Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
dżdżownica wrote:Hej A tak z innej beczki - robicie sobie peeling na brzuchu? Podobno też zapobiega rozstępom. Ja ogólnie uwielbiam peeling i robię często.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7cdf77fc29b5.png
dżdżownica, MałaMi88, Barbie24 lubią tę wiadomość
-
MałaMi88 wrote:jaki ja mam dziś zły humor!! jeszcze wstąpiłam do pracy zwolnienie zawieźć, to mnie dziewczyny dobiły! reakcja dobrych przyjaciółek: super wyglądasz, fajnie, szczupło, wyładniałaś, itd..... więc humorek miałam fajny, a weszłam dalej do reszty i się zaczęło!! nos Ci się poszerzył ... nogi napuchły .... eeee ale boczków to dostałaś..... na buzi też polików dostałaś .... zaokrągliłaś się ....... super...........!!!! kuźwa w ciąży jestem to zbiera się woda!!! a nos zawsze taki miałam
a teraz siedze w papierach i jeszcze większa kur***a mnie bierze .aaaaa!!!! co za dzień !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2017, 16:23
MałaMi88 lubi tę wiadomość
-
Aha nadrobilam was wreszcie od rana. Pojechałam na miasto aby kupić w pepko ta koszule i co niebylo.... Wrrrr...Mam jakąś dziwną wydzieline z pochwy tzn śluz taki biały progeseronowy który nie jest biały jest kremowy i gesty,sorki za szczegóły, założyłam wkładkę i będę się obserwować... Moze by iść wcześniej go ginekologa???
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/14089b77c96c.jpg
Wpadłam się pochwalić w końcu i my kupiliśmy łóżeczkoczekajacanacud1, E_w_c_i_a, patulla, Caro, 0202oliwcia, dżdżownica, Zielona_konczynka, Dziobuś, BurzaHormonów, kiti, madlene88, Agnesqe, aswalda lubią tę wiadomość
-
Hey
Kimmy gratulacje! Dużo zdrowia dla Ciebie i Maluszków.
Ojej jakie dzisiaj upały. Cała się pocę. Niby od tygodnia upały, ale jakoś żyłam, a dzisiaj strasznie.
Rozstępów nie macie? Mi się powiększyły ,moje na udach mimo smarowania się zwiększyły. -
Dziewczynki, ja urodziłam sn synka 4 kg i szybko poszło. Wiadomo, że bolało jak diabli, ale jak widać traumy nie mam, bo chcę znowu rodzić sn, mimo, że przed pierwszym porodem byłam wielka zwolenniczką cc i miałam zaplanowaną na dzień po tym jak urodziłam jak widać los zadecydował za mnie i nie żałuję
Jestem przerażona, bo od ostatniej wizyty, gdzie waga była juz 12 kg na plus, teraz jestem cały czas mega głodna. I jak zwykle tyłam ok 2 kg miedzy wizytami, czyli średnio na mc, tak teraz jestem jeszcze ponad 2 tyg przed wizytą, a już kolejne 2 kg na plusie..w takim tempie to ja powtórzę tragiczny przyrost wagi z poprzedniej ciąży- wtedy 25 kg!! przybyło! Nie mogę się opanować z jedzeniem
Moja mała już też nie taka mała, na koniec 28 tyg była waga 1400 g, czyli na ok 30 tydz. Ale ma po kim być duża, bo ja 175 cm wzrostu, a mąż 193 cmPampcia, madlene88, patulla lubią tę wiadomość
-
AlicjaaA wrote:HubiWorld
Też od niego zamówiłam, jest godny polecenia.
A jak wygłądało z płatnością za przesyłkę u niego? Trochę pododawałam do koszyka i sie zastanawiam czy trzeba najpierw poprosić o jakąś wycenę czy mogę puszczać zamowienie i wybrac jedną z dostępnych opcji wysłania?
Będę wdzieczna za podpowiedzi jak to było przy Waszych zamówieniach -
Karolina1309 wrote:A jak wygłądało z płatnością za przesyłkę u niego? Trochę pododawałam do koszyka i sie zastanawiam czy trzeba najpierw poprosić o jakąś wycenę czy mogę puszczać zamowienie i wybrac jedną z dostępnych opcji wysłania?
Będę wdzieczna za podpowiedzi jak to było przy Waszych zamówieniach
-
O rabacie to ja nawet nie marzyłam, raczej w drugą stronę trochę tego sie uzbierało, nie wiem jak wagowo, ale się zastanawiam zanim klikne że kupuję żeby mi np nie wyliczył takiej przesyłki, że przestanie się opłacać cały zakup ale skoro Wy normalnie kupowałyście to pewnie nie ma z tym problemów dziękuje za odpowiedź
-
Karolina1309 wrote:O rabacie to ja nawet nie marzyłam, raczej w drugą stronę trochę tego sie uzbierało, nie wiem jak wagowo, ale się zastanawiam zanim klikne że kupuję żeby mi np nie wyliczył takiej przesyłki, że przestanie się opłacać cały zakup ale skoro Wy normalnie kupowałyście to pewnie nie ma z tym problemów dziękuje za odpowiedź
-
o matko! co do jedzenia, to powiem Wam, że mimo tych upałów, od tygodnia ciągle jestem głodna! tylko bym jadła! idę po chleb - muszę kupić i zjeść od razu muszelkę, idę po surówkę - muszę kupić i zjeść od razu wianuszka, brzoskwinka? nektarynka? ledwo wejdę do domu, umyję i zjem. szwagierka przywiozła od teściów wiejskie pomidorki (mniam:P) - od razu wszamałam chlebka z pomidorkami! muszę się opanować, bo tak dalej być nie może!
MałaMi88, madlene88 lubią tę wiadomość
-
Karolina1309 wrote:O rabacie to ja nawet nie marzyłam, raczej w drugą stronę trochę tego sie uzbierało, nie wiem jak wagowo, ale się zastanawiam zanim klikne że kupuję żeby mi np nie wyliczył takiej przesyłki, że przestanie się opłacać cały zakup ale skoro Wy normalnie kupowałyście to pewnie nie ma z tym problemów dziękuje za odpowiedź
Karolina1309 lubi tę wiadomość
-
mimoza wrote:Hey
Kimmy gratulacje! Dużo zdrowia dla Ciebie i Maluszków.
Ojej jakie dzisiaj upały. Cała się pocę. Niby od tygodnia upały, ale jakoś żyłam, a dzisiaj strasznie.
Rozstępów nie macie? Mi się powiększyły ,moje na udach mimo smarowania się zwiększyły.
Jest dobry żel z musteli na świeże rozstępy. Ja na szczęście nie mam a już 10 kg na plusie. Pierwszy raz w życiu zobaczyłam 70 na wadze