Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciapulinka wrote:Cześć Dziewczęta, pochwalę się: wczoraj miałam pierwsze USG, jest serduszko! Biło jak szalone, to cudowna, niezapomniana chwila. Maleństwo ma 10 mm więc jest maciupeńkie ale już je kochamy Wczoraj cały wieczór spędziliśmy na oglądaniu zdjęć, ciągle nam było mało
Aneta90 -
Witam, melduję sie po pierwszej wizycie u lekarza. Na usg widać pęcherzyk i prawdopodobnie drugi malutki obok ! ale gin narzaie nie kazał sie na nic nastawiać. Zarodka tez nie widać, ale chyba jeszcze jest czas. kolejna wizyta za tydzień.
Ciapulinka gratuluję serduszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 11:34
Ciapulinka, Kakabaka, Kajaoli, moremi, MOI, lubek, Kasiula09, Eweloka84, caterinka, Eva0507, Strokrotka, Kamilamila85, agatas lubią tę wiadomość
-
Aneta90 wrote:A ten od zaplodnienia to ile bedzie??
moremi lubi tę wiadomość
-
Aj nie nadazam za wami:-) tyle do czytania. Ja tezmam wizyte 26 na 17.15 ale pewnie bedIe opoznienie wiec wejde godzine pozniej:-) teraz w sobote chcemy powiedzieć rodzicom ze beda dziadkami. Strasznie sie denerwuje!
Kakabaka, Kajaoli lubią tę wiadomość
26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
kredkaczarna wrote:Aj nie nadazam za wami:-) tyle do czytania. Ja tezmam wizyte 26 na 17.15 ale pewnie bedIe opoznienie wiec wejde godzine pozniej:-) teraz w sobote chcemy powiedzieć rodzicom ze beda dziadkami. Strasznie sie denerwuje!
To normalne, że się denerwujesz! Daj znać jak zareagowali
A tu faktycznie dużo do czytania, jeśli nie wejdziesz na nasz wątek kilka razy dziennie, to przepadnieszEweloka84, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
kredkaczarna wrote:Aj nie nadazam za wami:-) tyle do czytania. Ja tezmam wizyte 26 na 17.15 ale pewnie bedIe opoznienie wiec wejde godzine pozniej:-) teraz w sobote chcemy powiedzieć rodzicom ze beda dziadkami. Strasznie sie denerwuje!
My powiemy po wizycie, jak nam lekarz powie że wszystko jest w porządku, dziecko na miejscu prawidłowo rośnie -
czesc dziewczyny, zapisuje sie do pazdziernika, date mam na 25go. staralismy sie 10 miesiecy i w tym cyklu sie udalo. gratuluje wszystkim zaciazonym i zycze spokojnych i wspolnych 9 miesiecy
Drelin, paaolka, Eweloka84, Miriam, Kajaoli, MOI, lubek, Kasiula09, mała_mi, Kakabaka, caterinka, Ciapulinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kalitria wrote:czesc dziewczyny, zapisuje sie do pazdziernika, date mam na 25go. staralismy sie 10 miesiecy i w tym cyklu sie udalo. gratuluje wszystkim zaciazonym i zycze spokojnych i wspolnych 9 miesiecy
Czesc kalitria gratulacje bardzo fajny masz termin - 25.10 to moje urodzinki bedzie skorpionekKajaoli, kalitria lubią tę wiadomość
-
kalitria wrote:czesc dziewczyny, zapisuje sie do pazdziernika, date mam na 25go. staralismy sie 10 miesiecy i w tym cyklu sie udalo. gratuluje wszystkim zaciazonym i zycze spokojnych i wspolnych 9 miesiecy
Kalitria, tak sie ciesze! Pamietam ciebie z forum staraczek Moje gratulacje! jak sie czujesz?