Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja biorę Mama Dha Premium + (lekarza polecił)
Zuzanna,też idę w poniedziałek, a wg suwaczków mam taki sam tydzień. Zobaczymy. Powinno coś być, a nawet ktoś. Może serduszka jeszcze nie być. Objawów też nie mam, a na pewno mało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 09:29
-
Hello witaj
na kiedy masz twrmin?
Bólami w podbrzusza się nie martw, mnie też dziś boli jakoś tak jakby w lewej pachwinie .... brakiem objawów tez się nie stresuj./cos o tym wiem.
-
melonek wrote:Kawcia no jak na moje to niezbyt możesz coś zrobić.. podpisałaś wypowiedzenie, jak je podpisywałaś to nawet w ciąży nie byłaś.
-
Ja już po becie
Co do kwasu foliowego, to gin powiedział mi że trzeba szukać z matafoliną, to dzięki niej kwas jest lepiej przyswajany
Dziś wieczorem mam wizytę, trzymajcie proszę kciuki żeby moja torbiel się zmniejszałaW 11cs udało się !!!
aligoastenoteratozoospermia:(
Teraz już tylko teratozoospermia, ale chłopacy dali radę
-
KaroLove wrote:Hello witaj
na kiedy masz twrmin?
Bólami w podbrzusza się nie martw, mnie też dziś boli jakoś tak jakby w lewej pachwinie .... brakiem objawów tez się nie stresuj./cos o tym wiem.
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI, 28.04.16 2 IUI
-
patulla wrote:Ja biorę Mama Dha Premium + (lekarza polecił)
Zuzanna,też idę w poniedziałek, a wg suwaczków mam taki sam tydzień. Zobaczymy. Powinno coś być, a nawet ktoś. Może serduszka jeszcze nie być. Objawów też nie mam, a na pewno mało.ponad 3 lata starań...
-
zuzanna wrote:Termin mi niby wyliczylo na 18 października no ale zobaczę co mi lekarz powie na wizycie w poniedziałek. Bole w podbrzuszu mam w sumie od momentu implantacji- 3 dni po transferze- wtedy miałam delikatne plamienie. A potem już tylko delikatne pobolewania. A bierzesz jakiś progesteron?
-
PazdziernikowaMama wrote:a ja już od 8 w pracy.. zuzanna , ciesz się, że na razie ból piersi Cię omija, bo ja aż beczę z bólu
W pierwszej ciąży miałam to samo.... Modlę się żeby tylko takich wymiotów nie było jak za pierwszym razem, bo chcę do końca ciąży pracować
ponad 3 lata starań...
-
E_w_c_i_a wrote:A mierzyłaś już cukier? Ja w labie miałam teraz 99,6 a glukometrem 108-112! Więc jest masakra. Ale jestem pod opieką dietetyczki i teraz zmieniam system jedzenia - 5 mniejszych posiłków i ostatni o 21. Wcześniej jadłam 3 większe posiłki i ostatni był o 18.
Idę na krew w poniedziałek. Gin mi mówił, żeby nie myć zębów przed bo coś tam to zmienia (pierwsze słyszę, ale skoro tak powiedział) i nie pić nawet łyka wody, a przed ostatnimi badaniami na pewno zęby myłam i pewnie wody też się trochę napiłam, może to trochę zawyżyło. -
kawcia31 wrote:BYlam kochana bo na zaswiadczeniu lekarz napisal mi ze jestem w 6 tygodniu.
Hm, szczerze mówiąc nie wiem co w takiej sytuacji. Któraś tutaj wstawiała jakiś link do artykułu na temat cofnięcia wypowiedzeniaBo w sumie jak tak teraz myślę, to może coś by się udało zrobić.
-
melonek wrote:Idę na krew w poniedziałek. Gin mi mówił, żeby nie myć zębów przed bo coś tam to zmienia (pierwsze słyszę, ale skoro tak powiedział) i nie pić nawet łyka wody, a przed ostatnimi badaniami na pewno zęby myłam i pewnie wody też się trochę napiłam, może to trochę zawyżyło.
No popatrz to moze dlatego taki wysoki cukier miałam haha
Umówiłam się w końcu na wizytę. 28.02 na 18:00. Będe wtedy w 6 tygodniu i 3 dniu. Mam nadzieję że będzie widaćSzczęśliwa mama Majeczki :*
Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015 -
Dziewczyny, też mam wyliczony termin na 18 października. Ja się wybieram jutro do ginekologa, to dam Wam znać czy u mnie kogoś widać
Ja do wczoraj nie miałam objawów, ale wieczorem zaczęły mi nudności dokuczać. Noi ciągnięcie w brzuchu od 2 tygodni.
patulla, Mamao, Kimmy lubią tę wiadomość
-
melonek wrote:Hm, szczerze mówiąc nie wiem co w takiej sytuacji. Któraś tutaj wstawiała jakiś link do artykułu na temat cofnięcia wypowiedzenia
Bo w sumie jak tak teraz myślę, to może coś by się udało zrobić.
Mamao lubi tę wiadomość
-
mimoza wrote:Dziewczyny, też mam wyliczony termin na 18 października. Ja się wybieram jutro do ginekologa, to dam Wam znać czy u mnie kogoś widać
Ja do wczoraj nie miałam objawów, ale wieczorem zaczęły mi nudności dokuczać. Noi ciągnięcie w brzuchu od 2 tygodni.
A który u Ciebie tc??W 11cs udało się !!!
aligoastenoteratozoospermia:(
Teraz już tylko teratozoospermia, ale chłopacy dali radę