Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Barbie24 wrote:Dziewczyny, które już miały kiedyś cesarkę albo będą ją miały?Macie zamiar zastosować coś przeciw zrostom?
Barbie24 lubi tę wiadomość
-
Barbie24 wrote:Dziewczyny, które już miały kiedyś cesarkę albo będą ją miały?Macie zamiar zastosować coś przeciw zrostom?
Ja będę stosować bionect krem na ranę. Ten o którym piszesz to prawie czysty kwas hialuronowy ale kosztuje 620 zł i aplikuje to lekarz. A ten bionect to chyba 20% kwas hialuronowy i smarujesz na ranę żeby się szybciej goilo. Ja po nim nawet po poparzeniu nie mam śladu.
Barbie24, Agnesqe lubią tę wiadomość
-
Także spróbujemy, zobaczymy czy się uda stworzyć nam "naszą" grupę na fb. Na początku grupa będzie zamknięta, czyli kazy może znaleźć, ale nie widzi postów. A jak już będą tam wszyscy zainteresowani to zmienimy na tajną, że nikt nawet jej nie znajdzie. (Wtedy dołączenie będzie możliwe jedynie przez dodanie najpierw do znajomych, a późnij można dodać do grupy daną osobę)
https://www.facebook.com/groups/700500236803220/Caro lubi tę wiadomość
-
Wysłałam prośbę o dołączenie, mam profilowe takie samo jak avatar na forum
Co do ćwiczeń po porodzie, polecam bardzo ten blog: http://treningdlamam.com , jest prowadzony przez fizjoterapeutki i ze zdrowym rozsądkiem podchodzi do kwestii ćwiczeń w połogu i po nim (czyli nie żadne skalpele i a6w, a ćwiczenia wzmacniające mięśnie dna miednicy i zmniejszające rozejście mięśni brzucha). Dla mnie o wiele ważniejsze są ćwiczenia służące powrotowi do zdrowia, niż do dobrej figury, ale to się ze sobą wiążepatulla lubi tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
Wysłałam i ja prośbę o dołączenie
Śliczne kombinezony, ja mam jeden taki cieplejszych ale bez nóżek coś w stylu jak dodawała dzdzownica. A tak to kupiłam śpiworek odsówany. M jutro wraca i przywiezie wszystkie moje zakupowe łowy i będzie można już wszystko przygotować na tip top.patulla, dżdżownica lubią tę wiadomość
-
patulla wrote:Także spróbujemy, zobaczymy czy się uda stworzyć nam "naszą" grupę na fb. Na początku grupa będzie zamknięta, czyli kazy może znaleźć, ale nie widzi postów. A jak już będą tam wszyscy zainteresowani to zmienimy na tajną, że nikt nawet jej nie znajdzie. (Wtedy dołączenie będzie możliwe jedynie przez dodanie najpierw do znajomych, a późnij można dodać do grupy daną osobę)
https://www.facebook.com/groups/700500236803220/ -
A ja myślę że fajnie by było na fb stworzyć plik z nickami i naszymi imionami, wtedy będziemy wiedzieć kto jest kto
Edit. Juz dopatrzylam ze jestWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2017, 18:14
-
Też później bede szukać jakiegoś śpiworka na olx
No i myślę nad tym żelem natalis do porodu, jeszcze podpytam położnej co o tym myśli, u mnie nie ma znieczuleń, więc zawsze to jakaś szansa na szybszy poród i krótsze bóle... -
nadziejastru wrote:Też później bede szukać jakiegoś śpiworka na olx
No i myślę nad tym żelem natalis do porodu, jeszcze podpytam położnej co o tym myśli, u mnie nie ma znieczuleń, więc zawsze to jakaś szansa na szybszy poród i krótsze bóle...