Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
NiecierpliwaKarolina wrote:Jeszcze kilka godzin temu byłam mega nakręcona, ale teraz to już sama zwątpilam, wuec chyba odpuścimy. Boje się, bo piszą coś o poronieniach, zawale łożyska i innych cudach i generalnie nie zalecają przed 14tc, a to miałoby być już w niedzielę.
No i 6 godzin lotu, więc trochę sporo.
Smutno
Majówka będzie moją ostatnią podróżą w tym roku, ale to i tak będzie jednak Europa.
Nic w wakacje będę korzystać z Bałtyku, który mam pod nosem;)
Blue- wspaniałości:)))
Dea -zdrówka dla was- martwiłyśmy się o Ciebie.
Piszecie o włosach - ja z odrostem chodzę- póki co czuję,że fryzjer mógłby mnie nieźle zmulić ,może to i dobrze- czuję, że włosy rosną teraz jak szalone , gęstnieją. Szkoda tylko ,że po urodzeniu połowa wypadnieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 11:09
Blu, NiecierpliwaKarolina, Dea28 lubią tę wiadomość
(25.01-2016-beta hcg 28, 29.01-2016-beta hcg 402.6 2.02-2016- beta hcg 4519.0 :)5.02-2016- beta cg 14034 :)18.02-2016- beta hcg 44496.0 ????
29.06.12 mój 1 cud
16.09.2016 mój 2 cud -
Ja też jestem strasznie przewrażliwiona na każdym punkcie. Dziś strasznie męczy mnie odruch wymiotny, ale nie mogę nic zwrócić. Do tego doszła mega zgaga i nic na nią nie działa. Wieczorem mam wizytę i mam nadzieję, że ona mi przynajmniej humor poprawi. Rano po śniadaniu z jednej kromki chleba ciemnego z masłem po godzinie miałam cukier 130. Zobaczymy co gin na to powie.
-
nick nieaktualny
-
Hej
kkkaaarrr super maleństwo!
Z ta glukozą to wiem żeby nie wychodzić poza teren poradni też dlatego, że można po tym zemdleć czy zasłabnąć...a w poradni na miejscu ktoś pomoże a jak upadniesz na ulicy...to nie zawsze pomogą...
Blu wszystkiego najlepszego! spokojnej ciąży i zdrowego dzidziola!
Iskierka też mam plan na bigosiktylko trochę po fasolce muszą mi bebechy odpoczać bo mnie rozerwie
Zetzet trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze
Blu lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
natalaa_aa wrote:Hej dziewczyny
jestem tu nowa
widzę, że Wy już się znacie
według moich obliczeń termin porodu wypada na ok 28 października
jestem już po pierwszej wizycie u ginekologa, co zresztą nie było dobrym pomysłem, bo udałam się za szybko i nic nie zobaczyłam
przez co codziennie się stresuje.. Lekarz kazał brać kwas foliowy i luteine i czekać na kolejną wizytę do 17 marca , także jeszcze tydzień czekania przed mną
Pozdrawiam Serdecznie , przyszłe październikowe mamusie
Cześć
życzę dotrwania w spokoju do wizyty 17.03
-
nick nieaktualnyZetzet wrote:Dea - witaj z powrotem w trojpaku
Nie zostawiaj mnie samej
Jak sie czujesz?
Blu - sto lat!! Jak to mowia - zycie zaczyna sie po 30stce
U mnie niestety dobrze nie jest, wymiotowalam cale popoludnie wczoraj, a teraz czekam na meza (ktory przeze mnie wraca wczesniej z konferencji) i jedziemy do szpitala. Chce sie upewnic, ze wszystko jest ok, moze dadza mi kroplowke, no i mam nadzieje na cos przeciwbolowego, bo mam taka migrene od 3 dni, ze juz po scianach chodze. Do tego megastresZamelduje sie pozniej.
Moja migrena trwała jakieś 1,5 tygodnia- dni i noce, myślałam, że zwariuję. Nie dostałam nic. Cały czas słyszałam, że mam z tym wytrzymać. I dzisiaj pierwszy dzień nie czuje bólu;-) Tobie życzę tego samego, wiem jak to męczy.Blu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynatalaa_aa wrote:Hej dziewczyny
jestem tu nowa
widzę, że Wy już się znacie
według moich obliczeń termin porodu wypada na ok 28 października
jestem już po pierwszej wizycie u ginekologa, co zresztą nie było dobrym pomysłem, bo udałam się za szybko i nic nie zobaczyłam
przez co codziennie się stresuje.. Lekarz kazał brać kwas foliowy i luteine i czekać na kolejną wizytę do 17 marca , także jeszcze tydzień czekania przed mną
Pozdrawiam Serdecznie , przyszłe październikowe mamusie
Cześć, Witamy;-)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jeśli badanie usg +biometria mam w 11t+3 dni to oznacza 12 tydzień?
Teraz Was poczytałam ze tak to liczycie..
Czemu to tak? Bo już nie rozumiem..
7/10/2016 Córeczka
13/09/2018 Dwie kreski !
15/09/2018 Beta 655; 18/09/2018 Beta 2556 !
3/10/2018 Bijace serduszko -
nick nieaktualny
-
pielegniarka_w_mundurze wrote:Łopatologicznie mi to wyjaśniła
Krwiaki mają zdolnośc wchłaniania się... oszczedzaj się i kontroluj może częściej sytuację na usg zeby zobaczyc jaką tendencję ma Twoj krwiak...
Tak jak patrzę w necie to dziewczyny piszą, że ciąże donoszone, dzieci zdrowe, tylko oszczedzajacy tryb zycia w ciąży to podstawa w takiej sytuacji
Bedzie dobrze