Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia1985 wrote:Dziewczyny mam pytanie ile tygodni uzywalyscie pieluch 1 dla noworodkoe bo tam pisze do 5 kg na opakowaniu i ile dziennie zuzywacie?
Ja zamierzam używać 1 do momentu skończenia paczek, które kupiłam (2 paczki) a potem przejdę na 2 które są od 3 kg i są równie malutkie.
Tylko jeszcze muszę urodzić....paaolka, sylwia1985, Kasiula09, Anoolka lubią tę wiadomość
-
Ja jadę na 1 jeszcze mam 1,5 paczki do tej pory poszło mi tyle ile zostało, a rozmiarowo jeszcze dobre. Tyle, że mój Olo kupę robi albo jedną dziennie albo raz na 2,3 dni, no zdarza się, że potem nadrobi 2 lub 3 w ciągu jednego dnia
Któraś pisała, że jeszcze nie czas bo brzuch wysoko, nie sugerowałabym się bo mi wcale nie opadł np.anka_a, ao12., paaolka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mitaka wrote:Któraś pisała, że jeszcze nie czas bo brzuch wysoko, nie sugerowałabym się bo mi wcale nie opadł np.
O to mnie tez pocieszabo mój brzuch tez jeszcze dość wysko...niby ciut nizej niż wcześniej,ale i tak dość wysoko.
A do mojego męża dopiero dziś dotarło że tak naprawdę mogę nie urodzić w terminie tylko nawet do 2 tyg po teoretycznie, on powinien w przyszłym tyg jechać w trase i teraz właśnie się trochę martwi jak to zrobić...może moja mama będzie musiała do mnie przyjechać już wcześniej, zebym sama nie siedziała. Ale i tak mam cały czas nadzieje że akcja rozkręci się do weekenduWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 17:02
-
ao12. wrote:Właśnie powrócił mi ból brzucha i pleców....może się coś rozkręca
ja mam ból pleców i brzucha co wieczór i przechodzi samo
Ciekawe jak tam nasze rozpakowujące się mamuśki. Hmmm...
Obiecałam sobie że jutro jadę na IP chocby się waliło i paliło - chce wiedzieć na czym stoję.
-
Ja kupilam dwie paczki pampersa 1 i jedna dostalam. Wlasnie koncze ta trzecia i mam kupione 2. Juz jedna zuzylam na probe i wszystko ok
takze jeszcze ze 2-3dni i bede na dwojkach
czyli po ok miesiacu na 2 przejdd a maly nie ma jeszcze 3.5 kg
1 sa 2-5kg a 2 od 3-5
jak mierzulam to 2 sa o 2cm dluzsze a szerokosc ta sama