Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweloka84 wrote:ja tez nie mam objawów jakis szzególnych, na szczęscie ide jutro na wizyte i juz mnie stres łapie..
Tak dlugo jak bedziesz miala wrazliwy biust, nie powinnas niczym sie martwicWaniulka lubi tę wiadomość
-
My wczoraj byliśmy na usg:
dzidzius ma 11 mm serduszko biło 153/min i tez nie słyszeliśmy serduszka bo lekarz powiedział,że to może zaszkodzić.Widać było maluśką główkę rączki nóżki i najwyraźniej pępowinę.Coś niesamowitego-lekarz (cudowny gin) stwierdził że bardzo mu się moja ciąża podoba:D
Ja cały czas mam mdłości...w zasadzie nie wychodze przez to z domu bo nigdy nie wiem kiedy mnie złapie;/
Ja natomiast nastawiam sie na dziewczynke tak mi sie wydaje ze do zaplodnienia doszlo jakies 2/3 dni przed owu wiec meskie plemniczki raczej wyginely..
A mowi sie ze dziewcznka zabiera mamie urode...no coz odkad zaszlam w ciaze to mam wrazenie ze nie wazne jak ladnie sie ubiore pomaluje czy uczesze to i tak wygladam źle:) Zobaczymy mam nadzieje ze na moje 25 urodziny (20 kwietnia) bede wiedziec czy mialam racje czy maz:)Eweloka84, Kakabaka, Drelin, Kamilamila85, lubek, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Andzia89 wrote:A mowi sie ze dziewcznka zabiera mamie urode...no coz odkad zaszlam w ciaze to mam wrazenie ze nie wazne jak ladnie sie ubiore pomaluje czy uczesze to i tak wygladam źle:) Zobaczymy mam nadzieje ze na moje 25 urodziny (20 kwietnia) bede wiedziec czy mialam racje czy maz:)
To nie zawsze sie sprawdza, w poprzedniej ciazy wszyscy nie mogli sie nadziwic, ze tak ladnie wygladam a czekam na dziewczynki wine ponosi wlasnie ten przesad, ze dziewczynka zabiera matce urode. -
a ja mam komplet objawow niezmiennie ( z wyjatkiem poniedzialku kiedy sie zalamalam), cyce bola caly czas, mdlosci takie ze nie da sie zyc, brzuch jak pilka lekarska i co? nie wiem, czekam na to ze jednak moj dzidzius sie zbierze i pokaze w pelnej krasie na USG razem z serduszkiem....plamienia ustaly calkowicie.
Waniulka, Eweloka84, Kamilamila85, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Kamilamila85 wrote:to ja wczoraj poczulam czarna rozpacz ze wszystkie ciezarne slicznie w poczekalni wygladaja a ja jak rumun i prawie plakalam mezowi ))) ahhhhh te hormony
Etam, rumunki też są ładne
Eweloka84, Kamilamila85, Kajaoli, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:a ja mam komplet objawow niezmiennie ( z wyjatkiem poniedzialku kiedy sie zalamalam), cyce bola caly czas, mdlosci takie ze nie da sie zyc, brzuch jak pilka lekarska i co? nie wiem, czekam na to ze jednak moj dzidzius sie zbierze i pokaze w pelnej krasie na USG razem z serduszkiem....plamienia ustaly calkowicie.
Viola lubi tę wiadomość
-
Viola wrote:a ja mam komplet objawow niezmiennie ( z wyjatkiem poniedzialku kiedy sie zalamalam), cyce bola caly czas, mdlosci takie ze nie da sie zyc, brzuch jak pilka lekarska i co? nie wiem, czekam na to ze jednak moj dzidzius sie zbierze i pokaze w pelnej krasie na USG razem z serduszkiem....plamienia ustaly calkowicie.
-
nick nieaktualnyDzień Dobry październikowe mamusie. Wreszcie mam dziś wolne i mogę z wami poplotkować. Widzę że nas tu przybywa, cudownie .
Eweloka daj koniecznie znać jak po wizycie.
Ja też prawie nie mam objawów, tylko nabrzmiałe piersi i troszkę bolę raz więcej raz mniej, no i ciągle głodna jestem.
Martwi mnie to że lekarz widział sam pęcherzyk, myślałam że może już jakiś zarodek będzie, troszkę się zawiodłam ale czekam cierpliwie do 5 marca- kolejna wizytaEweloka84, Kamilamila85, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamilamila85 wrote:To ja mam bole plecow kosmiczne, dzis mi sie snilo ze mam piekny brzuszek ciazowy i go glaszcze a cyce bola juz tylko po nocy )
Kamilamila85 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a ja mam do Was takie krępujące pytanie. Mianowicie mam problem z hemoroidami. Zawsze miałam, ale pomagał mi do tej pory Procto-Hemolan. Nie wiem tylko czy teraz też moge go użyć czy mam się męczyć jeszcze tydzień do wizyty u lekarza.
Waniulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam sie zglosic do tego niefajnego gina w poniedzialek, ale jakims cudem udalo mi sie zapisac do najlepszego gina w miescie do ktorego wczesniej nie moglam sie dostac. I mam wizyte jutro o 18. Od poczatku chcialam zeby ten wlasnie gin byl przy porodzie i mnie prowadzil, ale nie bylo szans na wizyte, a tu taki cud!, nie wiem moze ktos wypadl z kolejki. Wiec ide jutro i jesli bedzie wszystko ok i polubie go to sie przenosze do niego.
Kajaoli wrote:Viola, kiedy masz nastepna wizyte?Eweloka84, Waniulka, Kakabaka, caterinka, mała_mi, Kajaoli lubią tę wiadomość