Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySpróbuję Was dziewczyny doczytać ale net na telefonie raz jest raz nie ma.
Z tego co już widziałam urodziła kkkaaarrr. Dobrze pamiętam? Gratuluję szybkiego porodu oraz dzidziusia i dzięki za szczegółowy opis.
U mnie nic, bez zmian. Na usg okazało się że nerka prawa już tak mocno się nie powiększa, a nerka lewa ciut zmalała. Mały waży 3870g i według tego usg termin wypada na jutro. Jutro może będzie kolejna indukcji porodu, ale nie wiem, bo różnie to bywa i poranna zmiana może zdecydować inaczej.Kasik2, a.badziak, kkkaaarrr lubią tę wiadomość
-
mizzelka wrote:Sylwia moja imienniczko a może będzie tak ze spokojnie donosiszczęśliwego do terminu
ale jak na razie trzymam kciuki żeby udało się do skończonego 38tc
Edit: moja mama urodziła w 38tc czyli właśnie po skończonym 37, tak samo ją babcia urodziła, więc może coś w tym jestWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 18:55
Sylwia_i_Niki lubi tę wiadomość
-
Pumpkin wrote:Aaaa i miałam zapytać mamuśki - jak się czujecie bez brzucha? Tęsknicie już coś czy nie?
Ja nie mogę się doczekać spania na brzuchu... I leżenia na plecach ot tak z wyciągniętymi prosto nogami... A z drugiej strony - stoję przed lustrem i patrzę na tą wielką kulę i wiem, że będę tęsknić
Lżejmieszcze się we wszystko i męża mogę normalnie przytulić
Chociaż fakt, fajnie się miziało brzuszek.
Ale jak tak Was czytam o tych skurczaxh i bólach @ to czuję się jakby mnie to dotyczyło 10 lat temu, a nie tydzień. Już naprawdę nie pamiętam tego uczuciaa.badziak lubi tę wiadomość
-
Pielęgniarka, jak tak czytam Teoje relacje to kakby w jakimś domu tortur Cię zamknęli
życzę, żebyś szybko urodziła i uwolniła się od tych sadystów!
Renia, trzymamy kciuki!!!! Oby szybko poszło
Chwilka, nie martw sie! Jesteś już pod stałą opieką. Gdyby coś się działo to w mgnieniu oka dostaniesz Kubusia w ramiona!Reni@ lubi tę wiadomość
-
leze pod ktg poki co. Skurcze co 2-3 minuty. Przy przyjęciu 4cm wiec cos postępuje. Polozna mowi ze szybko pojdzie
Anieńka, Blu, diewuszka86, Sylwia91, Sunshine89, Jutysia, NiecierpliwaKarolina, szynszyl, lu.iza, mizzelka, Kasik2, Ola_Ola, Chwilka84, Anoolka, Sylwia_i_Niki, kehlana_miyu, a.badziak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni@, Chwilka84 trzymamy kciuki za szybkie i lekkie porody
Zanim się obejrzycie, będziecie tulić maluszki do piersi
U mnie pojawiły się bolesne, trwające 15-20sekund skurcze - tyle, że są tak nieregularne, że albo dopiero wszystko się rozkręca, albo w nocy się cofnie i wróci bliżej terminu
Reni@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny