Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie kusilo i poszłam. Ja naprawdę pechowy człowiek jestem i niestety przeważnie jak coś ma pójść źle to u mnie źle pójdzie. Oby nie miało to odniesienia do kruszynki natomiast na pewno lepiej się poczuje jak zobaczę że beta ok. Tym bardziej że objawy mi trochę oslably więc martwię się dodatkowo.
-
madlene88 wrote:A szczerze powiedziawszy byle by mi dał Pan Bóg dziecko zdrowe.Czy to będzie dziewczynka czy chłopiec,czy Bliźniaki czy więcej dzieci.Poprosyu pragnę zdrowego dziecka.
To jest oczywiście że najważniejsze i reszta myśli to naprawdę daleko. Jak tylko będziezdrowe to będę tak szczęśliwa że nic innego nie będzie już miało znaczenia. -
A może by... wrote:To jest oczywiście że najważniejsze i reszta myśli to naprawdę daleko. Jak tylko będziezdrowe to będę tak szczęśliwa że nic innego nie będzie już miało znaczenia.
-
baassiia wrote:Maz chcialby teraz chlopca, a jak dla mnie moze byc druga dziewczynka a powiedzial, ze jak bedzie baba to chyba jeszcze jedna proba bedzie :p ciekawe czy do skutku :p
baassiia lubi tę wiadomość
-
Kimmy wrote:A bierzecie już witaminy prenatalne?
Ja na razie sam kwas foliowy ale się zastanawiam czy kupić jeszcze witaminki -
Kimmy wrote:Madlene88 nadal kłuje cię ten jajnik? Mi już dzisiaj przeszło
-
Też się właśnie zastanawiam nad jakimiś witaminkami, pije soki, które sama robie w sokowirówce z owoców i warzyw, staram się jeść dużo bogatych w witaminy produktów, ale boje się, że może nie wystarczyć. Chyba zapytam dzisiaj w aptece o coś. Kwas foliowy oczywiście łykam.
A co do jajników, to też mnie jakoś mniej dzisiaj bolą, prawie wogóle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 14:01