X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe mamy 2017
Odpowiedz

Październikowe mamy 2017

Oceń ten wątek:
  • dżdżownica Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka19 wrote:
    Dziewczyny to ja z innej beczki :-p moja beta w 15dpo to 57,810 wydaje mi się że mała :-( tak jak czytałam na ovu to dziewczyny miały pod 100 albo nawet ponad 100... Co myślicie?

Anuśka powtórz betę po 48 godz. Mogłaś mieć implantacje nawet do 12 dni po zapłodnieniu więc nie ma się co stresować.

1JyDp2.png
  • Anuśka19 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dżdżownica wrote:
    Anuśka powtórz betę po 48 godz. Mogłaś mieć implantacje nawet do 12 dni po zapłodnieniu więc nie ma się co stresować.
    Dzieki :-) niestety wypadnie mi powtórzyć po 72(po 48wypadła niedziela :-))

p19udqk3biqtk3ub.png
  • dżdżownica Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To też nie problem:) przyrost powinien być conajmniej 114%. A miałaś monitorowana owulacje?

1JyDp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2017, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wybaczcie Olce tą podejrzliwość ;) w tamtych czasach kiedy ta afera wybuchła we wszystkie dziewczyny tu na belly to mocno uderzyło i po prostu ta nieufność nadal kiełkuje. Nie mniej jednak nie ma co tej historii ciągnąć i wszędzie węszyć spisku, cieszcie się ciążą i przeżywajcie te miesiące w radości i spokoju :) Nam, dziewczynom z Marcowych Mamuś 2016 nasze forum dało możliwość wspólnego przeżywania tych dobrych momentów, wspierania się w ciężkich chwilach a także zawarcia wspaniałych, silnych przyjaźni <3 Teraz nasze dzieci spotykają się i nawiązują ze sobą przyjaźnie :) Życzę Wam, żeby u Was było podobnie :) Szczęśliwych, zdrowych ciąż Październikowe mamy!

KaroLove, Renka88, d'nusia, Diddlina, Est, Nataszka2200, She86, Falon lubią tę wiadomość

• KaroLove Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimoza hej :) coraz nas więcej ...jak pięknie <3

mhsvqps6xtrui0qr.png
    nzjdvkcblpclr0lc.png
    12t 3w- 6,38cm drugi SYN <3
    17t 4w- 220g, SYN <3
    29.05 badanie połówkowe potwierdzono -SYNUŚ! <3
  • Anuśka19 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dżdżownica wrote:
    To też nie problem:) przyrost powinien być conajmniej 114%. A miałaś monitorowana owulacje?
    Nie miałam,to był nasz drugi cykl starań ,pierwszy z ovu... tak mi ovu wyznaczyło wiec biore poprawke ,bo wydaje mi się jednak ze była później :-)

p19udqk3biqtk3ub.png
  • dżdżownica Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka19 wrote:
    Nie miałam,to był nasz drugi cykl starań ,pierwszy z ovu... tak mi ovu wyznaczyło wiec biore poprawke ,bo wydaje mi się jednak ze była później :-)

Nie sugeruj się tym bo to działa na zasadzie statystyki :) a wiadomo jak to jest ze statystyka :)
    Jak idziesz z psem na spacer to statystycznie macie po 3 nogi :):)

1JyDp2.png
  • candela Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też pamiętam tą aferę bo mimo, że się nie udzielałam to podczytywałam forum ale nie popadajmy w paranoję. Nawet jeśli ktoś udaje to co z tego? Zapłaczemy się bo będziemy leczyć traumę latami? Bez przesady, to tylko forum. A takie rzucanie oskarżeń i proszenie o kartę ciąży? Bez komentarza.

Dzień dobry :)

Ewcia_92, Bella_Bella, Demetria lubią tę wiadomość

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 cykl starań
    druga ciąża <3 złoty strzał!
    RwFEp2.png 7lpqp2.png
  • Anuśka19 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dżdżownica wrote:
    Nie sugeruj się tym bo to działa na zasadzie statystyki :) a wiadomo jak to jest ze statystyka :)
    Jak idziesz z psem na spacer to statystycznie macie po 3 nogi :):)
    hahah uśmiałąm się :-) jutro powtórze i tak bo tak lekarz zalecił :-) może ze względu na wcześniejsze problemy... zgłosze się do Was z wynikiem :-)

p19udqk3biqtk3ub.png
  • dżdżownica Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki :)

Anuśka19 lubi tę wiadomość

1JyDp2.png
  • Pati_ii Koleżanka

Wysłany: 12 lutego 2017, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ma któras z Was podwyższone tsh w ciąży? Jeśli tak to jaki macie wynik?

