Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Więc dopakowuję torbę i zwijam sie do szpitala. Na fotelu 3 cm rozwarcia i wszystko przygotowane do porodu
Skurcze mam bolesne juz i znowu krzyżowe. Na razie wlaczylam aplikację bo nie przeszly po ciepłej kapieliSylwia91, Anieńka, mizzelka, Jutysia, Kasik2, Chwilka84, Evelle, NiecierpliwaKarolina, Blu, szynszyl, marlon, Anoolka, Sylwia_i_Niki, kehlana_miyu, a.badziak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypielegniarka_w_mundurze wrote:Rutelka, czy Ty miałaś dziś usg??
Bo jeśli tak, to ta orka co po Tobie weszła to ja.
Tak to ja, ale żadnej orki po mnie nie było, tylko miła kobitka. Tak myślałam że to Ty ☺
Może wpadnę dziś na patologię i w końcu się przywitamy. ☺Tylko mam zaraz kolejne ktg,więc trochę to potrwa. -
mizzelka wrote:Renia ale to takie dziś miałaś od rana intenso? Promieniuje ce na krzyż i pochodzące pod te porodowe czy przepowiadające?
Skurcze mam od okolo 15 bolesne a ostatnio od 1 skurczu do porodu minelo 4.5 godziny wiex nie czekam. Ostatnio na wizycie nie bylo rozwarcia. Mam nadzieje ze pojdzie tak szybko jak z pierwszy. A czulam id rana ze cos sie moze zaczac jak zobaczylam ten śluz co pisalam . obym faktycznie urodzila a nie falszywy alarm