Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pielęgniarko współczuję ;/ podobno to bardzo nieprzyjemne..
Blu w zeszłym tygodniu kupiłam sobie maszynę do szyciawłaśnie do takich rzeczy typu poduszeczki itp. co uwielbiam robić
marzy mi się zrobienie takiego patchworka-narzute na łóżko
Blu, Pumpkin, Jutysia lubią tę wiadomość
-
Rutelka wrote:Trochę statystyki.
Na uaktualnionej liście jest 43 kobietki.
W brzuszkach siedzi:
16 dziewczynek i
28 chłopców.
ale przebitka
Córeczka - prezent deficytowy(oczywiście piszę z przymrużeniem oka
ale jako Mama spodziewająca się drugiego chłopa....daję sobie prawo do zazdrosnego stękania w temacie córeczek
Limerikowo, Rutelka, Pumpkin, Blu, Dea28 lubią tę wiadomość
-
kkkaaarrr wrote:Dea, trzymam kciuki za chłopaków. W szpitalu cie porzadnie zbadają, na pewno będziecie pod dobrą opieką i pomimo chwilowe stresu wszystko się dobrze skończy. Postaraj się nie denerowować, bo teraz tym możesz im najbardziej pomóc
A ja dzisiaj idę na dodatkowy 'kontrol' szyjki, niestety w Medicover a nie u doktorka numer jeden, więc pewności co do jakości diagnozy nie mam, no ale lepsze to jak nic. Od wczoraj mam jakiś przypływ energi, nic mnie tam nie kłuje, nie ciągnie, nie mam uczucia parcia jakie towarzyszyło mi wcześniej, generalnie się cieszę i mam wielką nadzieję, że to nie jakaś cisza przed burzą i że dziś na usg zobacze obraz identyczny jak 2 tygodnie temu (bo poprawić się ponoć nie może)
Trzymam kciuki, daj znać.
Oby było dobrze. Ja na kontrolę swojej szyjki idę 27.07 i też liczę, ze się nie skróci......
-
Sylwusia100 wrote:Mi jeszcze nie zakładali pessara bo moja szyjka ma ponad 4 cm tylko ma rozwarcie wewnątrz na 7 mm. Kazali narazie leżeć i kontrolować.
ale nie wiem na ile. Za godzinę wizyta to się dowiem jak sytuacja wygląda
-
nick nieaktualny
-
Sylwusia100 wrote:U mnie pięć koleżanek ma rodzic w tym roku i każda będzie miała chłopaka.
-
Sylwia91 wrote:U mnie 32mm i rozwarcie
ale nie wiem na ile. Za godzinę wizyta to się dowiem jak sytuacja wygląda
-
Rutelka, przy okazji jak bedziesz updatowac info na pierwszej stronie to ja ladnie prosze o dopisanie mi jednego roczku, niestety juz 31 a nie 30... Kurcze, kiedy to minelo!!
Rutelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMMM2016 wrote:ale przebitka
Córeczka - prezent deficytowy(oczywiście piszę z przymrużeniem oka
ale jako Mama spodziewająca się drugiego chłopa....daję sobie prawo do zazdrosnego stękania w temacie córeczek
tylko oby się nic już w tej kwestii nie zmieniło
Dopiero teraz zobaczyłam że lista została zaktualizowana, przejrzyście to wygląda i ogólnie superWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 16:01
Rutelka, Blu lubią tę wiadomość
-
Beattkie wrote:Dziewczyny czy któraś z Was nagrywał w luxmedzie usg na płytę? Dzisiaj na infolinii usłyszałam, że nie mają takiej usługi/opcji...
-
Dziewczyny pozdrawiam znad polskiego morza
pogoda dopisuje jak na razie i relaksujemy się na maxa na ostatnich wakacjach tylko we dwoje.
Dea kochana trzymaj się. Współczuję przeżyć, ale wierzę że wszystko skończy się dobrze. Przytulam wirtualnie.
Gratuluję udanych wizyt
Rutelko w wolnej chwili dopisz mi proszę wiek 30 lat i miejscowość Dąbrowa Górnicza. Co do imienia to podam po wakacjach. Trwają negocjacje z małżemDziękuję z góry.
Rutelka, szynszyl, Dea28 lubią tę wiadomość