Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
KaroLove wrote:Myślę cały czas o tej ciazy obumarlej kurde
za bardzo się przejmuję chyba wszystkim...
Ps. Stres szkodzi dziecku i osobom w Twoim otoczeniu !KaroLove lubi tę wiadomość
-
KaroLove wrote:Myślę cały czas o tej ciazy obumarlej kurde
za bardzo się przejmuję chyba wszystkim...
Ja co prawda też mam dzisiaj czarne myśli dlatego, że piersi zupełnie przestały boleć i przez to plamienie rano.
Bardziej się boję, że tam jutro nic nie zobaczeAntosia 10tc[*] 17.03.2017
Tomuś 39tc [*] 6.03.2016 -
patulla wrote:Hej Karolinka, my tu o takich miłych rzeczach, odpręż się... Męża zbałamuć i ciesz się ciążą
Ps. Stres szkodzi dziecku i osobom w Twoim otoczeniu ! -
patulla wrote:Oczywiście nie gniewasz się za żarciki?
Głowy do góry mamusie. Niedługo będziemy się śmiać z tego jak bardzo się zamartwiałyśmy! Czuję że jest okej z ciążą ale chyba sobie za dużo poprostu wkrecam i tyle.
A wierzycie w ciążę z zaskoczenia? Ja tak. Nie wszystkie kobiety mają regularne cykle i niektóre nie mają wcale żadnych objawów....niektóre dziewczyny nawet dużego brzucha nie mają a jak mają jeszcze łożysko N przedniej ścianie to ruchy można pomylić z ruchami jelit. -
KoroLove, ponoć jest coś takiego
Jakieś objawy są prawie zawsze, ale przypisują je czemuś innemu. Trochę ciężko mi uwierzyć, że kobiety w cywilizowanym świecie aktywne seksualnie nie wezmą pod uwagę ciąży jak coś zaczyna się zmieniać/dziać...
Co innego, że ktoś dowiaduje się o ciąży po dwóch czy trzech miesiącach - to inna bajka, ale dłużej to już coś dziwnego i ciężko mi to sobie wyobrazić
-
Wszystko w porządku jak na razie.. jedyny minusik, to wykryto mi dzisiaj niedoczynność tarczycy..
wynik nie jest tragiczny, ale trzeba to skonsultować z endokrynologiem.. Powiem wam, że miałam badania może rok-dwa temu, ponieważ u mnie tarczyca w rodzinie występuje, i wyniki były wręcz idealne. Także, na prawdę jestem w szoku z tą tarczycą.
Beta rośnie, mdłości są, zmęczenie straszne.. a to podobno dbore znaki, więc nawet nie śmiem narzekać.
Jestem po ciąży obumarłej i wywołaniu poronienia, więc bardzo się martwię.. ale staram się myśleć pozytywnie.
Aniołek luty 2016 [*] (10tc.)