Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    ja tez nie mam objawów jakis szzególnych, na szczęscie ide jutro na wizyte i juz mnie stres łapie..:-/

Tak dlugo jak bedziesz miala wrazliwy biust, nie powinnas niczym sie martwic :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • Andzia89 Debiutantka

Wysłany: 19 lutego 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wczoraj byliśmy na usg:
    dzidzius ma 11 mm serduszko biło 153/min i tez nie słyszeliśmy serduszka bo lekarz powiedział,że to może zaszkodzić.Widać było maluśką główkę rączki nóżki i najwyraźniej pępowinę.Coś niesamowitego-lekarz (cudowny gin) stwierdził że bardzo mu się moja ciąża podoba:D
    Ja cały czas mam mdłości...w zasadzie nie wychodze przez to z domu bo nigdy nie wiem kiedy mnie złapie;/
    Ja natomiast nastawiam sie na dziewczynke tak mi sie wydaje ze do zaplodnienia doszlo jakies 2/3 dni przed owu wiec meskie plemniczki raczej wyginely..:)
    A mowi sie ze dziewcznka zabiera mamie urode...no coz odkad zaszlam w ciaze to mam wrazenie ze nie wazne jak ladnie sie ubiore pomaluje czy uczesze to i tak wygladam źle:) Zobaczymy mam nadzieje ze na moje 25 urodziny (20 kwietnia) bede wiedziec czy mialam racje czy maz:)

Eweloka84, Kakabaka, Drelin, Kamilamila85, lubek, mała_mi lubią tę wiadomość

• Kamilamila85 Ekspertka

Wysłany: 19 lutego 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja mam bole plecow kosmiczne, dzis mi sie snilo ze mam piekny brzuszek ciazowy i go glaszcze ;) a cyce bola juz tylko po nocy ;))

Kakabaka, Eweloka84, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

aca8bc8284.png
  • Kakabaka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilamila85 wrote:
    To ja mam bole plecow kosmiczne, dzis mi sie snilo ze mam piekny brzuszek ciazowy i go glaszcze ;) a cyce bola juz tylko po nocy ;))
    Mnie też cycolki tylko po nocce bolą :)

Kamilamila85 lubi tę wiadomość

b0atxbc.pngimg5-110_sd_8_Pierwszy+z%B1bek_28+maja+2015.jpg
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie cycolki nie bolą ale antenki to łooo :)

Kamilamila85, Kajaoli, nick nieaktualny, Kakabaka, paaolka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia89 wrote:
    A mowi sie ze dziewcznka zabiera mamie urode...no coz odkad zaszlam w ciaze to mam wrazenie ze nie wazne jak ladnie sie ubiore pomaluje czy uczesze to i tak wygladam źle:) Zobaczymy mam nadzieje ze na moje 25 urodziny (20 kwietnia) bede wiedziec czy mialam racje czy maz:)

To nie zawsze sie sprawdza, w poprzedniej ciazy wszyscy nie mogli sie nadziwic, ze tak ladnie wygladam a czekam na dziewczynki :) wine ponosi wlasnie ten przesad, ze dziewczynka zabiera matce urode.

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam komplet objawow niezmiennie ( z wyjatkiem poniedzialku kiedy sie zalamalam), cyce bola caly czas, mdlosci takie ze nie da sie zyc, brzuch jak pilka lekarska i co? nie wiem, czekam na to ze jednak moj dzidzius sie zbierze i pokaze w pelnej krasie na USG razem z serduszkiem....plamienia ustaly calkowicie.

nick nieaktualny, Eweloka84, Kamilamila85, mała_mi lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    mnie cycolki nie bolą ale antenki to łooo :)

To wystarczy :):):)

olka25, Eweloka84 lubią tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • Kamilamila85 Ekspertka

Wysłany: 19 lutego 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja wczoraj poczulam czarna rozpacz ze wszystkie ciezarne slicznie w poczekalni wygladaja a ja jak rumun i prawie plakalam mezowi ;)))) ahhhhh te hormony ;)

Eweloka84 lubi tę wiadomość

aca8bc8284.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola, kiedy masz nastepna wizyte?

