X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta83 wrote:
    kurde kazdej z was cos dolega a mi nic nawet zachcianek niemam, zaczyna mnie to martwic,ze moze cos jest nie tak:(

nie martw się każda z nas jest inna a nakręcanie się na pewno nie pomoże, grunt to pozytywne myślenie :)
    a zachcianki przyjdą zobaczysz :D

• marta83 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ILE Z NAS MA TUTAJ MINUSOWA KREW??? I KONFLIKT SEROLOGICZNY???
    https://www.suwaczki.com/tickers/w4sqrjjgu1rzcpbn.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 22:55

marta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta ja ma minus i konflikt ( w zasadzie to jest zestawienie konfliktowe) konflikt pojawia się dopiero jak organizm zaczyna wytwarzać przeciwciała

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry moje Kochane Mamusie :D
    ja dzis kawkę sobie zrobiłam a raczej mleko z kawą :) ale tak mi sie chciało :P

Kajaoli, Kamilamila85 lubią tę wiadomość

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • theagnes87 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dzis wszystkich...

Eweloka84, Kajaoli lubią tę wiadomość

iv09hdgejbmeoi5c.png

w57vskjoejp0xr0f.png

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry miłe panie :) Ja dziś robiłam bete i od razu do pracy chyba jeszcze coś mnie bierze bo cały czas kicham :/ Miłego dnia :)

Eweloka84, Kajaoli lubią tę wiadomość

preg.png
  • Magdzialenka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :) U mnie chyba niezbyt bo wstałam chora, mam katar, łamie mnie w kościach i mdli. Macie jakieś rady co może pomóc?

ukdywn15f5oepb6t.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki, ja wczoraj po pracy ledwo zylam, przyjechalam do domu i padlam jak dluga i nie podnioslam sie caly wieczor. Mialam tak potworne mdlosci i tak wielki rozdety brzuch ze wszystkiego mialam dosc. Przespalam cale popoludnie, wieczor i noc i dalej jestem niewyspana.
    Milego dnia wszystkim:-)

Kamilamila85 lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Kakabaka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dzisiaj kryzys. Jak jechałam do pracy, to myślałam że rozerwę na strzępy innych kierowców. Straszny nerw mam dzisiaj. Niefajnie.
    I w dodatku strasznie senna jestem.

b0atxbc.pngimg5-110_sd_8_Pierwszy+z%B1bek_28+maja+2015.jpg
  • theagnes87 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś jakoś isę trzymam, choć troche plecy mnie bolą :-/

iv09hdgejbmeoi5c.png

w57vskjoejp0xr0f.png

• Magdzialenka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha ha dzień narzekania dzisiaj

Kakabaka lubi tę wiadomość

ukdywn15f5oepb6t.png
  • lubek Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta83 wrote:
    kurde kazdej z was cos dolega a mi nic nawet zachcianek niemam, zaczyna mnie to martwic,ze moze cos jest nie tak:(

Nie martw się, Marta, ja też nie mam zachcianek. Ani mdłości, chwilami tylko czuje się gorzej.

atdc20mmh2fqs6kn.png
  • Strokrotka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahah jaka miła atmosfera z rana :)

Ja mądra głowa nie zjadłam nic, a łyknełam dupka i witaminki i tak mną szarpało i mdliło mnie, ze szok, ale nie wymiotowałam i juz mi przeszło :-)

Dzisiaj znowu brzuszek boli troche,ale mysle, ze to nic niepokojacego..

Ale sen to dzisiaj miałam szokujący... Caaaałą noc, mimo paru pobudek sen się ciągnął, ze jestem w ciąży CZWORACZEJ i co najlepsze: trójka jest jednojajowa, a jedna dzidzia osobno :-) Buahahahahahha w nocy budziłam sie zalana potem, a najlepsze, ze w tym szoku w to wierzyłam!!! :-) Ahhh głupia ja :)

Co do choróbsk, bo widze, ze duzo z nas sie z tym meczy - ja zrobiłam syrop polecony przez kolezankę z BB, miód, czosnek i ona dawała imbir jeszcze, ale niestety bo spróbowaniu jezykiem skonczyło sie wymiotami - dla mnie odpada :( Ale moze którejś z Was sie przyda :)

Miłego dnia!

