Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia1985 wrote:Dziewczyny daje malemu piers ale sie denerwuje bo narazie jest siara i musze mu butle dawac.Co zrobic by bylo mleko? Tez tak mialyscie na poczatku? Bo przeciez maly musi cos jesc
poczwarkah, anka_a, Anoolka, MOI, Kasiula09, agatas, DeLaCruz, ataga4 lubią tę wiadomość
-
mad8 wrote:Ataga i Lubek serdeczne gratulacje.
Ja się już niecierpliwię, a tu nic kompletnie:/.
U mnie tez nic, mąż się niecierpliwi...dzisiaj mam wizytę u położnej, dowiem się czy jutro będę miała wywołanie, chociaż się go boję- wolałabym aby się samo wszystko rozkręciło. -
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Dziewczyny daje malemu piers ale sie denerwuje bo narazie jest siara i musze mu butle dawac.Co zrobic by bylo mleko? Tez tak mialyscie na poczatku? Bo przeciez maly musi cos jesc
anka_a, Anoolka, ao12., MOI, Nelly, DeLaCruz lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny super !! Gratuluję! Kakabaka piękny syn!
A Franek nie spal od północy do 4..jego faza czuwania sie dziś mocno przesunęła
masakra jakaś..czemu moje dziecie nie może normalnie w nocy spać? Sorki musiałam sie trochę pozalic..Kakabaka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ao12. wrote:U mnie tez nic, mąż się niecierpliwi...dzisiaj mam wizytę u położnej, dowiem się czy jutro będę miała wywołanie, chociaż się go boję- wolałabym aby się samo wszystko rozkręciło.
Też wolałabym, żeby akcja sama się zaczęła, ale nie wiem czy będzie mi to dane. Siostra czekała 11 dni po terminie a i tak miała wywoływanie;(.
Daj znać po wizycie.
Ja wybiorę się w piątek do gin i zobaczymy co mi powie.ao12. lubi tę wiadomość
-
ataga4 wrote:Hej dziewczynki
Nasz Kajtus urodzil sie o 19:25 wazac 3700g i mierzac 56cm, czyli nie taki king kong
czyli wszystkie wczorajsze urodzily
hi hi i kakabaka i lubek i ty! gratuluje dziewczyny!!
no to czekamy az reszta maluchow ebdzie chciala przywitac sie z mamusiami!ataga4, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
pestka wrote:Dziewczyny super !! Gratuluję! Kakabaka piękny syn!
A Franek nie spal od północy do 4..jego faza czuwania sie dziś mocno przesunęła
masakra jakaś..czemu moje dziecie nie może normalnie w nocy spać? Sorki musiałam sie trochę pozalic.. -
pestka wrote:Dziewczyny z ciekawości jakie mają fazy aktywności wasze dzieci? Nasz ma poranną właśnie od 10-12, potem kapielowa około 18-20 i właśnie nocną..wcześniej było 22-1 albo 23-2 dziś poszalal...
Na razie zauważam jedną wieczorną fazę aktywności Julci, kiedy akurat trzeba pójść spać. Wystarczy, że odłożę ją do łóżeczka po cycku, a tu oczy jak 5 złotych i fikanie rączkami na wszystkie strony!!! Smoczek nie pomaga, otulaczek też średnio. Takie zasypianie trwa u nas 1,5 godziny. Całe szczęście, że jak już Julcia zaśnie, to i my możemy pospać (dziś papu o 4.30 i 7.30).