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola super że już nie ma plamien!! trzymam kciuki za fasolke nie no juz się pokaże :D

Viola lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Drelin Przyjaciółka

Wysłany: 19 lutego 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilamila85 wrote:
    to ja wczoraj poczulam czarna rozpacz ze wszystkie ciezarne slicznie w poczekalni wygladaja a ja jak rumun i prawie plakalam mezowi ;)))) ahhhhh te hormony ;)

Etam, rumunki też są ładne :P

Eweloka84, Kamilamila85, Kajaoli, mała_mi lubią tę wiadomość

yuudrjjg1yagrwny.png
  • Kamilamila85 Ekspertka

Wysłany: 19 lutego 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    a ja mam komplet objawow niezmiennie ( z wyjatkiem poniedzialku kiedy sie zalamalam), cyce bola caly czas, mdlosci takie ze nie da sie zyc, brzuch jak pilka lekarska i co? nie wiem, czekam na to ze jednak moj dzidzius sie zbierze i pokaze w pelnej krasie na USG razem z serduszkiem....plamienia ustaly calkowicie.
    Kochanie tzn ze urodzisz slicznego dzidziusia, ja poki co mdlosci nie mam ;(

Viola lubi tę wiadomość

aca8bc8284.png
  • Kakabaka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Superancko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry październikowe mamusie. Wreszcie mam dziś wolne :) i mogę z wami poplotkować. Widzę że nas tu przybywa, cudownie :).
    Eweloka daj koniecznie znać jak po wizycie.
    Ja też prawie nie mam objawów, tylko nabrzmiałe piersi i troszkę bolę raz więcej raz mniej, no i ciągle głodna jestem.
    Martwi mnie to że lekarz widział sam pęcherzyk, myślałam że może już jakiś zarodek będzie, troszkę się zawiodłam :( ale czekam cierpliwie do 5 marca- kolejna wizyta

Eweloka84, Kamilamila85, Kajaoli lubią tę wiadomość

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waniulka dam znac na pewno :) chocaz tak mi sie dłuży okropnie ...

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilamila85 wrote:
    Kamilka 3mam za Ciebie mocno kciuki!!! Jesteś bardzo dzielną kobietką! Po tym co przeszłaś to ja bym chyba sie rozpadła całkowicie!

• Kakabaka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja mam do Was takie krępujące pytanie. Mianowicie mam problem z hemoroidami. Zawsze miałam, ale pomagał mi do tej pory Procto-Hemolan. Nie wiem tylko czy teraz też moge go użyć czy mam się męczyć jeszcze tydzień do wizyty u lekarza.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    Waniulka dam znac na pewno :) chocaz tak mi sie dłuży okropnie ...
    no wiem mi też się dłużyło, miałam na 10 a weszłam o 12. 2godziny najgorsze spędzone na czekaniu

Eweloka84, Kamilamila85 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam sie zglosic do tego niefajnego gina w poniedzialek, ale jakims cudem udalo mi sie zapisac do najlepszego gina w miescie do ktorego wczesniej nie moglam sie dostac. I mam wizyte jutro o 18. Od poczatku chcialam zeby ten wlasnie gin byl przy porodzie i mnie prowadzil, ale nie bylo szans na wizyte, a tu taki cud!, nie wiem moze ktos wypadl z kolejki. Wiec ide jutro i jesli bedzie wszystko ok i polubie go to sie przenosze do niego.
    Kajaoli wrote:
    Viola, kiedy masz nastepna wizyte?

Eweloka84, nick nieaktualny, Kakabaka, nick nieaktualny, mała_mi, Kajaoli lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
‹‹ 89 90 91 92 93 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