Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Diewuszka gratulacje. Wracaj do sił.
Mój Borys dzisiaj stwierdził że skoro spał od 19,30 do 1 to w nocy nie będzie. Ja spalam od 11.30 do 1 . A później od 4 do 5. Chyba będę na rzęsach dzisiaj chodziła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 12:02
-
Diewuszka gratulacje ale duży bobasek super, zastanawia mnie aby dlaczeko przy tak dużym dziecku poród siłami natury? Mój maluszek z usg miał ok 4 kg i już lekarz powiedział że tylko cięcie w sumie też chciałam ostatecznie urodził się nie co mniejszy
-
nick nieaktualny
-
My po wizycie. Na Usg jedziemy w srode dopiero. Przy okazji usg glowy bedzie tez brzuszka. Wazymy 4400 i ogolnie wszystko ok
Kasik2, Blu, NiecierpliwaKarolina, kehlana_miyu, aneta93, kalika, Jutysia, Anoolka, Rutelka lubią tę wiadomość
-
Diewuszka wielkie gratulacje! No nie mały ten twój chłopak
My dzisiaj pierwszy dzień sami tzn ja z dziećmiwszyscy do mnie dzwonią i pytają jak tam, w domyśle czy jeszcze żyjemy :p a jest nawet ok, obiad przygotowany wczoraj, drzemki się zgraly, nawet byliśmy chwilke pochodzić w ogródku
wiem że nie zawsze będzie tak pięknie, ale dzisiaj jest super.
Synek dalej ulewa, już trochę mniej, ale po każdym karmieniu. Dopóki przybiera na wadze to staram sie nie przejmować.Anoolka lubi tę wiadomość
-
Diewuszka, gratulacje, kawał mężczyzny:)
Mój Kuba powoli zaczyna dobrze wyglądać w rozm. 56, zmówiliśmy wage, bedziemy sie wazyc przed i po jedzeniu.
Ciekawa jestem czy juz dobrze przybiera.
Aneta my zaczęliśmy wymiotowac i okazało się że jak Kuba zjadł więcej niz 60ml to wtedy wymiotował, dlatego musimy się karmić częściej a mniej, co nie jet łątwe, zabrac po prostu cycka, tym bardziej że on sie orientuje jak w zamian daje mu smoku i jest afera, ale odkąd tak jemy juz nie wymiotuje, tylko nieraz cos mu z buzi wyleci ale to ulewanie. -
Diewuszka, gratulacje!!! Ale Ci chłopak wyrósł! Dużo zdrowia dla Was obojga!
U nas od dwóch dni nie ma kolki, ale za to marudzenie non stop i ciągłe wiszenie na piersi. z dwojga złego wolę ten wariant, ale nie ukrywam, że jest to nieco męczące. no i zastanawiam się czy mały nie je za dużo.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyNiecierpliwaKarolina wrote:U nas od 5 (z półtora godzinna przerwą na drzemkę) szaleństwo. Kupa, cycek, nudzi mi się, więc marudzę, jestem zmęczony, ale nie zasnę, więc marudzę, leżę sobie i gugam. I tak w kółko.
Współczuję, przerabiałam to cały zeszły tydzień łącznie z weekendem. Dziś od nocy lepiej, mała wreszcie śpi. Trzymam kciuki żebyś dała radę!