Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
paaolka wrote:A tak w ogole to ile się siedzi podpiętym do tego ktg? Bo szczerze jeszcze nie miałam i się nie orientuję...
Ja zazwyczaj około 10-15 min jestem podpięta ale u mnie niec się nie dzieje. Jak coś jest nie tak to dłużej.
paaolka lubi tę wiadomość
-
U lekarza prowadzącego byłam podpięta ok 15-20 minut, a w szpitalu od 30 do 40 minut.
Dziewczyny chyba przed chwila odszedł mi czoppaaolka, anka_a, Kasiula09, ao12., Anoolka, Kajaoli, lubek lubią tę wiadomość
-
Coś czuje, że jak mi jutro znowu zrobią test oksytocynowy to szybko mnie weźmie
Już chciałabym mieć z głowy
Od trzech dni luźne kupki, regularne skurcze na KTG plus dziś ten czop. Oj! Coś czuje ze bedzie wesołoFajnie by było bo na jutro mam termin
ao12. lubi tę wiadomość
-
Kasiula09 wrote:ale ja wam zazdroszcze ze u was cos sie dzieje u mnie nic kompletna cisza, zadnych skurczy, czopu itp
Nawet nie wiesz jak ja czekalam na tem moment aż w końcu zacznie się cos dziaćDoczekasz się, na każdego przyjdzie pora
Nelly lubi tę wiadomość
-
Szyjka skrócona gwałtownie, jest lekkie rozwarcie, skurcze się rejestrują, czopa ani śladu! Powiedziała, że do czwartku nie dotrwam!
No i siedzimy w nerwach i czekamy... A skurcze jak się pojawiają to niestety boląao12., Kasiula09, paaolka, Vilenka, anka_a, Kajaoli, Nelly, xpatiiix3, lubek lubią tę wiadomość
-
Bergo wrote:Szyjka skrócona gwałtownie, jest lekkie rozwarcie, skurcze się rejestrują, czopa ani śladu! Powiedziała, że do czwartku nie dotrwam!
No i siedzimy w nerwach i czekamy... A skurcze jak się pojawiają to niestety bolą -
Bergo wrote:Szyjka skrócona gwałtownie, jest lekkie rozwarcie, skurcze się rejestrują, czopa ani śladu! Powiedziała, że do czwartku nie dotrwam!
No i siedzimy w nerwach i czekamy... A skurcze jak się pojawiają to niestety bolą
o jak Ci dobrze ja też tak chce -
nick nieaktualnyania.g wrote:Kurczę ja co noc czuje mega bóle jak na @ i w krzyżu. A rano magicznym sposobem wszystko znika. Na szczęście do cięcia zostało 6 dni więc jakoś wytrzymam.
Dzisiaj ogarnęły mnie wątpliwości czy ciuszki w rozmiarze 56 w ogóle się przydadzą. Teściowa powiedziała że mój mąż ważył 3750 i miał 56 cm. Chyba wyjmę torbę z samochodu i dopakuję tych na 62 parę sztuk.Nelly, ania.g, Scęście, DeLaCruz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i siedzimy w nerwach i czekamy... A skurcze jak się pojawiają to niestety bolą
Sprzątanie się opłaciło :DDKajaoli lubi tę wiadomość