Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kajaoli wrote:Scescie, bujawka to super rozwiazanie jak inne zawioda
kupilismy ja w poniedzialek i jak ulozylismy w niej Charliego i wlaczylismy to najpierw zrobil wielkie oczy a potem smial sie do nas przez 15 minut az go zmozyl sen. Kupujac ten gadzet, nie wiedzielismy, ze sprawimy mu az taka radoche
hihih :)a jaka masz? nasz Kubus buja sie w takiej
Kajaoli, MOI lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
najtaniej na allegro za 619 z przesylką tylko ze na baterie a ja mam na prad i taka na prad najtaniej widze ze jest za 675zl.
http://allegro.pl/fisher-price-hustawka-kolyska-owieczka-p0098-aku-i4772170436.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 17:59
-
Nie zrobilam jeszcze zdjecia Charliemu w bujawce wiec wkladam fotke producenta:
Bright starts, model: sahara burst
Ma melodyjki, wibracje itd, jak juz pisalam - bardzo sympatyczny gadzet
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 18:03
MOI lubi tę wiadomość
-
ja kupiłam na olx fisher price wodny świat , huśtawka używana za ok 250 zł, można znaleźć do 200 nawet. Jest kilka melodyjek, szum fal i takie tam
do tego nad głowką jest karuzela która się kręci
dla mnie bomba, Franek usypia prawie za każdym razem , jak mu nic oczywiście nie dolega, nawet potem siedzisko można przekręcić na siedząco dla starszego malucha. Przypomnę, że mój maluszek ma miesiąc a huśta się od samego początku
dodam ze potrzebne są 4 baterie r20nawet na sporo starczają
ja jeszcze nie zmieniałam
aa i własnie ! Franio własnie sobie w niej teraz huśta i śpi
Kajaoli, MOI, Anoolka lubią tę wiadomość
-
Ajc ten moj synek
od 18 do 21.15 nie spal. Nawet dluzej tylko lezal grzecznie w bujaku do 21.50. Jak o 22 zobaczylam ze spi to przenioslam go do gondoli i ma oczy jak 5zl ale grzecznie lezy a ja odeszlam i czekam az sam zasnie.
Dlugo trzymacie maluchy w tych bujawkach? Bo ja sie boje.. ta pozycja jednak nie za ciekawa by dlugo tak lezal...
-
Ale macie super bujawki
My zdecydowaliśmy się na razie na leżaczek z wibracjami. Dostaliśmy też huśtawkę która sama się buja ale Lilka jest jeszcze na nią za mała.
Dziewczyny tak Was na bieżąco podczytuję i odnoszę wrażenie, że moje dziecko ostatnio za dużo śpi. W nocy to ja ją muszę budzić na jedzenie i zmianę pampersa a znowu w dzień ma jakieś 3h czuwania a tak to budzi się, zmieniam pampersa, karmię i znowu zasypia na 3-4 godziny. Chciałabym z nią pospędzać trochę więcej czasu a ten śpioch większość czasu leży w łóżeczku.. Teraz wcale się nie dziwie że tak mało ruszała się w brzuszku jeśli spała tyle co teraz.
-
nick nieaktualnyJa mam bujaczek z f.p. i jestem zadowolona, szczegolnie z tych wibracji.
Wczoraj mialam zabiegany dzien,a hania byla wyjątkowo grzeczna,nawet w nocy wstala.
Zrobilam jej zapas pampersow, z promocji w rosmanie tez skorzystalam bo tam kupuje sie jeden kosmetyk a drugi gratis.
Dzis mam w planach zrobic barszcz z uszkami.Scęście, Kajaoli lubią tę wiadomość