Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymimoza wrote:Mam pytanie do dziewczyn z Krk. Do jakiego ginekologa chodzicie?
Hej ja chodzę do cudownej babeczki, ma prywatne gabinety, ale pracuje w koperniku. Wizyta trwa tyle ile potrzebuje pacjentka a nie lekarz. Piękne gabinety w dwóch miejscach w Krakowie. Bardzo lubię do niej chodzić, długo leczyła mnie hormonalnie, bo długo nie mogliśmy mieć dzieci. Co więcej kobieta odbiera telefon, czy odpisuje na SMS od razu nawet w niedziele ranoZleca badania i daje różnego rodzaju gazetki, książeczki edukacyjne
-
A może by... wrote:Bo to mogą być różne długości pokazane. Jak masz zdjęcie to na pęcherzyku masz takie narzędzie pomiaru (dwa krzyżyki połączone przerywaną kreską) i tam widać co było mierzone i czego to jest wartość. Może u koleżanki było co innego mierzone. Zobacz sobie gdzieś na 3.02. miałam pierwsze USG i wrzuciłam link na forum, to identyczne parametry mam i widać tak jak u Ciebie co było mierzone.
-
patulla zapytałam Cię o to, bo ja byłam w 4t3d i nie widziałam i się bardzo przejęłam
beta tego dnia wynosiła 1647... Obym jutro zobaczyła
A czy sprawdzałaś betę przed wizytą, lub wiesz w którym dc miałaś owulację?W 11cs udało się !!!
aligoastenoteratozoospermia:(
Teraz już tylko teratozoospermia, ale chłopacy dali radę
-
Mamao wrote:patulla zapytałam Cię o to, bo ja byłam w 4t3d i nie widziałam i się bardzo przejęłam
beta tego dnia wynosiła 1647... Obym jutro zobaczyła
A czy sprawdzałaś betę przed wizytą, lub wiesz w którym dc miałaś owulację?
Bety nie robiłam. ovu wg mnie 12-13 dcMamao lubi tę wiadomość
-
patulla wrote:Pytaj śmiało:)
Bety nie robiłam. ovu wg mnie 12-13 dc
Dzieki, u mnie owu była dzień później, więc mnie uspokoiłaśTeraz "tylko" czekać do jutra
patulla lubi tę wiadomość
W 11cs udało się !!!
aligoastenoteratozoospermia:(
Teraz już tylko teratozoospermia, ale chłopacy dali radę
-
U mnie dokładnie 6 tydz i 4 dzień i już bije serduszko
ulga
Natikka123, patulla, Bella_Bella, KaroLove, madlene88, Kimmy, 0202oliwcia, Demetria lubią tę wiadomość
03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
06.02 (39dc)- beta hcg 907.3
09.02 (42dc)- beta hcg 2526
-
nick nieaktualny