Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
madlene88 wrote:Ja poprostu wiem że ból nie jest dobry.klocia jajników to co innego wiadomo produkują progesteron... Te bóle sprawiają że już bym pobiegła do ginekologa.Dziewczyny słyszałam że też progesteron jest w ciąży warty sprawdzenia,robiłyscie?
Na wrzesniowkach była jedna dziewczyna której wyszedł bardzo niski progesteron a lekarz kazał jej przyjść dopiero za kilka dni na wizytę... Niestety historia raczej bez happy endu.
Chociaż czytałam też, że ten progesteron się szybko zmienia więc można trafić akurat na ten najniższy próg w ciągu dnia nie wiem ile też w tym prawdyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 22:11
-
Sakota wrote:A u mnie na razie jest w miarę spokojnie, jedynie smaki mi się pozmieniały, wszystko wydaje się być słone. No i od ponad tygodnia czuję piersi, czego nie było u mnie nigdy przed okresem. Ostatnio mam też jakby więcej energii, mimo tego że odstawiłam kawę. Oby tak dalej
Sakota lubi tę wiadomość
-
madlene88 wrote:Powiem wam tak, dziewczyny które niemialy za sobą poronienia nie bawcie się w jakieś bety bo to obłęd jest.
Czytałam msporo historii z tymi przyrost ami i to naprawdę jest indywidualna sprawa. Natrafiłem na historię, że beta się całkiem zatrzymała na jakiś czas a dziecko urodziło się całe i zdrowe
-
Kimmy wrote:Potwierdzam Raz wystarczy żeby potwierdzić ciążę. Ja wolałam zrobić betę i mieć wynik czarno na białym niż doszukiwać się drugiej kreski na teście.
Czytałam msporo historii z tymi przyrost ami i to naprawdę jest indywidualna sprawa. Natrafiłem na historię, że beta się całkiem zatrzymała na jakiś czas a dziecko urodziło się całe i zdroweWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 22:31
-
madlene88 wrote:Mam takie małe pytanie odnośnie szyjki badalyscie? Jaka macie? No u mnie dalej ten ból taki normalnie na nerke aż promieniuję...
U mnje też. Nie mogę się ułożyć w żadnej pozycji. u mnie takiego klucia to w owulacje nie ma.
madlene88 lubi tę wiadomość