Czekamy na naszą Niunie :) <3
  • theagnes87 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nawet jeśli ktoś kogoś udaje, to przecież trzeba sie z tym liczyć bo to jest przecież forum...każdy to moze czytać i trzeba uważać na to co się pisze i co się zamieszcza...Niektóre osoby chyba zbyt emocjonalnie podchodzą do forum...

iv09hdgejbmeoi5c.png

w57vskjoejp0xr0f.png

• theagnes87 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam wynik tsh 2,14 i mam do kontroli na następnej wizycie

iv09hdgejbmeoi5c.png

w57vskjoejp0xr0f.png

• malwa88 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka19 wrote:

Ja myślałam, że ovufriend jest niezawodne, bo zawsze dobrze mi wyznaczało owulację :)

Jednak akurat w tym cyklu w którym zaskoczyło, wyznaczyło mi owulację chyba 5 dni później niż była w rzeczywistości.

olatychy lubi tę wiadomość

Październik 2017 synek <3
  • Pati_ii Koleżanka

Wysłany: 12 lutego 2017, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 3.7 czyli bardzo dużo. Strasznie mi podskoczyło :/ dostałam euthyrox i miejmy nadzieję że pomoże. Idę w piątek na konsultacje do endo zobaczymy co powie.

Czekamy na naszą Niunie :) <3
  • Anuśka19 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malwa88 wrote:
    Ja myślałam, że ovufriend jest niezawodne, bo zawsze dobrze mi wyznaczało owulację :)

Jednak akurat w tym cyklu w którym zaskoczyło, wyznaczyło mi owulację chyba 5 dni później niż była w rzeczywistości.
    Czyli jednak w jakimś procencie jest zawodne ;-)

p19udqk3biqtk3ub.png
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksandrazz wrote:
    Ale ja nie mówię że to niemożliwe naturalne trojaki czy bliźniaki Ale jestem na ovu trzy lata. A styl pisania Kimmy to jakbym flakonika czytala. Dlatego zejdzcie już że mnie , wycofuje się z tego forum , kiedyś przyznacie mi rację.

Przyznaję Ci rację ze się wycofujesz, tylko tyle. Nie potrzebujemy tu takich sytuacji. Mamy się wspierać, a nie się sprawdzać i wymyślać.

Ewcia_92 lubi tę wiadomość

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimoza wrote:
    Witajcie! Wczoraj zrobiłam test i wyszły 2 kreseczki! Jeszcze nie wpisuję się na listę, ponieważ z powodu mojego bardzo nieregularnego okresu nie wiem dokładnie kiedy będzie ten cudny dzień, ale będzie to w październiku :)

Witaj :) i gratuluję ;)

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • Druśka91 Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2017, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. U mnie nic dobrego. W nocy zaczełam krwawic i tak jest do teraz mimo ze zwiekszyłam dawke duphastonu. Nie daje juz sobie nadziei. Jutro jade usg. Wiem ze juz nic tam nie zobacze :( drugi raz i znowu to samo :(

_mamofaza lubi tę wiadomość

Aniołek - 8.04.2016 - 10 tydz
    Szymon - 14.03. 2017 - 9 tydz
    Obecnie: Acard, Clexane, Kwas foliowy 5 mg, Duphaston, Witaminy z grupy B, SymvitalMama
    7u22rjjgvtn9wleb.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, nie wchodzi człowiek chwilę, a tu już afery :/
    Tak jak dziewczyny piszą, to jest forum, które każdy w Internecie może znaleźć i przeczytać i każdy może dołączyć itd. Niech każda jest na tyle wylewna, na ile zgadza się, aby cały Internet mógł to przeczytać.
    A takie oskarżenia to są jednak nie na miejscu. Można się z kimś nie zgadzać, można mieć inne zdanie, można się nawet "posprzeczać", ale skoro chcemy razem przeżywać ciążę to możemy nikogo oskarżać o jej brak... A jak nie chcemy komuś radzić, pomagać, to się nie wypowiadamy na dane pytanie...

Kurczę chipsy bym zjadła i pepsi popila :)

dqprj44jb8yg6zfw.png9f7jx1hpfxfexs93.png
    l22ne6ydz3bwmwg9.png
‹‹ 135 136 137 138 139 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