Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:Kalitra aaaaa gratuluje wkoncu ! Nie poznałam cię po nowym avstsrku
Dziekuje http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif Tak sie ciesze, ze aż nie wiem, ha ha
Zmieniam awatarka na starego, ludzie mnie nie poznająMiriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kajaoli wrote:Kalitria, tak sie ciesze! Pamietam ciebie z forum staraczek
Moje gratulacje!
jak sie czujesz?
a ty Kajoli jak sie czujesz? jestes przede mna 2 tygodnie, bede sie na was dziewczyny uczyc
Kakabaka, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
kalitria wrote:czesc dziewczyny, zapisuje sie do pazdziernika, date mam na 25go. staralismy sie 10 miesiecy i w tym cyklu sie udalo. gratuluje wszystkim zaciazonym i zycze spokojnych i wspolnych 9 miesiecy
Kalitria gratulacje ogromne
Nie sądziłam ze się zobaczymy na ciążowym, myślałam ze ty juz dawno zafasolkowana. A tu surprajsbędziemy razem rodzić
tylko ja mam na 12.10 termin, a pewnie będzie wcześniej bo będzie cc.
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Bylam u lekarza i zobaczylam delikatne falowanie serduszka
i cichutkie echo plodu
i jestem w 5tyg5dniu, a i synus w piatek mial 0,24mm a dzis 0,35mm
Anoolka, Drelin, marta83, Eva0507, Kakabaka, mała_mi, lubek, Kasiula09, MOI, Kajaoli, paaolka, Magdzialenka, Eweloka84, Strokrotka, kredkaczarna, caterinka, Ciapulinka, anka_a lubią tę wiadomość
-
[Sama nie moge w to uwierzyc,nigdy nie lubilam tego soku wrecz nienawidzilam a teraz to moj ulubiony
))) cos mi sie poprzestawialo
Dziewczyny tunczyka nie mozna? Dlaczego? Ja z 6 kanapek wczoraj zjadlam .......
QUOTE=Scęście]naprawdę dałaś rade ten sok? boooze ja wymiotuje na sam jego zapach! jak czuje od meza ze go pil to mi neidobrzea tez chcialabym jakis warzywny soczek pic dla mojej niunci :* narazie tylko wyciskam pomarancze, znaczyyy....... blenduje cale i mam sok pomaranczowy z miazszem :*[/QUOTE]
Nati -
nick nieaktualnyJa się streszczam bo lecę do pracy.
No więc fasolka ma prawie 8mm i pięknie bijące serduszko, co za widok
Doktorek założył mi kartę ciąży a na kolejną wizytę dopiero za miesiącDrelin, Kakabaka, mała_mi, Kamilamila85, lubek, Kasiula09, MOI, Kajaoli, Eweloka84, caterinka lubią tę wiadomość
-
Artykuł o rybach
http://www.mjakmama24.pl/kuchnia/dieta/jak-znalezc-rybe-bez-metali-ciezkich-czyli-bezpieczna-dieta-w-ciazy,175_3062.html
A tu o listerii w rybach surowych i wędzonych na zimno
http://parenting.pl/portal/ryby-w-ciazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 15:25
moremi, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Kamilamila85 wrote:Bylam u lekarza i zobaczylam delikatne falowanie serduszka
i cichutkie echo plodu
i jestem w 5tyg5dniu, a i synus w piatek mial 0,24mm a dzis 0,35mm
Superancko
Ja mam nadzieję za tydzień zobaczyć serduszkoKamilamila85 lubi tę wiadomość
-
Nasza fasolka ma 5,5mm serduszko ładnie bije
ciąża jest młodsza o 4 dni(więc pewnie dziewczynka) 6t3d dodatkowo do Luteiny 4x1 dostałam Dupka 3x1, gdyż istnieje ryzyko odklejenia się trofoblastu...mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
Kakabaka, lubek, Kajaoli, caterinka lubią tę wiadomość
-
wszystkie tak mówicie o tych usg i teraz sama nie mogę się doczekać mojego.. ostatnie miałam 13 lutego, a następne dopiero 6 marca... niech ten czas szybciej leci!
Dziewczyny, jak z waszymi zachciankami? Słodkie czy raczej kwaśne..? Myślicie, że to prawda z tym jedzeniem a płcią? Ja bym ciągle jadła kwaśne, słone i ostre.. mama mówi, że na bank będzie synek
ehhh więc muszę się chyba pożegnać ze słodkimi różowymi sukieneczkami