Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kkkaaarrr wrote:Rutelka, przy okazji jak bedziesz updatowac info na pierwszej stronie to ja ladnie prosze o dopisanie mi jednego roczku, niestety juz 31 a nie 30... Kurcze, kiedy to minelo!!
Mi 31 stuknie w poniedziałek.Rutelka lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj miałam szybciutką wizytę u mojego gin. Zbadał szyjkę - długa i zamknięta. Tętno malucha 140-159, powiedział, że ok. Kolejna wizyta 22.07
A za miesiąc i kilka dni USG (ostatnie miałam 20 maja, więc wyczekiwane będzie).
Sylwia - trzymam kciuki za wizytę.
Dea - pisz do nas kiedy tylko będziesz mogła.
P.S. To ostatni dzień II trymestru
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 16:21
Reni@, Limerikowo, Rutelka, Sylwia91, Blu, Dea28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuiza
ja bakterie w moczu mialam caly czas i lekarz z tym nic nie robil jesli zadnych doleglowosci z tym zwiazanych nie bylo, dopiero jak mialam crp podwyzszone i bakterie w moczu to antubiotyk Biofuroksym dostawalam w szpitalu dozylnie, ale od tej infekcji kialam kolke nerkowa i chodzic nie moglam stad antybioyykottapia, a normalnie to nic na to sie nie dostaje tylko zalecenie duzo picia zebyte bakterie wyplukiwaclu.iza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rutelka wrote:India9 u Ciebie już jest l.31 - nic teraz nie dopisywałam.
Pozostałe zmiany naniesione.
Lu.iza to dobrze, że cukry dobrze, ale po dwóch to chyba wyszło na granicy normy, co?
Nie, nie. Moj lekarz podał mi takie granie
Na czczo mniej niz 95
Po godzinie 180
Po dwóch 157
Widze co lekarz to inne normyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 17:28
-
nick nieaktualnyIndia9 wrote:Ja 6 lat temu robiłam USG 4D w Lux Medzie i dostaliśmy nagranie, wątpię, żeby przestali nagrywać. Często dziewczyny na infolinii czy też w rejestracji nie orientują się na czym polega USG 4D itp
W rejestracji powiedzieli mi dzisiaj, że to sprawa między gin a ciezarna oni w to nie wynikają... -
lu.iza wrote:Jupiii cukry mi wyszły piekne
Na czczo 74
Po godzine 162
Po dwóch 134
Za to wyszły mi bakterie w moczu, mam juz umówiona wizyte na dzisiaj na 19. Któraś z Was miała? Od razu antybiotyk?
lu.iza, Rutelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylu.iza wrote:Jupiii cukry mi wyszły piekne
Na czczo 74
Po godzine 162
Po dwóch 134
Za to wyszły mi bakterie w moczu, mam juz umówiona wizyte na dzisiaj na 19. Któraś z Was miała? Od razu antybiotyk?
Ja właśnie odebrałam badania i też mi wyszły bakterie.Ale ostatnim razem jak mi wyszły to dr powiedziała, żeby na spokojnie zrobić 2 raz badanie i po 2 tyg. wizyta. Ale po drugim badaniu już czysto było. Bez stresu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 20:22
-
Beattkie wrote:W rejestracji powiedzieli mi dzisiaj, że to sprawa między gin a ciezarna oni w to nie wynikają...
W sumie ja byłam 6 lat temu i wtedy to był CM Lim, dopiero później zostali podłączeni do Lux Medu. Może i jest inaczej teraz, ale to takie dziwne, bo przecież nagrywanie płytek z USG 4D to raczej standard wszędzie -
Dziewczynki my już po wizycie
między nóżkami dalej nic nie widać więc Basia zostaje Basią
szyjka bez zmian, pessar ladnie wszystko trzyma więc ulżylo mi trochę...
Trzymam kciuki za pozostałe wizytujaceReni@, Sylwusia100, kehlana_miyu, Blu, Chwilka84, Dea28, Rutelka, MMM2016, kkkaaarrr, India9, Anoolka, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Dziewczynki my już po wizycie
między nóżkami dalej nic nie widać więc Basia zostaje Basią
szyjka bez zmian, pessar ladnie wszystko trzyma więc ulżylo mi trochę...
Trzymam kciuki za pozostałe wizytujaceSylwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny