Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
patulla wrote:No to ja w ramach "syndromu wicia gniazda" policzylam ile czego mam w wyprawce
Zatem do rozmiaru ok. 68 mam:
14 szt. Spodni/leginsów
7 szt. Półśpiochów
6 szt. Śpiochów
6 szt. Kaftaników
10 szt. Bluzek z długim rękawem
6 szt. Bluzek z krótkim rękawem
9 szt. Bluz/sweterków rozpinanych
21 szt. Body z krótkim rękawem
17 szt. Body z długim rękawem
15 szt. Pajaców
19 szt. Sukienek
8 szt. Rajstop
Ok. 20 par Skarpetek
Kilka par kapciuszków
3 pary niedrapek
Ok. 10 szt. Czapeczek
6 szt. Tetra Biała
5 szt. Tetra kolorowa
4 szt. Pieluch flanelowych
2 szt. Bambusowe
2 szt. Kurtki
2 szt. Kombinezony
5-6 szt. Kocyków
2 szt. Rożki
1 szt. Otulacz
2 szt. Śpiworki do spania
To by chyba było na tyle. Oczywiście 3/4 to po dzieciach siostry i sama pewnie nie kupiłabym tyle niektórych rzeczy
Z tym, że ja 90% kupiłam, a tylko trochę dostałampatulla lubi tę wiadomość
-
Ja mam podobne ilości co Patulla, dostałam bardzo dużo, kupiłam tylko troszkę. Na części niestety mam palmy, takie żółtawe, wyczytałam w necie, ze to może być po oliwce, macie jakiś pomysł jak to wywabić? I czy się da? Ponoć odplamiacze oxy z biedry są dobre, kupiłam je dziś, zobaczymy. Próbowałam część vanishem, ale nie wszystko zeszło.
-
BurzaHormonów wrote:Ja mam podobne ilości co Patulla, dostałam bardzo dużo, kupiłam tylko troszkę. Na części niestety mam palmy, takie żółtawe, wyczytałam w necie, ze to może być po oliwce, macie jakiś pomysł jak to wywabić? I czy się da? Ponoć odplamiacze oxy z biedry są dobre, kupiłam je dziś, zobaczymy. Próbowałam część vanishem, ale nie wszystko zeszło.
BurzaHormonów lubi tę wiadomość
-
Patulla - no ładna wyprawka. Ja nie liczyłam ile mam, ale jak na moje oko mam sporo rzeczy. Mój mąż skwitował, że ciuszków jest tyle, że po jednym dniu wszystko może być traktowane jak jednorazowe czyli brudne idą kosza na śmieci .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2017, 21:20
-
patulla wrote:I masz rację, to wszystko jest podobne
Polspiochy są wygodne, bo mają już stopki, aczkolwiek później, po 3-6 miesiącu to już raczej tylko część stroju do spania.
A spodnie/ leginsy to to samo właściwie
dzięki, tak właśnie podejrzewałam, ale zawsze lepiej podpytać
No na później zaopatrzę się w jakieś bardziej wyjściowe stroje Póki co ubranka mam do rozmiaru 62 i z 68 tylko body.patulla lubi tę wiadomość
Październik 2017 synek -
Szczerze to ja ubranek mam też za dużo od 0-3i teraz kupuje jeżeli już to tylko wieksze:)
Wcześniej pisałam chyba wczoraj ze moja córeczka leży w brzuszku w kształcie litery c kręgosłupem w mój prawy bok, dziewczyny dziś się obróciła i ma tylek powyżej pępka czyli kręgosłupem w mój tułów na długość i tak została Narazie przez co brzucg wydaje się być większy hehe. Wasze dzieciaczki też się tak obracają? -
Ja tam nie wiem za bardzo jak Mała jest ułożona, tzn. Mogę zgadywać, że jest po mojej prawej stronie bardziej.
W ogóle to dzisiaj kiepsko się czuję, brzuch twardy jak kamień, spina się dość często, Mała jakby bardziej ruchliwa, bo prawie cały dzień ją czuję.
Dobrze, że wizytę w poniedziałek mam to zobaczymy jak tam się wszystko ma
-
MałaMi88 wrote:Dziewczyny czy Wy tez chrapiecie? Ja od jakis 4 mies mam okropny problem tzn Maz ma problem a nigdy nie chrapalam. Raz az sama sie obudzilam bo bylo tak glosno
MałaMi88 lubi tę wiadomość
-
MałaMi88 wrote:Mi w sumie zdazylo sie chrapnąć przed ciaza ale to przy na prawdę duzym zmeczeniu. A teraz noc w noc i to tak,ze podobno sasiedzi slysza Maz mi sie wlasnie pozalil, ze ma dosc bo podobno Vol jest na maxa haha
-
Wizyta się trooochę opóźniła, więc dopiero się zamelduje, że u Nas wszystko dobrze. Szyjka zamknięta - 4cm, a Mała waży 1700g Oczywiście nadal uskutecznia pozycję poprzeczną co dość mocno utrudniało jakiekolwiek pomiary Kolejna wizyta 29.08.
Patulla tą wrześniową możesz mi zmienić z 12.09 na 11.09patulla, kiti, MałaMi88, Mika2009, Treselle, madlene88, KasiaHaBe, Zielona_konczynka, Agnesqe, Dziobuś lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Mój mąż tez ostatnio stwierdził, ze chrapię. Ale ponoc nie jakos super mocno. Wcześniej mi się to nie zdarzalo raczej. Faktycznie coś moze w tym być, bo jak zasypiam to mi często przeszkadza mój oddech, tzn mam wrażenie, ze jest strasznie głośny ( a oddycham przez nos, inaczej nie zasnę). Więc coś musi w tym być. Na szczęście mój maz zasypia w sekundę w każdych warunkach, więc nawet jak mi się pogorszy to nie powinno być problemu
-
Ja mam otulacz summer infant
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c2a5b74be277.png
Agensqe spóźnione wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej rocznicy ślubu
dużo miłości, zrozumienia i pociechy z córeczkiczekajacanacud1, Agnesqe lubią tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:czesc laski mam prosbe mozecie podzielic sie albo pokazac jakie macie otulacze? dla mnie to czarna magia jakies etapy rozmiary itd
Ja kupiłam taki
http://www.smyk.com/catalog/product/view/id/206504/s/swaddleme-otulacz-rozmiar-s-etap-2-rozowy/
czekajacanacud1 lubi tę wiadomość