Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Diewuszka w końcu możesz odetchnąć! Gratulacje )
A ja muszę się pochwalić, że obroniłam się wczoraj na ocenę dobrą, a przy dziecku wcale nie łatwo nauczyć się na obronę, miesiąc się uczyłam a ostatni tydzień zawalałam jeszcze nocki, mąż wstawał sam do małego żebym chociaż trochę pospała i chodziłam jak zombie, ale jestem mega dumna z siebie, bo mam w otoczeniu koleżanki które przez dzieci przerwały studia, a jednak da się, tylko trzeba chcieć i mam zamiar sięgać teraz po więcej i od pażdziernika zapisuję się dalej.... tak nabrałam wiatru w skrzydłaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 15:34
Sylwusia100, diewuszka86, Sylwia91, szynszyl, NiecierpliwaKarolina, Jutysia, Reni@, Blu, Eryka, kkkaaarrr, Anieńka, kehlana_miyu, Anoolka lubią tę wiadomość
-
Diewuszka, super! Wiedziałam, że się uda! Największą pracę wykonałas Ty, medal Ci się należy, że się nie podałaś. Mama zawsze jest w stanie wykarmic swoje dziecko, kwestia tylko jak dużego poświęcenia będzie to wymagało, bo nie zawsze wszystko idzie gładko. Jesteś wielka!
Aneta, gratulacje! Też należy Ci się pochwała, bo na pewno wiele Cie kosztowała obrona w tym momencie życia. Jesteś superdiewuszka86, aneta93, Anoolka lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Aneta, Diewuszka super ! Brawo Wy
Chwilka dziwne że wyniki gorsze
Dziewczyny współczuję wyjazdu mężów
Ignaś sypia troszkę lepiej. Ale za to Miki znowu tak kaszle że szkoda gadac. Zreszta mąż też od kilku dni chory. Dzis spali w innym pokoju. Miki obudzil sie o2.30 i zasnął po 6 bo caly czas go meczyl kaszel
A ja dzis wstalam jakas polamana. Cos mi po kościach chodzi. Jak jeszcze mnie rozłoży to będzie lipa. No i oby Ignaś nie złapał nicdiewuszka86, aneta93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewuszka pół kg to imponujący wynik Super!
Aneta gratulacje
Chwilka, a coś Kuba dostawał na poprawę wyników? Żelazo?
Ja się trochę martwię, bo już ponad tydzień Hania prawie nic nie je w ciągu dnia. Czasem pierwsze karmienie mamy dopiero po południu. W nocy je często, ale boję się, że jednak niewystarczająco... Nie wiem czy to taki czas, że wszystko ją ciekawi, czy brak apetytu przez zęby, a może właśnie anemia. muszę wziąć skierowanie na badanie.
Renia współczuję. Teraz jak Hanka ma gorszy czas to momentami posiadanie drugiego dziecka wydaje mi się nie lada wyzwaniem.diewuszka86, Reni@, aneta93 lubią tę wiadomość
-
Chwilka84 wrote:Tak, raz dziennie, teraz ważymy 6200, myślisz ,że powinien brać więcej?
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualny