Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
anuszka82 wrote:Nasza fasolka ma 5,5mm serduszko ładnie bije ciąża jest młodsza o 4 dni(więc pewnie dziewczynka) 6t3d dodatkowo do Luteiny 4x1 dostałam Dupka 3x1, gdyż istnieje ryzyko odklejenia się trofoblastu...mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
Strasznie Wam zazdroszczę wizyt u lekarza, ale w sumie jakbym poszła teraz, to mogłoby jeszcze być za wcześnie.Kamilamila85 lubi tę wiadomość
-
Moja koleżanka wcinała frytki przez całą ciążę i miała dziewczynke- ale i tak to pewnie bez znaczenia..
ja mam dzisiaj mix pierogów (ruskie, ze szpinakiem, z kapustą i grzybami).. pod domem mam taki sklepik i babka gotuje takie swojskie domowe jedzonko: pychota!Eweloka84, Kamilamila85 lubią tę wiadomość
-
Eva0507 wrote:wszystkie tak mówicie o tych usg i teraz sama nie mogę się doczekać mojego.. ostatnie miałam 13 lutego, a następne dopiero 6 marca... niech ten czas szybciej leci!
Dziewczyny, jak z waszymi zachciankami? Słodkie czy raczej kwaśne..? Myślicie, że to prawda z tym jedzeniem a płcią? Ja bym ciągle jadła kwaśne, słone i ostre.. mama mówi, że na bank będzie synek
ehhh więc muszę się chyba pożegnać ze słodkimi różowymi sukieneczkami
W poprzednich dwóch ciazach(tych donoszonych) jadłam kwasne, slone, ostre i.... mam dwie córy
A dziś gotowalam na zachciewajke kapusniaczek, oczywiście kwaśny, z kiszonej kapusty a jak skończyłam jeść zupkę to przegryzlam kawałkiem jablecznika...Kamilamila85, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamilamila85 wrote:Ja dzis mam zachciewaje frytki i kakao z tlustym mlekiem, nienawidze mleka. Az sie poplakalam mezowi ze ne chce mi tego kupic i ze mnie nie kocha ))
Ja mam taka fazę cała ciążę i jak widzę mc Donalda to az sie trzęse frytki mleko i lody obowiązkowe
I bedzie dziewczynka ciekawe czy to ma znaczenie
A na samym początku ciazy miałam fazę na jabłka i sok pomidorowy
Ale mój Czarek mówi ze nic nie przebije tego jak zobaczył jak pije sok pomidorowy popijam kwasem z ogórków kiszonych i na koniec popijam mlekiem był pewny ze dostanę biegunki a tu nic zatwierdzenieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 16:06
Eweloka84, Kamilamila85, Kajaoli, MOI lubią tę wiadomość
-
Miriam wrote:Ja mam taka fazę cała ciążę i jak widzę mc Donalda to az sie trzęse frytki mleko i lody obowiązkowe
I bedzie dziewczynka ciekawe czy to ma znaczenie
A na samym początku ciazy miałam fazę na jabłka i sok pomidorowy
Ale mój Czarek mówi ze nic nie przebije tego jak zobaczył jak pije sok pomidorowy popijam kwasem z ogórków kiszonych i na koniec popijam mlekiem był pewny ze dostanę biegunki a tu nic zatwierdzenie
Ja tez w poprzedniej ciazy jakbym mogla to jadlabym frytki codziennie z keczupem i majonezem - obowiazkowo
No i okazalo sie, ze dziewczynki
Teraz tez mam czesto chec na to samo ..
Miriam lubi tę wiadomość
-
Hej :)ja na króko i na chwilę - muszę się uczyć jak tam dzień mija? u mnie nudności i mdłości cały dzień[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeszcze masz czas na zachcianki ja w 28 tyg budzilam męża o 3 w nocy zeby jechał mi do nocnego po lody orzechowe tak ho meczylam ze pojechał ale przywiózł owocowe bo nie było innych bo zima jest ile ja sie oplakalam tej nocy
Eweloka84, Anoolka, lubek, Kajaoli, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamilamila85 wrote:Bylam u lekarza i zobaczylam delikatne falowanie serduszka i cichutkie echo plodu i jestem w 5tyg5dniu, a i synus w piatek mial 0,24mm a dzis 0,35mm
cudownie kochana! Oby wiecej takich dobrych wiesci. Strasznie sie ciesze ze wszystko jest wporzadku. Dbaj o was i nie nadwyrezaj sie:*26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.