Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
patulla wrote:Ps. Czy prowadzić "listę rozpakowanych mamuś"? Czy któraś z dziewczyn z pierwszej strony chce? Kimmy już jakiś czas temu mówiła, że raczej nie da rady.
patulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDroga Kimmy bardzo Ci gratuluje, że Twoje skarby są już przy Tobie. Cieszę się, że wyczekałem tyle by móc spokojnie w inkubatorze zdobywać sile. Życzę wam dużo zdrowia i pociechy z tych małych skarbów. Nie potrafię sobie wyobrazić tej radości z posiadania dzieciątka! Mimo ciężkiej cesarki chce Ci powiedzieć, że jestem z Ciebie bardzo dumna! Odwaliłaś mamusia kawał dobrej roboty, chodź wiadomo, że stresu było co niemiara! Wracaj do sił i dawaj znać jak Twoje maluszki:) Ahhh i oczywiście wszystkiego dobrzego dla dzielnego, szczęśliwego taty
-
Patulla, doskonale sobie radzisz z ogarnianiem wizyt, więc jeśli masz czas to z rozpakowanymi też Ci dobrze pójdzie
Wstawiam tą moją koszulę z Pepco, jest nieco pognieciona, bo wyjmowałam z kosza na pranie. Mam 170cm i wychodzi mniej więcej do połowy uda, nie a krótka, nie za długa jak dla mnie.
To rozmiar L, 98% bawełna, 2% wiskoza.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ae0edffc378.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2017, 10:00
madlene88, baassiia lubią tę wiadomość
-
Ja w końcu zakupiłam wózek używany 2w1 (ale w stanie idealnym - jestem super zadowolona, w kolorach szarości na białym stelażu). Gondola super zadbana a spacerówka w ogóle nie używana. Wózek na gwarancji jeszcze ponad rok. Wózek to Riko Nano. Mam nadzieję, że się będzie sprawował dobrze.
BurzaHormonów, patulla, India26, Dziobuś lubią tę wiadomość
-
Wrzucam wam mój "przyrost" od początku ciąży. Nigdy nie uważałam się za szczupłą, ale jak porównuję pierwsze i ostatnie zdjęcie to te moje +10 kg przestaje mnie zaskakiwać
wcześniej się bałam czy dziecko dobrze przybiera, a teraz boję się czy nie urodzę wielkoluda :X
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/db33bc487941.pngCaro, MałaMi88, India26, Mika2009, aswalda, Dziobuś, almaanies, kiti lubią tę wiadomość
-
To tak wstępnie
02.08Kimmy: 32tc, CC, 12:40: Mikołaj 1820g , Oktawia 1600g , Oliwia 1450g
03.08(czwartek) almaanies
04.08(piątek) Ripley84
07.08(poniedziałek) pola89 (IIIgenetyczne), Treselle
08.08(wtorek) Agnesqe, czekajacanacud1 (IIIgenetycznd)
09.08(środa) aaniluap, Natikka123
10.08(czwartek) Nieśmiała, E_w_c_i_a (IIIgenetyczne), Anuśka19, dżdżownica (IIIgenetyczne)
11.08(piątek) India26
14.08(poniedzialek) Caro
16.08(środa) aaniluap (IIIgenetyczne), Dziobuś (IIIgenetyczne)
17.08(czwartek) Gabisonka
18.08(piątek) Barbie24
21.08(poniedziałek) patulla, 0202oliwcia
22.08(wtorek) Agnesqe (IIIgenetyczne), Mika2009 (IIIgenetyczne)
25.08(piątek) KasiaHaBe (IIIgenetyczne)
29.08(wtorek) kiti, BurzaHormonow, Caro
06.09(środa) aaniluap
12.09(poniedziałek) Caro
27.09(środa) aaniluap
18.10(środa) aaniluap
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2017, 11:23
MałaMi88, Caro, aaniluap, BurzaHormonów, Agnesqe, Dziobuś, kiti lubią tę wiadomość
-
Czy ktoras z Was jest z Lodzi lub okolic? W jakim szpitalu chcecie rodzic? Ja umowilam sie na wizyte kwalifikacyjna do salve i medeora.Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Kimmy najserdeczniejsze gratulacje! Niech maluszki rosną zdrowo, Tobie również życzę dużo zdrówka, sił i szybkiego powrotu do formy po cc.
Patulla super prowadzisz listę wizyt, więc myślę, że równie dobrze pójdzie Ci z listą porodów
P.s. ja ostatnio nie podałam daty swojej wizyty.Jak możesz to dopisz mnie na 18 sierpnia.
-
BurzaHormonów wrote:Patulla, doskonale sobie radzisz z ogarnianiem wizyt, więc jeśli masz czas to z rozpakowanymi też Ci dobrze pójdzie
Wstawiam tą moją koszulę z Pepco, jest nieco pognieciona, bo wyjmowałam z kosza na pranie. Mam 170cm i wychodzi mniej więcej do połowy uda, nie a krótka, nie za długa jak dla mnie.
To rozmiar L, 98% bawełna, 2% wiskoza.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ae0edffc378.jpg
-
natty85 wrote:Czy ktoras z Was jest z Lodzi lub okolic? W jakim szpitalu chcecie rodzic? Ja umowilam sie na wizyte kwalifikacyjna do salve i medeora.
Moja siostra rodziła w salve. Pierwszy poród jescze płatny i było super, drugi już na NFZ i zarazili ją gronkowcem. Dostała sepse i ledwo z tego wyszła.
Ale ogólnie wyposażenie i podejście do pacjenta bardzo dobre, sama się zastanawiałam nad tym szpitalem. -
MałaMi88 wrote:Ooomatko wlasnie do mnie dotarlo ze to juz! Zaczelo sie jaaaaaaaaa to juz tak blisko!
Cicho, ja jeszcze muszę szkołe rodzenia zrobić muszę zdążyć
Baassiia, koszulka się ładnie naciąga, jest elastyczna. zakup uważam za bardziej udany niż koszule, które kupiłam przez netaMałaMi88, madlene88 lubią tę wiadomość