Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieśmiała wrote:Jak piszecie o swoich 5mm, to się zaczynam stresowac że u mnie tylko 3mm
Nie masz co się martwić, to tak samo jak z betą-nie można jej porównywać, bo tak naprawdę wszystko zależy od tego kiedy była owulacja i zagnieżdżenie. Nawet jeśli ktoś ma taki sam wiek ciąży wg ostatniej miesiączkiNajważniejsze że wszystko w porządku i na swoim miejscu
W 11cs udało się !!!
aligoastenoteratozoospermia:(
Teraz już tylko teratozoospermia, ale chłopacy dali radę
-
Nieśmiała wrote:No staram się też tak sobie tłumaczyć. Wogóle staram się być pozytywnie nastawiona, ale same wiecie jak to jest...
Bo u mnie jest aż o 6 dni młodszaAntosia 10tc[*] 17.03.2017
Tomuś 39tc [*] 6.03.2016 -
Nieśmiała doskonale Cię rozumiem, sama jeszcze w piątek się martwiłam że nawet pęcherzyka nie było w macicy a wczoraj miał już ponad 1cm
Dzidzia rośnie sobie i wie co robi
Mamusia musi być spokojna
Diddlina lubi tę wiadomość
W 11cs udało się !!!
-
Cześć dziewczyny!
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona
Według bety jestem w 4-5 tygodniu, w piątek powtórzę
Staraliśmy się z Mężem 1,5 roku, a ten cykl miał być cyklem bez starań, bo wykryto u mnie w styczniu torbiel i od następnej miesiączki miałam się pofaszerować trochę hormonami. Jak widać, Ktoś na górze miał inny plan i w niedzielę na teście ujrzałam dwie kreseczki
) Pozdrawiam Was wszystkie!
Diddlina, smeg, Mamao, Natikka123, Pampcia, Lorry, patulla, dżdżownica, KaroLove, Demetria, Pierwsze maleństwo, mana lubią tę wiadomość
-
Diddlina wrote:A powiedział Ci coś lekarz że ciąża młodsza?
Bo u mnie jest aż o 6 dni młodszaMoje to chyba wszędzie było
W 11cs udało się !!!
-
kociara90 wrote:Cześć dziewczyny!
Staraliśmy się z Mężem 1,5 roku, a ten cykl miał być cyklem bez starań, bo wykryto u mnie w styczniu torbiel i od następnej miesiączki miałam się pofaszerować trochę hormonami. Jak widać, Ktoś na górze miał inny plan i w niedzielę na teście ujrzałam dwie kreseczki
Na kiedy wychodzi Ci termin? Jak samopoczucie?
Antosia 10tc[*] 17.03.2017
kociara90 wrote:Cześć dziewczyny!
Gratulacje
A jaką masz dużą torbiel? Ja niestety też mam, została mi po owulacji
W 11cs udało się !!!
-
Mamao wrote:A wiesz kiedy dokładnie miałaś owulację? Mogła się przesunąć, albo czasem jest tak że zapłodnione jajeczko dłużej sobie wędruje zanim się zagnieździ
Moje to chyba wszędzie było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 20:07
Antosia 10tc[*] 17.03.2017
KaroLove wrote:Aaa jak super
tyle ile mój
a powiedz, ładnie się zarodeczek ustawił? Widziałaś go odrazu czy też się "chowal" ?
Sorki ze pytam
Ładnie się ustawiłwidziałam malutką pulsującą kropeczkę, to serduszko, ginekolog mówi że już nie takie malutkie
Dokładnie mamy 5,7mm i jest wg usg dwa dni starszy ale na to nie patrzymy na razie.
-
Według internetów na 25 października
Ale w weekend doświadczyłam czegoś, co moim zdaniem było krwawieniem implantacyjnym, więc sądzę, że może +2/3 dni do tego terminu trzeba by dodać. Ale w piątek złapię swoją ginekolog i powiem o zaistniałej sytuacji, co ciekawe trafiłam do niej w zeszłym miesiącu, żeby mi "pomogła" wreszcie zaciążyć
Odpukać oprócz senności prawie nic mi nie dolega. Nie mam ochoty na moje kochane słodycze (ale to super), za to bardzo dzidzia się raduje na myśl o owocach i warzywach
Jeszcze dla mnie to trochę stan rodem z science-fiction, bo przez długie starania jakoś ciąża stawała się dla mnie coraz mniej realna. Wierzę ogromnie, że wszystko będzie okej, bo wmówiłam sobie, że 2017 rok należy do mnie, więc inaczej być nie może!
Mamao, Diddlina, Natikka123, Demetria lubią tę wiadomość
-
kociara90 wrote:Sporą, 5cm na lewym jajniku, również pozostałość po owulacji
U mnie ta torbiel sprawiła że dwóch lekarzy stwierdziło że do owulacji nie doszło bo pęcherzyk nie pękł. Ale ja wiedziałam swoje i miałam rację
W 11cs udało się !!!