Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Miriam wrote:Kalitra aaaaa gratuluje wkoncu ! Nie poznałam cię po nowym avstsrku
Dziekuje http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif Tak sie ciesze, ze aż nie wiem, ha ha
Zmieniam awatarka na starego, ludzie mnie nie poznająMiriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kajaoli wrote:Kalitria, tak sie ciesze! Pamietam ciebie z forum staraczek Moje gratulacje! jak sie czujesz?
Kakabaka, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
kalitria wrote:czesc dziewczyny, zapisuje sie do pazdziernika, date mam na 25go. staralismy sie 10 miesiecy i w tym cyklu sie udalo. gratuluje wszystkim zaciazonym i zycze spokojnych i wspolnych 9 miesiecy
Kalitria gratulacje ogromne
Nie sądziłam ze się zobaczymy na ciążowym, myślałam ze ty juz dawno zafasolkowana. A tu surprajs będziemy razem rodzić tylko ja mam na 12.10 termin, a pewnie będzie wcześniej bo będzie cc.
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Bylam u lekarza i zobaczylam delikatne falowanie serduszka i cichutkie echo plodu i jestem w 5tyg5dniu, a i synus w piatek mial 0,24mm a dzis 0,35mm
Anoolka, Drelin, marta83, Eva0507, Kakabaka, mała_mi, lubek, Kasiula09, MOI, Kajaoli, paaolka, Magdzialenka, Eweloka84, Strokrotka, kredkaczarna, caterinka, Ciapulinka, anka_a lubią tę wiadomość
-
[Sama nie moge w to uwierzyc,nigdy nie lubilam tego soku wrecz nienawidzilam a teraz to moj ulubiony ))) cos mi sie poprzestawialo
Dziewczyny tunczyka nie mozna? Dlaczego? Ja z 6 kanapek wczoraj zjadlam .......
QUOTE=Scęście]naprawdę dałaś rade ten sok? boooze ja wymiotuje na sam jego zapach! jak czuje od meza ze go pil to mi neidobrze a tez chcialabym jakis warzywny soczek pic dla mojej niunci :* narazie tylko wyciskam pomarancze, znaczyyy....... blenduje cale i mam sok pomaranczowy z miazszem :*[/QUOTE]
Nati -
nick nieaktualnyJa się streszczam bo lecę do pracy.
No więc fasolka ma prawie 8mm i pięknie bijące serduszko, co za widok
Doktorek założył mi kartę ciąży a na kolejną wizytę dopiero za miesiącDrelin, Kakabaka, mała_mi, Kamilamila85, lubek, Kasiula09, MOI, Kajaoli, Eweloka84, caterinka lubią tę wiadomość
-
Artykuł o rybach
http://www.mjakmama24.pl/kuchnia/dieta/jak-znalezc-rybe-bez-metali-ciezkich-czyli-bezpieczna-dieta-w-ciazy,175_3062.html
A tu o listerii w rybach surowych i wędzonych na zimno
http://parenting.pl/portal/ryby-w-ciazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 15:25
moremi, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Kamilamila85 wrote:Bylam u lekarza i zobaczylam delikatne falowanie serduszka i cichutkie echo plodu i jestem w 5tyg5dniu, a i synus w piatek mial 0,24mm a dzis 0,35mm
Superancko
Ja mam nadzieję za tydzień zobaczyć serduszkoKamilamila85 lubi tę wiadomość
-
Nasza fasolka ma 5,5mm serduszko ładnie bije ciąża jest młodsza o 4 dni(więc pewnie dziewczynka) 6t3d dodatkowo do Luteiny 4x1 dostałam Dupka 3x1, gdyż istnieje ryzyko odklejenia się trofoblastu...mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
Kakabaka, lubek, Kajaoli, caterinka lubią tę wiadomość
-
wszystkie tak mówicie o tych usg i teraz sama nie mogę się doczekać mojego.. ostatnie miałam 13 lutego, a następne dopiero 6 marca... niech ten czas szybciej leci!
Dziewczyny, jak z waszymi zachciankami? Słodkie czy raczej kwaśne..? Myślicie, że to prawda z tym jedzeniem a płcią? Ja bym ciągle jadła kwaśne, słone i ostre.. mama mówi, że na bank będzie synek
ehhh więc muszę się chyba pożegnać ze słodkimi różowymi sukieneczkami