Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też dołączam do grupy moje inicjały to K.R. Czarno-białe zdjęcie i w tle zwykle zdjęcie kolorowe
Ja zamówiłam sobie ten żel. Położna mi polecała . Będę darła ryja żeby mi włożyli ten żel . Łaski nie robią po to prawie 2stowki wydaje żeby z tego skorzystać.madlene88 lubi tę wiadomość
grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
chcebardzobycmama wrote:Ja też dołączam do grupy moje inicjały to K.R. Czarno-białe zdjęcie i w tle zwykle zdjęcie kolorowe
Ja zamówiłam sobie ten żel. Położna mi polecała . Będę darła ryja żeby mi włożyli ten żel . Łaski nie robią po to prawie 2stowki wydaje żeby z tego skorzystać.chcebardzobycmama lubi tę wiadomość
-
Jeja jak wy przeżywacie te remonty nie wiem jestem nie do życia. Przemalowanie pokoju z czerwonego koloru na jasny pastelowy to katastrofa już zabrakło mi dziś sił na sprzątanie na "glanc" potem i ja mogę się wziasc za pranie i prasowanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2017, 23:18
-
Ja za pranie i prasowanie wcześniej się nie brałam ,ze względu na fakt że nie wiadomo było kiedy nastąpi malowanie a nie mamy za dużego mieszkanka
Na pomoc bliskich nie bardzo mam co liczyć ,bo ich nie mam. A i moja rodzina "teściowa " haha postanowiła znów wyemigrować na Niemcy akurat w czasie w którym wiedziała że będzie potrzebna :--D hahamadlene88 lubi tę wiadomość
-
Anuśka19 wrote:Ja za pranie i prasowanie wcześniej się nie brałam ,ze względu na fakt że nie wiadomo było kiedy nastąpi malowanie a nie mamy za dużego mieszkanka
Na pomoc bliskich nie bardzo mam co liczyć ,bo ich nie mam. A i moja rodzina "teściowa " haha postanowiła znów wyemigrować na Niemcy akurat w czasie w którym wiedziała że będzie potrzebna :--D haha -
madlene88 wrote:Spokojnie zdazysz:)
Spokojnej nocki dziewczynyMałaMi88, madlene88 lubią tę wiadomość
-
A więc się Wam pochwalę, wszystko dla malucha do rozmiaru 68 wyprane! Kocyki, rożki, prześcieradła i ręczniki również Jestem z siebie dumna, bo wszystko musiałam zrobić sama Jeśli dojdą mi jakieś ciuszki na 68 to już na bieżąco będę prać z tymi zabrudzonymi mniejszymi A i oprócz płynu do kąpieli i kremu na chłodne dni to mam już z wyprawki wszystko lada moment będzie już wszystko gotowe
Anuśka19, MałaMi88, madlene88, patulla, Caro, almaanies, dżdżownica, Agnesqe, kiti, Dziobuś lubią tę wiadomość