Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
orientalna wrote:Dziewczyny, a jakie macie preferencje odnośnie płci? Wiadomo, najważniejsze żeby było zdrowe, ale co tam sobie wymarzyłyście po cichu? Skonfrontujemy za parę tygodni. Ja chciałabym brata dla mojej księżniczki, ale co los da to zobaczymy.
-
orientalna wrote:Dziewczyny, a jakie macie preferencje odnośnie płci? Wiadomo, najważniejsze żeby było zdrowe, ale co tam sobie wymarzyłyście po cichu? Skonfrontujemy za parę tygodni. Ja chciałabym brata dla mojej księżniczki, ale co los da to zobaczymy.
Kimmy lubi tę wiadomość
-
Kimmy wrote:A mam pytanie. Jak u was z ? Normalnie tak jak zawsze czy czekacie co ginekolog powie i czy da zielone światełko ? Zastanawiam się nad tym.
Ja bym chciała , ale mąż obawia się i chce poczekać do pierwszej wizyty, żeby dostać wyraźne zielone światło od lekarza -
Wpinka wrote:Ja bym chciała , ale mąż obawia się i chce poczekać do pierwszej wizyty, żeby dostać wyraźne zielone światło od lekarza
I z tym czasem to u nas też nie bardzo.
-
Kimmy wrote:A mam pytanie. Jak u was z ? Normalnie tak jak zawsze czy czekacie co ginekolog powie i czy da zielone światełko ? Zastanawiam się nad tym.
A my chyba zgodnie czekamy do zielonego światła lekarza. Poza tym ja strasznie zmęczona jestem więc i specjalnie sił mi brak. -
Hejka normalnie się wkurzylam, wstalam rano zjadlam owsianke i prawie stanęła mi.w gardle przypominając że przecież powinnam być na czczo bo jadę oprócz bety zrobić progesteron.Czytalsm różne opinie beta wiem że nigdy na czczo nie robiłam,ale progesteron,co myślicie?
-
Witam serdecznie
Jeżeli chodzi o to zwyczajnie nie było czasu , sporą przerwę już mamy hihihi ale to nie zaszkodzi , i teraz to i mnie się wydaje że mąż troszkę jakby się bał i czeka na zielone światło od gin
Jeżeli chodzi o Mnie to po konsultacji z gin jutro jadę na wizytę pewnie zapisze mi dupka ,i powie co i jak .
Jeżeli chodzi o płeć to mam już córeczkę i chcielibyśmy synka no ale zobaczymy najważniejsze żeby było zdrowe -
Dzień dobry październikowe mamy
Do progesteronu nie trzeba być na czczo, a szyjki w ciąży nie powinno się samemu badać
Trzymam za Was wszystkie kciuki!
Czasem zajrzę, bo lubię podczytywać inne wątki, to może coś podpowiem jeśli nie macie nic przeciwkokaka470, Kimmy lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
madlene88 wrote:Ja zawsze marzyłam o dziewczynce,moja siostrzenica To taki mój aniołek,córeczka która bym chciała mieć.Kazda chyba marzy aby był i chłopiec i dziewczynka taka parka.
Ja właśnie nie rozumiem fenomenu posiadania "parki", zaspokojenie potrzeb rodzicow. A później dzieci i tak średnio się dogadują, nie oszukujemy się siostra siostrze może być przyjaciółka a bratu to raczej rzadko.
Nam obojętne, płeć poznamy dopiero po rozwiazaniu
Co do to u mnie ogromną ochota jest ale staram się czekać do wizyty, chociaż dwa razy nie wytrzymałam :-p -
Pchelkaaa wrote:Ja właśnie nie rozumiem fenomenu posiadania "parki", zaspokojenie potrzeb rodzicow. A później dzieci i tak średnio się dogadują, nie oszukujemy się siostra siostrze może być przyjaciółka a bratu to raczej rzadko.
Nam obojętne, płeć poznamy dopiero po rozwiazaniu
Co do to u mnie ogromną ochota jest ale staram się czekać do wizyty, chociaż dwa razy nie wytrzymałam :-p
Ja przede wszystkim chcę zdrowe, a w dużo dalszej kolejności marzy mi się dziewczynka. Wynika to z chyba mojego dzieciństwa gdzie zawsze jak spotkała mnie krzywda to marzyłam o tym by moja córeczka w przyszłości miała lepiej. Pisałam w tym celu pamiętniki by później przypomnieć sobie jakie uczucia mną targaly kiedy miałam 13 czy 15 lat i jakie miałam problemy. By nie bagatelizować problemów mojej córeczki. Chyba bardziej bym wiedziała jaka być wobec dziewczynki niż chłopaka. Tylko dlatego. -
Ja bym chciała miec drugą dziewczynę...
Co do sexu- to my narazie nie mozemy dzialac bo biore 2x dziennie luteinę dopochwowo, wiec siłą rzeczy się raczej nie powinno
Ja progesteron badalam przed ciążą i wyszedł mi badzo niski, co mogło utrudniać mi utrzymanie ciąży, wiec dostsałam luteine, i miałam ją brać 14 dni, i odstawić na @, ale że @ nie przyszła to biorę ją dalej, i pewnie będę brała do 16 lub 20 tygodnia...