Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak jak mówię nie chce nikogo urazić! Rok temu dziewczyna na grudniowkach 2015 podawała się za mamę uroczych blizniaczek, była zalozycielką wątku. Wsypala się bo jakaś grudniowka zobaczyła na insta laske z Dani która dodawała te same zdjęcia. Okazało się że jakiejś 17 latce się nudziło a dziewczyny były ze sobą związane, przezywaly jej ciążę.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
aleksandrazz wrote:Kimmy nie chcę Cię urazić ale rok temu była głośna afera na belly, dziewczyna podszywala się pod różne niki , kopiowala cudze zdjęcia i wklejala jako własne. Dziewczyny były w szoku bo jednak na tym forum opowiada się kawał swojego życia i przeżywa razem z innymi te dobre i zle strony ciąży. Może mogłabyś zrobić zdjęcie karty ciąży pomijając Twoje dane ? Nie obraź się ale po tej aferze nic mnie nie zdziwi
????????
Bardzo dziwna prośba moim zdaniem..
Jeżeli o mnie chodzi to nie mam potrzeby oglądać czyjejkolwiek karty ciążowej poza swoją ...KaroLove, smeg lubią tę wiadomość
-
Trojaczki na cyklu naturalnym, zalozycielka wątku, Na ovu od niedawna, coś mi to przypomina. No ale jak mówię nie chciałam nikogo urazić. Jeżeli coś jest nie tak wyjdzie to prędzej czy później na jaw
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
aleksandrazz wrote:Tak jak mówię nie chce nikogo urazić! Rok temu dziewczyna na grudniowkach 2015 podawała się za mamę uroczych blizniaczek, była zalozycielką wątku. Wsypala się bo jakaś grudniowka zobaczyła na insta laske z Dani która dodawała te same zdjęcia. Okazało się że jakiejś 17 latce się nudziło a dziewczyny były ze sobą związane, przezywaly jej ciążę.
To pewnie dlatego że prowadze listę i spodziewam się trojaczkowale ja wątku nie zakładałam i listę zaczęłam prowadzić bo dziewczyny prosily jeśli o to chodzi. Na ovu jestem już od grudnia i mam 29 lat więc raczej nie w głowie mi takie zabawy
To że ciążę mnogie są tylko na in vitro to jakiś mit, można wszędzie przeczytać na internecie. Wiadomo, że częściej się zdarzają ale ze zdarzają się tylko na in vitro to już nie prawda
A poza tym odkąd się dowiedziałam że ciąża mnoga to szukam wsparcia jeszcze na innych stronach i udzielam się na innym forum. Nie tylko tuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 09:54
Asiaa91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKimmy wrote:O boże...
To pewnie dlatego że prowadze listę i spodziewam się trojaczkowale ja wątku nie zakładałam i listę zaczęłam prowadzić bo dziewczyny prosily jeśli o to chodzi. Na ovu jestem już od grudnia i mam 29 lat więc raczej nie w głowie mi takie zabawy
-
Kimmy wrote:O boże...
To że ciążę mnogie są tylko na in vitro to jakiś mit, można wszędzie przeczytać na internecie. Wiadomo, że częściej się zdarzają ale ze zdarzają się tylko na in vitro to już nie prawdaale masz jakiś przepis
trojaczki to może nie ale bliźniaki się marza... oj a może już sa
-
Chyba już żadnen wątek nie będzie taki jak kiedyś. Mówię że nie chciałam nikogo urazić więc o co wam chodzi ? Chyba nie bylyscie na belly wtedy kiedy dziewczyny masowo uciekaly na zamknięte grupy na fc. Niestety są różni ludzie niektórym się nudzi , niektórych spotyka takie nieszczęście ze nie mogą zajść w ciążę i wymyslaja własne.
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
aleksandrazz wrote:Chyba już żadnen wątek nie będzie taki jak kiedyś. Mówię że nie chciałam nikogo urazić więc o co wam chodzi ? Chyba nie bylyscie na belly wtedy kiedy dziewczyny masowo uciekaly na zamknięte grupy na fc. Niestety są różni ludzie niektórym się nudzi , niektórych spotyka takie nieszczęście ze nie mogą zajść w ciążę i wymyslaja własne.
To jest problem tych ludzi albo może próba poradzenia sobie z tym co ich dotyka..
Wiadomo , że czytamy swoje historie i stajemy się sobie bliższe ale mimo wszystko to jest tylko forum i nie mamy wpływu kto to czyta (przecież można czytać nawet bez zalogowania).
Moim zdaniem takie legitymowanie jest po prostu nie na miejscu - bo między innymi chodzi tu o prywatność.
Anuśka19, Bella_Bella, madlene88 lubią tę wiadomość
-
Dla mnie marcówki 2016 były wielkim wsparciem w mojej trudnej ciąży, ja też zawsze przezywalam jak u którejś coś szło nie tak. Dlatego nie dziwie się grudniowkom ze poczuły sie oszukane.
Renka88, Nataszka2200 lubią tę wiadomość
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
aleksandrazz wrote:Kimmy nie chcę Cię urazić ale rok temu była głośna afera na belly, dziewczyna podszywala się pod różne niki , kopiowala cudze zdjęcia i wklejala jako własne. Dziewczyny były w szoku bo jednak na tym forum opowiada się kawał swojego życia i przeżywa razem z innymi te dobre i zle strony ciąży. Może mogłabyś zrobić zdjęcie karty ciąży pomijając Twoje dane ? Nie obraź się ale po tej aferze nic mnie nie zdziwi
Chyba przesadzasz... Teraz każda będzie musiała Ci kartę ciąży pokazać? Uważam, że to bez sensu. -
Czy ja mówię że każda? Dziewczyna pod nikiem flakonik też zaczęła się udzielać na forach miesiąc przed zajściem w ciążę, po jednym góra kilka postów na jednym wątku, zaszła też na naturalnym cyklu w ciążę blizniaczą dlatego wydaje mi się to dziwne. Tyle już nie dyskutuje
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Dziewczyny ja tez kojarze te akcje. No i wg mnie to akurat byla robota adminow, zeby nabijac ruch na forum itd. Ktos zatrudniony mial kilka kont i prowadzil listy ciazowek. No niestety z czasem to wyszlo bo pozniej jak sie przesledzilo wpisy tych profili to po prostu sprzeczne informacje. Oczywiscie osoba z tych profilii wszystkiemu zaprzeczala, a potem konta poznikaly. No juz nie wspomne o kradziezy zdjec
Mysle, ze i ta takie sprawy wczesniej czy pozniej wyplywaja bo ciezko udawac czyjes zycie. Wtedy ten profil co kradl zjecia to byl Flakonik i blizniaki miala. Byly tez inne konta ale juz nie kojarze nazw.
-
Ewcia_92 wrote:Aleksandrazz, z całym szacunkiem, ale to co piszesz trochę jest nie na miejscu... Każdą z nas będziesz sprawdzać, bo nie wierzysz w czyjąś ciążę? No sorry..
Myślę dokładnie tak samo.
Aleksandra, nie chcesz, nie opowiadaj o sobie i o swojej ciąży a ciążą Kimmy się nie interesuj. Tak jak Ewcia napisała bardzo nie na miejscu są Twoje słowa.
Kimmy, olej to -
nick nieaktualny