Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
a co do pecherza.....tak jak pisalam wyzej ma byc pusty. bo moze zaslonic....a po drugie jak tu juz wspominano: mozesz sie posiusiac na krzesle ginekologicznym podczas usg... hehe
-
Kimmy wrote:U mnie prawie tyle samo na -
Dokładnie - 2,5 ale jak dalej tak "dużo" będę jeść to spadnie jesscze. Aż się boję o tym mówić lekarzowi że mi każe zostać w szpitalu. Naprawdę się zmuszam do jedzenia a i tak chudne. A już nie wymiotuje tak dużo -
Kimmy wrote:Katiś witaj
KaroLove ty też masz dzisiaj wizytę?widzialam schowany moj zarodeczek, ma 5 mm
(schowany tak jak Twoj dzidzius nr 2
) )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 16:31
Kimmy lubi tę wiadomość
-
KasiaHaBe wrote:Dziewczyny! Czy macie jakieś brudzenie lub zabarwiony śluz? Ja mam tak od tygodnia, lekarz każe brać Duphaston i przyjść dopiero za tydzień na pierwsze USG, bo mówi że beta przyrasta prawidłowo i często tak sie zdarza na początku ciąży. Nie wiem czy próbować jak najszybciej umówić się na wizytę czy czekać.
Próbować umówić się na wizytę. Możesz mieć krwiaka a to się wiąże z tym że musialabys leżeć. Może być też tak ze nic złego się nie dzieje. Ale każde plamienie zwłaszcza tak długie powinno być zbadane żeby znaleźć przyczynę. -
nick nieaktualny
-
No dobra, jestem w domu.
Wizyta u gina ok. Założył mi karte ciąży.
Moja perełka ma 3,45mm i bijące serduszko!!kolejna wizyta 9.03.
Wizyta u endokrynologa tez spoko. Według niej mam Hashimoto. Dostałam euthyrox 25. Kontrola w kwietniu.
Co do wagi to spadłam 1kg, al i tak mam jeszcze spory zapas ciałka;-)
Pozatym dostalam L4 do pracy ;
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 19:25
madlene88, Natikka123, 0202oliwcia, Bella_Bella, Diddlina, Mamao, smeg, Pampcia, E_w_c_i_a, Agula92, nadziejastru, patulla, Demetria lubią tę wiadomość
-
Nieśmiała wrote:No dobra, jestem w domu.
Wizyta u gina ok. Założył mi karte ciąży.
Moja perełka ma 3,45mm i bijące serduszko!!kolejna wizyta 9.03.
Wizyta u endokrynologa tez spoko. Według niej mam Hashimoto. Dostałam euthyrox 25. Kontrola w kwietniu.
Pozatym dostalam L4 do pracy ; -
Nieśmiała gratulacje udanej wizyty
Ty juz masz karte ciąży a ja jeszcze nie
ale podejrzewał ze to przez to ze mam ciaze od samego poczatku zagrożona (wysokiego ryzyka )
Kochana a mialas jakies badania robione które potwierdzaja to Hashimoto?? Czy to tylko takie przypuszczenia z powietrza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 19:33
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Nieśmiała wrote:Ktoraś z Was chyba KaroLove pisała ostatnio, że dopiero kilka dni bierze leki na za duże tsh. Chciałam zapytać, jaką dawkę dostałaś przy jakim poziomie tsh?
Super że już po ! Dzidziuś jest a to najważniejszeNieśmiała lubi tę wiadomość
-
Miałam tylko oznaczone tsh, ft3, ft4. Pozatym dziś zrobiła mi usg tarczycy i coś mówiła ze tarczyca nie wyglada normalnie, tylko na przewlekle chorą i że jest ciemna. Na następną wizytę w polowie kwietnia mam zrobić tsh i anty tpo to wtedy na podstawie tego anty tpo ma mi jednoznacznie potwierdzic hashimoto. Dzis tylko podejrzewala.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 19:49
-
Bella_Bella wrote:Ja już po wizycie. Mamy 5mm i pięknie bijące serduszko
tyle ile mój
a powiedz, ładnie się zarodeczek ustawił? Widziałaś go odrazu czy też się "chowal" ?
Sorki ze pytamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 19:50
Bella_Bella lubi tę wiadomość