Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny coś mi tam świta w głowie, że w nocy czy jak jest ciemno ( jakoś tak
) wytwarza się najwięcej oksytocyny.
Mój pierwszy poród zaczął się o 1 w nocy, rano skurcze zaczęły się wyciszac i wydłużac, męczyły cały dzień co ponad pół h, ale bardzo delikatnie i wróciły mocniejsze chwile po 20, wiec chyba cos w tym jest -
Mnie te bóle okresowe dopadają głównie w nocy, więc może coś w tym jest
Najlepiej to jechać rodzić po przespanej nocy, żeby mieć siły, ale niestety nie możemy sobie wybierać.
Dobrze chociaż, że wreszcie przyszło ochłodzenie, od razu się lepiej żyje. -
nick nieaktualnyNo w sumie, to ja najbardziej boje sie wlasnie weekendow nie wiem czmu mam strach ze jak bym trafila na porodowke to nie bedzie anastezjologa lub bedzis jakis mlody lekarz bez doswiadczenia na dyzurze a takismu to napewno byc sie ciac nie dala, dlatego te bole xzisiaj w nocy mnke na maksa wystraszyly, poki co jak leze i odpoxzywam to nie boli mam nadzieje ze to byl falszywy alarm, teraz mam misje oby do poniedziałku rana bo mam wizyte
a pozniej pozostana 2 weekendy i ide do szpitala wiex jakos musze wytrwac, no i moj maz sie zmobilizowal i wyjal wozek i kolo trzeba bedzie stelaz umyc dopompowac kolo i wozek zlozyc, lozeczko mam tjrystyczne to zlozyc to akurat dwie minuty to chyba rozkladac jeszcze nie bede
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a.badziak wrote:Jutro na 11 mam być na izbie, już mam stresa, to już koniec widać a dopiero co pisałyśmy, że w ciąży jesteśmy... szok
moje dwie kreseczki mają już ponad 2 kg i rozrabiają w moim brzusiu
-
Asia gratuluje i dużo dużo zdrówka życzę
Myśle że teraz sie już posypie, Dea to był taki wstęp, ale teraz to już sie zaczęło. Obstawiam minimum trzy dzidziusie do następnego weekendu. Kto ma ochotę?Chwilka84, Rutelka, NiecierpliwaKarolina lubią tę wiadomość
-
KKasiaKK wrote:Asia gratuluje i dużo dużo zdrówka życzę
Myśle że teraz sie już posypie, Dea to był taki wstęp, ale teraz to już sie zaczęło. Obstawiam minimum trzy dzidziusie do następnego weekendu. Kto ma ochotę?
Zobaczymy czy się sprawdzi
Ja myślę, że tak na dobre to się zacznie po 24.09Będzie szaleństwo.
I tak jak Luiza napisała - Asia tak nas zaskoczyła, że teraz to może być każdaKKasiaKK, marlon lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny