X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe mamy 2017
Odpowiedz

Październikowe mamy 2017

Oceń ten wątek:
  • aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak mówię nie chce nikogo urazić! Rok temu dziewczyna na grudniowkach 2015 podawała się za mamę uroczych blizniaczek, była zalozycielką wątku. Wsypala się bo jakaś grudniowka zobaczyła na insta laske z Dani która dodawała te same zdjęcia. Okazało się że jakiejś 17 latce się nudziło a dziewczyny były ze sobą związane, przezywaly jej ciążę.

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • Paaat1988 Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2017, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksandrazz wrote:
    Kimmy nie chcę Cię urazić ale rok temu była głośna afera na belly, dziewczyna podszywala się pod różne niki , kopiowala cudze zdjęcia i wklejala jako własne. Dziewczyny były w szoku bo jednak na tym forum opowiada się kawał swojego życia i przeżywa razem z innymi te dobre i zle strony ciąży. Może mogłabyś zrobić zdjęcie karty ciąży pomijając Twoje dane ? Nie obraź się ale po tej aferze nic mnie nie zdziwi

????????
    Bardzo dziwna prośba moim zdaniem..
    Jeżeli o mnie chodzi to nie mam potrzeby oglądać czyjejkolwiek karty ciążowej poza swoją ...

KaroLove, smeg lubią tę wiadomość

f2w3rjjg8qb54afp.png
  • aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trojaczki na cyklu naturalnym, zalozycielka wątku, Na ovu od niedawna, coś mi to przypomina. No ale jak mówię nie chciałam nikogo urazić. Jeżeli coś jest nie tak wyjdzie to prędzej czy później na jaw

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • Kimmy Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksandrazz wrote:
    Tak jak mówię nie chce nikogo urazić! Rok temu dziewczyna na grudniowkach 2015 podawała się za mamę uroczych blizniaczek, była zalozycielką wątku. Wsypala się bo jakaś grudniowka zobaczyła na insta laske z Dani która dodawała te same zdjęcia. Okazało się że jakiejś 17 latce się nudziło a dziewczyny były ze sobą związane, przezywaly jej ciążę.
    O boże...
    To pewnie dlatego że prowadze listę i spodziewam się trojaczkow :D ale ja wątku nie zakładałam i listę zaczęłam prowadzić bo dziewczyny prosily jeśli o to chodzi. Na ovu jestem już od grudnia i mam 29 lat więc raczej nie w głowie mi takie zabawy
    To że ciążę mnogie są tylko na in vitro to jakiś mit, można wszędzie przeczytać na internecie. Wiadomo, że częściej się zdarzają ale ze zdarzają się tylko na in vitro to już nie prawda
    A poza tym odkąd się dowiedziałam że ciąża mnoga to szukam wsparcia jeszcze na innych stronach i udzielam się na innym forum. Nie tylko tu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 09:54

Asiaa91 lubi tę wiadomość

f5b59272af.png
  • Asiaa91 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To straszne jak bardzo podjerzliwi w dzisiejszych czasach są ludzie... Nie przesadzajmy...

Bella_Bella lubi tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrazz, z całym szacunkiem, ale to co piszesz trochę jest nie na miejscu... Każdą z nas będziesz sprawdzać, bo nie wierzysz w czyjąś ciążę? No sorry..

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2017, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kimmy wrote:
    O boże...
    To pewnie dlatego że prowadze listę i spodziewam się trojaczkow :D ale ja wątku nie zakładałam i listę zaczęłam prowadzić bo dziewczyny prosily jeśli o to chodzi. Na ovu jestem już od grudnia i mam 29 lat więc raczej nie w głowie mi takie zabawy
    Kimmy, ale po co się tłumaczysz? :*

• Anuśka19 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kimmy wrote:
    O boże...
    To że ciążę mnogie są tylko na in vitro to jakiś mit, można wszędzie przeczytać na internecie. Wiadomo, że częściej się zdarzają ale ze zdarzają się tylko na in vitro to już nie prawda
    Kimmy a Nam się marzy mnoga ;-) ale masz jakiś przepis :-) trojaczki to może nie ale bliźniaki się marza... oj a może już sa :-O

p19udqk3biqtk3ub.png
  • aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba już żadnen wątek nie będzie taki jak kiedyś. Mówię że nie chciałam nikogo urazić więc o co wam chodzi ? Chyba nie bylyscie na belly wtedy kiedy dziewczyny masowo uciekaly na zamknięte grupy na fc. Niestety są różni ludzie niektórym się nudzi , niektórych spotyka takie nieszczęście ze nie mogą zajść w ciążę i wymyslaja własne.

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • madlene88 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze powiedziawszy mnie to nie rusza czy ktoś coś wymysla czy nie.Ja niepotrzebuje zdjęć itd.Kazda coś przeszła i nie interesuje mnie czy coś ktoś zmusza,bo to wyjdzie i tak . także niema co się burzyć.

