Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieśmiała wrote:A powiedział Ci coś lekarz że ciąża młodsza?
Bo u mnie jest aż o 6 dni młodsza
Mowil ze odpowiada 5t5d
Antosia 10tc[*] 17.03.2017
Tomuś 39tc [*] 6.03.2016 -
Mamao wrote:A czujesz że tam jest? Moja miała w piątek 4,5cm a wczoraj już 4,3 więc mam nadzieję że się wchłonie. Co za dziadostwo
U mnie ta torbiel sprawiła że dwóch lekarzy stwierdziło że do owulacji nie doszło bo pęcherzyk nie pękł. Ale ja wiedziałam swoje i miałam rację
Tylko od czasu do czasu. W ogóle przed wykryciem, ciągnęło mnie albo kłuło ale ja jestem twarda sztuka i nie roztkliwiam się nad sobą, więc w ogóle temat olałamDopiero właśnie przy wizycie u poleconej ginekolog, która miała mi pomóc zaciążyć, przy USG wyszło, że mam torbiel.
Mamao lubi tę wiadomość
-
Nieśmiała wrote:No to ufff
Martwi mnie jeszcze mała dawka euthyroxu przy duzym tsh
Ja biorę dopiero kilka dni i mam pół tabletki rano Letrox50, wynik miałam 2,995. -
kociara90 wrote:Cześć dziewczyny!
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona
Według bety jestem w 4-5 tygodniu, w piątek powtórzę
Staraliśmy się z Mężem 1,5 roku, a ten cykl miał być cyklem bez starań, bo wykryto u mnie w styczniu torbiel i od następnej miesiączki miałam się pofaszerować trochę hormonami. Jak widać, Ktoś na górze miał inny plan i w niedzielę na teście ujrzałam dwie kreseczki
) Pozdrawiam Was wszystkie!
Witam, gratulujęJa również mam torbiel, 3cm, na następnej wizycie okaże się czy się zmniejszyła czy rośnie, w ogóle jej nie czuję aktualnie
-
nadziejastru wrote:Witam, gratuluję
Ja również mam torbiel, 3cm, na następnej wizycie okaże się czy się zmniejszyła czy rośnie, w ogóle jej nie czuję aktualnie
Zobaczymy co powie moja lekarz. Co może być widać na ewentualnym USG w 4-5 tygodniu?
-
kociara90 wrote:Super wiedzieć, że nie tylko ja jestem w ciąży i jeszcze ta torbiel
Zobaczymy co powie moja lekarz. Co może być widać na ewentualnym USG w 4-5 tygodniu?
Pęcherzyk ciążowy powinien byćDzidziuś i serduszko u mnie było widać w 6 tygodniu
-
Ja dziś mało tu... bo mam stres...naprawdę dziś czuję duży stres... nie mam żadnych objawów...żadnych!!! i martwi mnie to! Czasem czuję coś w dole brzucha, ale jeśli już to zawsze po prawej stronie!!! (oczywiście naczytałam się dziś o ciąży pozamacicznej, tutaj o torbielach i już mam dość). Wizyta dopiero 7 marca czyli 7.1 tyg. W pierwszej ciąży, którą poroniłam parę lat temu się nie denerwowałam.
a teraz się po prostu martwię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 20:41
-
Lorry wrote:Ja dziś mało tu... bo mam stres...naprawdę dziś czuję duży stre... nie mam żadnych objawów...żadnych!!! i martwi mnie to! Czasem czuję coś w dole brzucha, ale jeśli już to zawsze po prawej stronie!!! (oczywiście naczytałam się dziś o ciąży pozamacicznej i już mam dość). Wizyta dopiero 7 marca czyli 7.1 tyg. W pierwszej ciąży, którą poroniłam parę lat temu się nie denerwowałam.
a teraz się po prostu martwię
Ja też dziś nie mam objawów:( piersi praktycznie nie bolą, brzuch nie jest taki wzdety:( ja na szczęście idę jutro ale już odchodzę od zmysłów