Kakabaka, Kamilamila85 lubią tę wiadomość

qdkki09kap9gx968.png
    3i49io4pl4x7mtp0.png
  • Ciapulinka Ekspertka

Wysłany: 19 lutego 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalitria wrote:
    czesc dziewczyny, zapisuje sie do pazdziernika, date mam na 25go. staralismy sie 10 miesiecy i w tym cyklu sie udalo. gratuluje wszystkim zaciazonym i zycze spokojnych i wspolnych 9 miesiecy :)

Gratulacje! Dla mnie też 10 cykl był szczęśliwy -i to gdy już straciłam nadzieję i umówiłam męża na badania :)

• Magdzialenka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strokrotka wrote:
    Co do choróbsk, bo widze, ze duzo z nas sie z tym meczy - ja zrobiłam syrop polecony przez kolezankę z BB, miód, czosnek i ona dawała imbir jeszcze, ale niestety bo spróbowaniu jezykiem skonczyło sie wymiotami - dla mnie odpada :( Ale moze którejś z Was sie przyda :)

Miłego dnia!
    Stokrotka już sama receptura brzmi mdląco :) chyba zostanę przy herbacie malinowej z cytryną i miodem.

ukdywn15f5oepb6t.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochane :) Dzien dobry wszystkim :)
    Nie wiem co mi sie stalo ale wyskoczylam dzis rano z lozka i polecialam zrobic wreszcie badania krwi ktore mi przepisal moj gin i.. wiecie co?
    Odkad rano wstalam, czuje sie piekna :) tzn na prawde piekna. I co jest dziwne, ludzie na ulicy i w laboratorium reagiwali na to moje uczucie piekna i wpatrywali sie we mnie z "umilowaniem" - ha ha :):)

To niesamowite, to musi byc jakis zastrzyk hormonow piekna, ktore funduje ciaza :)
    Zdarzylo wam sie juz cos takiego? :)

MartaR.., Eweloka84, Kakabaka, Kamilamila85, lubek, Anoolka, Malinowa Panienka lubią tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja melduję że też nie mam objawów ostatnio czuje się bardzo dobrze trochę mnie to martwi nie ukrywam ale cierpliwie czekam aż do 7marca...

Waniulka lubi tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah lol ale poranek :) mi sie sniło małe dziecko i sie zastanawiałam we śnie dlaczego nie karmie piersią :O a miałam bolące i wielkie jak donice aaa!!!

MartaR.., Kamilamila85, Waniulka lubią tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez nie mam objawów jakis szzególnych, na szczęscie ide jutro na wizyte i juz mnie stres łapie..:-/

MartaR.., Waniulka lubią tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Kakabaka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli wrote:
    Czesc kochane :) Dzien dobry wszystkim :)
    Nie wiem co mi sie stalo ale wyskoczylam dzis rano z lozka i polecialam zrobic wreszcie badania krwi ktore mi przepisal moj gin i.. wiecie co?
    Odkad rano wstalam, czuje sie piekna :) tzn na prawde piekna. I co jest dziwne, ludzie na ulicy i w laboratorium reagiwali na to moje uczucie piekna i wpatrywali sie we mnie z "umilowaniem" - ha ha :):)

To niesamowite, to musi byc jakis zastrzyk hormonow piekna, ktore funduje ciaza :)
    Zdarzylo wam sie juz cos takiego? :)
    Też tak miałam w zeszłym tygodniu :)
    Niestety na razie mi minęło, ale liczę, że wróci na dłużej :)

Eweloka84, Kajaoli, MartaR.., Waniulka lubią tę wiadomość

b0atxbc.pngimg5-110_sd_8_Pierwszy+z%B1bek_28+maja+2015.jpg
‹‹ 88 89 90 91 92 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