Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Blu wrote:Adrenalina to kciuki za wizytę potrzymamy do jutra
dobrze ze dał znać co die działo.
Dziewczyny rejestrując się w bebi programie można otrzymać kocykmoże któraś z Was jest akurat na kupnie
https://www.bebiprogram.pl
Tak jak dziewczyny napisały jest to materiał minky wielkości chusteczkiale fajny
Z hippa dostałam chusteczki mokre i naklejkę na szybę do samochodu "dziecko w aucie"
A z bebico termoforekBlu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Witajcie dziewczyny dopiero weszlam do domu, wizyta sie opoznila o 2 godziny takie spoznienie bylo, ale to nic, potem na zakupy do tesciow na chwile i 8 godzina
a wiec tak
maly zdrowy, serduszko, zdrowe, Boze jak sie ciesze Najlepsza imformacja w tym miesiacu!!! Lozysko na tylnej scianie, reszta wszysyko w normie, maly troche wuprzedza bo ciaza o tydzien wychodzi o tydzien starsza czyli zamist 26+6 tak jak dzis jest to wychodzi 27+6, ale lekarz mowi ze wszystko w normie, za kazda wozyta gadamy o, porodzie ale widze ze im blizej to tym wiecej mowi o cc mowi ze we wrzesniu mi powie dokladnie co i jak,
maly wazy 1189 g !
Ależ dobre wieści. Bardzo się cieszę.No i klocek z tego synusia twojego.
sarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sarcia super nowiny
już całkiem duże dzieciątko
Blu dziewczyny idealnie opisały tą przesyłkęja dostałam w zeszłym tygodniu i tak patrze i nie wiedziałam zbytnio co z tym zrobić
stwierdziłam, że to chyba jest dla dziecka żeby sobie trzymało
jak np niektóre trzymają pieluszkę, albo takie szmatki z głową miśka
ale bardzo milutkie w dotyku
myślę, że może w 33/34 pójdę do jakiegoś innego lekarza na taką dodatkową konsultacjęBlu, sarcia123 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny rejestrując się w bebi programie można otrzymać kocykmoże któraś z Was jest akurat na kupnie
https://www.bebiprogram.pl
Ja sie rejestrowałam i dostałam tylko teczkę z jakas szmateczka sensorycznaBlu lubi tę wiadomość
-
szynszyl wrote:Sarcia super nowiny
już całkiem duże dzieciątko
Blu dziewczyny idealnie opisały tą przesyłkęja dostałam w zeszłym tygodniu i tak patrze i nie wiedziałam zbytnio co z tym zrobić
stwierdziłam, że to chyba jest dla dziecka żeby sobie trzymało
jak np niektóre trzymają pieluszkę, albo takie szmatki z głową miśka
ale bardzo milutkie w dotyku
myślę, że może w 33/34 pójdę do jakiegoś innego lekarza na taką dodatkową konsultację
Moj synek ma ponad 3 lata a do dzis spi z pieluszką i wlasnie taką szmatką z głową misiaszynszyl lubi tę wiadomość
-
szynszyl wrote:Dea trzymam mocno kciuki za Ciebie i dzieciaczki :* całe szczęście, że medycyna jest na wysokim poziomie i na pewno w razie konieczności lekarze pomogą.
Ja miałam na wizycie na chwile włączone 3D i zrobione zdjęcie twarzy, cudnie ^^ i polecamnie wiem czy będę się umawiać na dodatkową wizytę żeby był filmik. takie zdjęcie już sprawiło mi dużo radości
a właśnie dziewczyny, szczególnie te z jednym lekarzemplanujecie jakąś dodatkową wizytę u innego lekarza, o tak, żeby się upewnić czy wszystko na pewno ok?
-
https://www.bebiprogram.pl -
NiecierpliwaKarolina wrote:Blu to nie kocyk. To bardziej chusteczka do nosa
tego formatu. Ale z fajnego miekkiego minky z jednej strony. Dostałam w tamtym tygodniu.
Polecam bebiko - przesyłają poduszeczkę z pestkami wiśniBlu lubi tę wiadomość
-
sarcia123 wrote:Witajcie dziewczyny dopiero weszlam do domu, wizyta sie opoznila o 2 godziny takie spoznienie bylo, ale to nic, potem na zakupy do tesciow na chwile i 8 godzina
a wiec tak
maly zdrowy, serduszko, zdrowe, Boze jak sie ciesze Najlepsza imformacja w tym miesiacu!!! Lozysko na tylnej scianie, reszta wszysyko w normie, maly troche wuprzedza bo ciaza o tydzien wychodzi o tydzien starsza czyli zamist 26+6 tak jak dzis jest to wychodzi 27+6, ale lekarz mowi ze wszystko w normie, za kazda wozyta gadamy o, porodzie ale widze ze im blizej to tym wiecej mowi o cc mowi ze we wrzesniu mi powie dokladnie co i jak,
maly wazy 1189 g !sarcia123 lubi tę wiadomość
-
Mój pierwszy dzień z paskami ketonowymi. Sukces! 0 ketonow i 0 glukozy w moczu. Czyli mimo diety nie glodze maluszka. Hip hip hurra! Oby tak dalej.
Moja waga po dołku trzyma poziom.
Glukoza na czczo 92. Ech... pewnie będzie wkrótce insulina. Ale co ja mogę zrobić? Nie mam pomysłu na obnizenie wartości na czczo, chocby o kilka kresek. -
nick nieaktualnyKai wrote:Mój pierwszy dzień z paskami ketonowymi. Sukces! 0 ketonow i 0 glukozy w moczu. Czyli mimo diety nie glodze maluszka. Hip hip hurra! Oby tak dalej.
Moja waga po dołku trzyma poziom.
Glukoza na czczo 92. Ech... pewnie będzie wkrótce insulina. Ale co ja mogę zrobić? Nie mam pomysłu na obnizenie wartości na czczo, chocby o kilka kresek.
Kai a te paski ketonowe można kupić w aptece bez recepty? Drogie są?
Bo ja bym chętnie kupiła sobie, bo mimo, że nie mam cukrzycy, to dietę cukrzycową stosuję - ginekolog zalecił jak zobaczył efekt - przez 3 tygodnie stosowania diety schudłam 0,5 kg (co przy mojej wadze wskazane). -
Mnie tak po pół godzinie od wypicia trochę zmuliło, ale bez tragedii. Juz będziesz miała to z głowy
Nie powiem trochę sobie narobiłam ochoty na ten "kocyk" bo na zdjęciu wydawał się być milutki i niezbyt gruby. Dla córki mam kolderke i poduszkę minky ale są z wypełnieniem i mało z tego korzystałam, a właśnie taki cienki by się przydał. No nic faktycznie może jako szmatką do snu podpasuje małemu. Z drugiej strony jest tego tle w sklepach i na allegro ze pewnie i tak coś zamówięszkoda, że nie mam cierpliwości do szycia bo to też jest fajna sprawa, żeby zrobić samemu takie cudo
szynszyl lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny