Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Paaaula22 wrote:dziewczynki odebrałam wyniki i niestety <0,100 (( dzis jest 26 dc, pewnie szanse sa nikłe ze jednak cos (
Paaaula22, w 100% wiarygodny wynik będzie dopiero w dniu spodziewanej miesiączki. A jak się czujesz? Masz jakieś objawy? -
Alfa_Centauri wrote:Paaaula22, w 100% wiarygodny wynik będzie dopiero w dniu spodziewanej miesiączki. A jak się czujesz? Masz jakieś objawy?
bolą, mnie jajniki czuje takie kłucie, które wcześniej mi się nie zdarzało przed okresem, mnóstwo jem , jestem zmęczona ( ale to też może być wpływ pogody) i mam wydęty brzuch ale wiadomo my kobietki lubimy sobie wmawiać, poczekam pare dni może to paskudztwo nie nadejcie i będe mogła z Wami zosatć ) -
madlene88 wrote:a mnie bolaly rano jajniki,teraz całe podbrzusze jakby na okres czy troszku inaczej,wy tez tak macie?
Ja mam dokładnie to samo. Dzisiaj oglądałam w internecie wypowiedź lekarza ginkologa na ten temat i mówił, że jest to absolutnie normalne więc się już tym nie stresuje. Grunt że nie ma krwawień -
orientalna wrote:A moja chodzi w dresach, bo najwygodniej
Moja też, ale trzeba przyznać że nawet dresy dla dziewczynek są ładniejsze i większy wybór. Wystarczy przejrzeć stronie hm czy Żary, dla chłopców wszystko bure, granatowe, szare, zgniła zieleń, a dla dziewczynek wszystkie koloryKimmy lubi tę wiadomość
-
madlene88 wrote:a mnie bolaly rano jajniki,teraz całe podbrzusze jakby na okres czy troszku inaczej,wy tez tak macie?
Jeszcze tydzień temu tak miałam, teraz już nie, przeszło mi kilka dni temu i już nic mnie nie boli. Teraz jakieś mdłości na wieczór mnie dopadły. -
-
A u mnie na razie jest w miarę spokojnie, jedynie smaki mi się pozmieniały, wszystko wydaje się być słone. No i od ponad tygodnia czuję piersi, czego nie było u mnie nigdy przed okresem. Ostatnio mam też jakby więcej energii, mimo tego że odstawiłam kawę. Oby tak dalej