Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymarta83 wrote:kurde kazdej z was cos dolega a mi nic nawet zachcianek niemam, zaczyna mnie to martwic,ze moze cos jest nie tak:(
nie martw się każda z nas jest inna a nakręcanie się na pewno nie pomoże, grunt to pozytywne myślenie
a zachcianki przyjdą zobaczysz -
nick nieaktualny
-
Hej Babeczki, ja wczoraj po pracy ledwo zylam, przyjechalam do domu i padlam jak dluga i nie podnioslam sie caly wieczor. Mialam tak potworne mdlosci i tak wielki rozdety brzuch ze wszystkiego mialam dosc. Przespalam cale popoludnie, wieczor i noc i dalej jestem niewyspana.
Milego dnia wszystkim:-)Kamilamila85 lubi tę wiadomość
-
hahahah jaka miła atmosfera z rana
Ja mądra głowa nie zjadłam nic, a łyknełam dupka i witaminki i tak mną szarpało i mdliło mnie, ze szok, ale nie wymiotowałam i juz mi przeszło
Dzisiaj znowu brzuszek boli troche,ale mysle, ze to nic niepokojacego..
Ale sen to dzisiaj miałam szokujący... Caaaałą noc, mimo paru pobudek sen się ciągnął, ze jestem w ciąży CZWORACZEJ i co najlepsze: trójka jest jednojajowa, a jedna dzidzia osobno Buahahahahahha w nocy budziłam sie zalana potem, a najlepsze, ze w tym szoku w to wierzyłam!!! Ahhh głupia ja
Co do choróbsk, bo widze, ze duzo z nas sie z tym meczy - ja zrobiłam syrop polecony przez kolezankę z BB, miód, czosnek i ona dawała imbir jeszcze, ale niestety bo spróbowaniu jezykiem skonczyło sie wymiotami - dla mnie odpada Ale moze którejś z Was sie przyda
Miłego dnia!Kakabaka, Kamilamila85 lubią tę wiadomość
-
kalitria wrote:czesc dziewczyny, zapisuje sie do pazdziernika, date mam na 25go. staralismy sie 10 miesiecy i w tym cyklu sie udalo. gratuluje wszystkim zaciazonym i zycze spokojnych i wspolnych 9 miesiecy
Gratulacje! Dla mnie też 10 cykl był szczęśliwy -i to gdy już straciłam nadzieję i umówiłam męża na badania -
Strokrotka wrote:Co do choróbsk, bo widze, ze duzo z nas sie z tym meczy - ja zrobiłam syrop polecony przez kolezankę z BB, miód, czosnek i ona dawała imbir jeszcze, ale niestety bo spróbowaniu jezykiem skonczyło sie wymiotami - dla mnie odpada Ale moze którejś z Was sie przyda
Miłego dnia! -
Czesc kochane Dzien dobry wszystkim
Nie wiem co mi sie stalo ale wyskoczylam dzis rano z lozka i polecialam zrobic wreszcie badania krwi ktore mi przepisal moj gin i.. wiecie co?
Odkad rano wstalam, czuje sie piekna tzn na prawde piekna. I co jest dziwne, ludzie na ulicy i w laboratorium reagiwali na to moje uczucie piekna i wpatrywali sie we mnie z "umilowaniem" - ha ha
To niesamowite, to musi byc jakis zastrzyk hormonow piekna, ktore funduje ciaza
Zdarzylo wam sie juz cos takiego?MartaR.., Eweloka84, Kakabaka, Kamilamila85, lubek, Anoolka, Malinowa Panienka lubią tę wiadomość
-
Kajaoli wrote:Czesc kochane Dzien dobry wszystkim
Nie wiem co mi sie stalo ale wyskoczylam dzis rano z lozka i polecialam zrobic wreszcie badania krwi ktore mi przepisal moj gin i.. wiecie co?
Odkad rano wstalam, czuje sie piekna tzn na prawde piekna. I co jest dziwne, ludzie na ulicy i w laboratorium reagiwali na to moje uczucie piekna i wpatrywali sie we mnie z "umilowaniem" - ha ha
To niesamowite, to musi byc jakis zastrzyk hormonow piekna, ktore funduje ciaza
Zdarzylo wam sie juz cos takiego?
Niestety na razie mi minęło, ale liczę, że wróci na dłużej
Eweloka84, Kajaoli, MartaR.., Waniulka lubią tę wiadomość