Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Każdy powód jest dobry żeby się rozpakować
paulina.b.1991, anka_a lubią tę wiadomość
-
paulina.b.1991 wrote:Termin wg OM miałam na 12 pazdziernika. Więc dopiero 2 dni po.
To moze lepiej jedz na te IP zeby dowiedziec sie co dalej? No nie wiem ale kurcze ja juz bym nie mogla usiedziec w domu bez zadnej informacji, tylko ze ja to nieraz jestem panikara
-
Kajaoli wrote:To moze lepiej jedz na te IP zeby dowiedziec sie co dalej? No nie wiem ale kurcze ja juz bym nie mogla usiedziec w domu bez zadnej informacji, tylko ze ja to nieraz jestem panikara
No właśnie też mała ze mnie panikara i się cholernie boję jechać.
Napisałam do ataga4 smsa. Ciekawe czy odpisze.
-
Nie ma co sie bac Paulina
zobacz jak dziewczyny pisza o wszystkim - wszystkie sie ciesza i sa szczesliwe
- i ja tez do nich sie zaliczam.
Wiec jedz jutro koniecznie na ta IP, tam ty i twoj dzidzius bedziecie w dobrych rekach.
Moze pojedz tam z kims zeby ci bylo razniej, to bardzo pomaga.paulina.b.1991, Anoolka, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Jak wstawic zdjecie zrobione z telefonu na facebooka?
Jeśli dodajesz na fb z telefonu, to tam pod głownym zdjęciem grupy powinnas mieć taką jakby zakłądkę "photo" wciaskasz to i powinno Ci się pokazac okienko w którym wybierasz zdejcie z telefonu. Przynajmniej u mnie tak jest -
nick nieaktualny
-
O
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 00:45
Kajaoli, paaolka, MOI, misiulka2000, sylwia1985, anka_a, ao12., Kasiula09, Strokrotka, ania.g, poczwarkah, Anoolka, Magdzialenka, Pauletta, agatas, DeLaCruz, Kakabaka, lubek lubią tę wiadomość
-
Ataga gratulacje!!!
To wpaniale że masz juz Kajtusia przy sobie
no i faktycznie zawyzyli mu troche wage na usg;) Odpoczywaj Kochana teraz, a jak bedziesz miala mozliwosc wstaw nam zdjecie swojego Skarba
Tez juz bym chciala sie pochwalic taką super informacją, a tu nic i nic...ataga4, ao12. lubią tę wiadomość