Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka19 wrote:Dziewczyny to ja z innej beczki :-p moja beta w 15dpo to 57,810 wydaje mi się że mała
tak jak czytałam na ovu to dziewczyny miały pod 100 albo nawet ponad 100... Co myślicie?
Anuśka powtórz betę po 48 godz. Mogłaś mieć implantacje nawet do 12 dni po zapłodnieniu więc nie ma się co stresować. -
nick nieaktualnyDziewczyny wybaczcie Olce tą podejrzliwość
w tamtych czasach kiedy ta afera wybuchła we wszystkie dziewczyny tu na belly to mocno uderzyło i po prostu ta nieufność nadal kiełkuje. Nie mniej jednak nie ma co tej historii ciągnąć i wszędzie węszyć spisku, cieszcie się ciążą i przeżywajcie te miesiące w radości i spokoju
Nam, dziewczynom z Marcowych Mamuś 2016 nasze forum dało możliwość wspólnego przeżywania tych dobrych momentów, wspierania się w ciężkich chwilach a także zawarcia wspaniałych, silnych przyjaźni
Teraz nasze dzieci spotykają się i nawiązują ze sobą przyjaźnie
Życzę Wam, żeby u Was było podobnie
Szczęśliwych, zdrowych ciąż Październikowe mamy!
KaroLove, Renka88, d'nusia, Diddlina, Est, Nataszka2200, She86, Falon lubią tę wiadomość
-
dżdżownica wrote:To też nie problem:) przyrost powinien być conajmniej 114%. A miałaś monitorowana owulacje?
-
Anuśka19 wrote:Nie miałam,to był nasz drugi cykl starań ,pierwszy z ovu... tak mi ovu wyznaczyło wiec biore poprawke ,bo wydaje mi się jednak ze była później
Nie sugeruj się tym bo to działa na zasadzie statystykia wiadomo jak to jest ze statystyka
Jak idziesz z psem na spacer to statystycznie macie po 3 nogi -
Ja też pamiętam tą aferę bo mimo, że się nie udzielałam to podczytywałam forum ale nie popadajmy w paranoję. Nawet jeśli ktoś udaje to co z tego? Zapłaczemy się bo będziemy leczyć traumę latami? Bez przesady, to tylko forum. A takie rzucanie oskarżeń i proszenie o kartę ciąży? Bez komentarza.
Dzień dobry
Ewcia_92, Bella_Bella, Demetria lubią tę wiadomość
-
dżdżownica wrote:Nie sugeruj się tym bo to działa na zasadzie statystyki
a wiadomo jak to jest ze statystyka
Jak idziesz z psem na spacer to statystycznie macie po 3 nogijutro powtórze i tak bo tak lekarz zalecił
może ze względu na wcześniejsze problemy... zgłosze się do Was z wynikiem
-
Anuśka19 wrote:Nie miałam,to był nasz drugi cykl starań ,pierwszy z ovu... tak mi ovu wyznaczyło wiec biore poprawke ,bo wydaje mi się jednak ze była później
Ja myślałam, że ovufriend jest niezawodne, bo zawsze dobrze mi wyznaczało owulację
Jednak akurat w tym cyklu w którym zaskoczyło, wyznaczyło mi owulację chyba 5 dni później niż była w rzeczywistości.olatychy lubi tę wiadomość
Październik 2017 synek -
malwa88 wrote:Ja myślałam, że ovufriend jest niezawodne, bo zawsze dobrze mi wyznaczało owulację
Jednak akurat w tym cyklu w którym zaskoczyło, wyznaczyło mi owulację chyba 5 dni później niż była w rzeczywistości. -
aleksandrazz wrote:Ale ja nie mówię że to niemożliwe naturalne trojaki czy bliźniaki Ale jestem na ovu trzy lata. A styl pisania Kimmy to jakbym flakonika czytala. Dlatego zejdzcie już że mnie , wycofuje się z tego forum , kiedyś przyznacie mi rację.
Przyznaję Ci rację ze się wycofujesz, tylko tyle. Nie potrzebujemy tu takich sytuacji. Mamy się wspierać, a nie się sprawdzać i wymyślać.Ewcia_92 lubi tę wiadomość
-
mimoza wrote:Witajcie! Wczoraj zrobiłam test i wyszły 2 kreseczki! Jeszcze nie wpisuję się na listę, ponieważ z powodu mojego bardzo nieregularnego okresu nie wiem dokładnie kiedy będzie ten cudny dzień, ale będzie to w październiku
Witaji gratuluję
-
Czesc dziewczyny. U mnie nic dobrego. W nocy zaczełam krwawic i tak jest do teraz mimo ze zwiekszyłam dawke duphastonu. Nie daje juz sobie nadziei. Jutro jade usg. Wiem ze juz nic tam nie zobacze
drugi raz i znowu to samo
_mamofaza lubi tę wiadomość
Aniołek - 8.04.2016 - 10 tydz
Szymon - 14.03. 2017 - 9 tydz
Obecnie: Acard, Clexane, Kwas foliowy 5 mg, Duphaston, Witaminy z grupy B, SymvitalMama
-
Witajcie, nie wchodzi człowiek chwilę, a tu już afery
Tak jak dziewczyny piszą, to jest forum, które każdy w Internecie może znaleźć i przeczytać i każdy może dołączyć itd. Niech każda jest na tyle wylewna, na ile zgadza się, aby cały Internet mógł to przeczytać.
A takie oskarżenia to są jednak nie na miejscu. Można się z kimś nie zgadzać, można mieć inne zdanie, można się nawet "posprzeczać", ale skoro chcemy razem przeżywać ciążę to możemy nikogo oskarżać o jej brak... A jak nie chcemy komuś radzić, pomagać, to się nie wypowiadamy na dane pytanie...
Kurczę chipsy bym zjadła i pepsi popila