Dobrze ze chociaz hanusia narazie spokojna i spi sobie bo bym miala koszmarną noc.
mama86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mitaka wrote:Renatkach a jakie mm kupiłaś? Bo ja się zastanawiam nad kupnem... Jak mi mały nie prześpi przynajmniej dwóch godzin to pustynia. A dzisiaj od 3 do 6 cały czas ciumkał i wyciumkał po trochu a potem wielki żal, że z flaków nic nie leci
dobrze, że usnął i oby do 9 chociaż pospał bo znowu będą gorzkie żale
Mi pediatra poleciła bebiko comfort na kołki i zaparcia -
Sylwia powodzenia
Nareszcie się doczekałaś i na dodatek zdążyłaś kupić wózeczek
Mam pytanie do dziewczyn tych "po" które miały w ciąży kłopot z puchnięciem rąk i nóg. Czy po porodzie ta opuchlizna zeszła? Jak tak to po jakim czasie? Bo ja strasznie opuchnięta jestem i zastanawiam się ile to potrwa. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnoolka wrote:A ja mam problem z moim Filipkiem. W dzień bez problemu zasypia w łóżeczku ale w nocy nie ma takiej opcji
Musi spać z nami i koniec. Najgorsze jest to że mój mąż już myśli o wyprowadzce z łóżka bo jest po prostu za ciasno
Jeśli chodzi o największą aktywność to ma w godzinach wieczornych tak gdzieś od 18 do 23 i mam nadzieję że nic mu się nie zmieni -
anka_a wrote:Ja dziś sobie zrobiłam dzień spa... wanna dużo wody i peeling całego ciała- pełen relaks
Ao12. poczekaj może się rozkręciJa poprzednio miałam tylko bóle krzyżowe więc coś może być u Ciebie na rzeczy
-
nick nieaktualnyAniqa wrote:Moja tez tak ma, zasypia tylko na moich rekach przy cycusiu. I spi z nami,ale teraz ja przenosze do lozeczka jak zasnie.