KaroLove lubi tę wiadomość

ckai9n73kv974yz0.png
  • Paaat1988 Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2017, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksandrazz wrote:
    Chyba już żadnen wątek nie będzie taki jak kiedyś. Mówię że nie chciałam nikogo urazić więc o co wam chodzi ? Chyba nie bylyscie na belly wtedy kiedy dziewczyny masowo uciekaly na zamknięte grupy na fc. Niestety są różni ludzie niektórym się nudzi , niektórych spotyka takie nieszczęście ze nie mogą zajść w ciążę i wymyslaja własne.

To jest problem tych ludzi albo może próba poradzenia sobie z tym co ich dotyka..
    Wiadomo , że czytamy swoje historie i stajemy się sobie bliższe ale mimo wszystko to jest tylko forum i nie mamy wpływu kto to czyta (przecież można czytać nawet bez zalogowania).
    Moim zdaniem takie legitymowanie jest po prostu nie na miejscu - bo między innymi chodzi tu o prywatność.

Anuśka19, Bella_Bella, madlene88 lubią tę wiadomość

f2w3rjjg8qb54afp.png
  • aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie marcówki 2016 były wielkim wsparciem w mojej trudnej ciąży, ja też zawsze przezywalam jak u którejś coś szło nie tak. Dlatego nie dziwie się grudniowkom ze poczuły sie oszukane.

Renka88, Nataszka2200 lubią tę wiadomość

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • Anuśka19 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny to ja z innej beczki :-p moja beta w 15dpo to 57,810 wydaje mi się że mała :-( tak jak czytałam na ovu to dziewczyny miały pod 100 albo nawet ponad 100... Co myślicie?

p19udqk3biqtk3ub.png
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksandrazz wrote:
    Kimmy nie chcę Cię urazić ale rok temu była głośna afera na belly, dziewczyna podszywala się pod różne niki , kopiowala cudze zdjęcia i wklejala jako własne. Dziewczyny były w szoku bo jednak na tym forum opowiada się kawał swojego życia i przeżywa razem z innymi te dobre i zle strony ciąży. Może mogłabyś zrobić zdjęcie karty ciąży pomijając Twoje dane ? Nie obraź się ale po tej aferze nic mnie nie zdziwi

Chyba przesadzasz... Teraz każda będzie musiała Ci kartę ciąży pokazać? Uważam, że to bez sensu.

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksandrazz wrote:
    Trojaczki na cyklu naturalnym, zalozycielka wątku, Na ovu od niedawna, coś mi to przypomina. No ale jak mówię nie chciałam nikogo urazić. Jeżeli coś jest nie tak wyjdzie to prędzej czy później na jaw

Przesadzasz.

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ja mówię że każda? Dziewczyna pod nikiem flakonik też zaczęła się udzielać na forach miesiąc przed zajściem w ciążę, po jednym góra kilka postów na jednym wątku, zaszła też na naturalnym cyklu w ciążę blizniaczą dlatego wydaje mi się to dziwne. Tyle już nie dyskutuje

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • baassiia Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja tez kojarze te akcje. No i wg mnie to akurat byla robota adminow, zeby nabijac ruch na forum itd. Ktos zatrudniony mial kilka kont i prowadzil listy ciazowek. No niestety z czasem to wyszlo bo pozniej jak sie przesledzilo wpisy tych profili to po prostu sprzeczne informacje. Oczywiscie osoba z tych profilii wszystkiemu zaprzeczala, a potem konta poznikaly. No juz nie wspomne o kradziezy zdjec :/
    Mysle, ze i ta takie sprawy wczesniej czy pozniej wyplywaja bo ciezko udawac czyjes zycie. Wtedy ten profil co kradl zjecia to byl Flakonik i blizniaki miala. Byly tez inne konta ale juz nie kojarze nazw.

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 wrote:
    Aleksandrazz, z całym szacunkiem, ale to co piszesz trochę jest nie na miejscu... Każdą z nas będziesz sprawdzać, bo nie wierzysz w czyjąś ciążę? No sorry..

Myślę dokładnie tak samo.

Aleksandra, nie chcesz, nie opowiadaj o sobie i o swojej ciąży a ciążą Kimmy się nie interesuj. Tak jak Ewcia napisała bardzo nie na miejscu są Twoje słowa.

Kimmy, olej to <3

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • baassiia Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze inne mamy aktywne w tym samym czasie tez pamietaja o tej sprawie, bo cale forum HUCZALO

Renka88, She86 lubią tę wiadomość

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2017, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha :D. No nie mogę.. To ja też jestem podejrzana, bo mimo, że jestem na OF już prawie rok to dopiero końcem grudnia zaczęłam udzielać się na forum, a teraz jestem w ciąży :D. Kto wie - może z pięcioraczkami? :D :D

‹‹ 133 134 135 136 137 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: