Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej jestem po wizycie jestem szczęśliwa serduszko bije jak szalone moje malenstwo ma 2 cm jest poprostu super ;)jedyne co mnie zdolowalo,to to że łożysko wygląda na przodujace,zero dźwignią i tylko delikatny sex...ale i tak jestem szczęśliwa.
nadziejastru, Natikka123, Asiaa91, Mamao, Nieśmiała, India26, aaniluap, E_w_c_i_a, dżdżownica, Demetria, Kimmy, kiti lubią tę wiadomość
-
nadziejastru wrote:Mamao skąd zamawiasz?
http://edomherbaty.pl/herbaty/197-rooibos-oryginalny.html
http://edomherbaty.pl/herbaty-ziolowe/178-sen-cytrynady.html
W 11cs udało się !!!
aligoastenoteratozoospermia:(
Teraz już tylko teratozoospermia, ale chłopacy dali radę
-
madlene88 wrote:Hej jestem po wizycie jestem szczęśliwa serduszko bije jak szalone moje malenstwo ma 2 cm jest poprostu super ;)jedyne co mnie zdolowalo,to to że łożysko wygląda na przodujace,zero dźwignią i tylko delikatny sex...ale i tak jestem szczęśliwa.
Gratuluję! to duża dzidzia. Nie zmienił a co lekarz terminu? Ja przy maluszku 1,74 cm miałam 8t1d a Ty widzę na suwaczku że 7t1d.madlene88 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny a jak u Was z seksem
? Bo my to się jeszcze boimy ale ja myślę że najważniejsze jest tylko uważać jak zarodek się zagniezdza a teraz to już chyba można. ? Nie zapytałam lekarza ostatnio.ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI, 28.04.16 2 IUI
-
Mamao wrote:Witaj Karolcia
Widzę że Twoja ciąża jest o dzień starsza od mojej
Też niestety mam torbiel i uważam że trzeba ją kontrolować, mnie bolała tak długo jak rosła, aż w niedzielę w nocy ból minął jak ręką odjął. I we wtorek na wizycie okazało się że rzeczywiście jest mniejsza, dziś byłam ponownie i znów się zmniejszyłaBierzesz duphaston lub luteinę? Mój gin uważa że dzięki nim torbiel się zmniejsza. Pozdrawiam
Mnie do ubiegłego tygodnia w ogóle ta torbiel nie bolała a zrobiła się tuż po odstawieniu tabletek sierpień/wrzesień. w grudniu miała 2,5cm miałam w lutym się pojawić na kontroli aby sprawdzić czy rośnie dalej czy może się wchłonęła no ale akurat dzień wcześniej wyszedł mi pozytywny test ciążowy...
no i tak od poniedziału, czyli cąły ten tydzień mnie pobolewała ta prawa strona, najbardziej się wieczorami ból nasilał, ale dzisiaj np już lepiej...
nie biorę nic poza kwasem foliowym jak na razie...
-
Mamao wrote:Dziewczyny jeśli macie na ochotę na dobrą i zdrową herbatę dla kobiet w ciąży to polecam rooibos
Jeśli ktoś potrzebuje to mogę wrzucić link do sklepu internetowego w którym się zaopatruję
Jakby co to nie chodzi mi o reklamę, chcę tylko podzielić się z Wami cenną wiedzą
Nie ma szans, nawet przed ciążą wymiotowałam po niej -
zuzanna wrote:Hej dziewczyny a jak u Was z seksem
? Bo my to się jeszcze boimy ale ja myślę że najważniejsze jest tylko uważać jak zarodek się zagniezdza a teraz to już chyba można. ? Nie zapytałam lekarza ostatnio.
My się wczoraj kochaliśmy. Już mieliśmy oboje mega ochotę na sex.
Niby nie ma żadnych przeciwskazań...
No i lekarz mi powiedział że nie ma przeciwskazań co do sexu i fitnessu o ile nie powodują plamienia. jeśli tak jest to trzeba to skontrolować. -
A może by... wrote:Gratuluję! to duża dzidzia. Nie zmienił a co lekarz terminu? Ja przy maluszku 1,74 cm miałam 8t1d a Ty widzę na suwaczku że 7t1d.
-
KarolciaDE1988 wrote:My się wczoraj kochaliśmy. Już mieliśmy oboje mega ochotę na sex.
Niby nie ma żadnych przeciwskazań...
No i lekarz mi powiedział że nie ma przeciwskazań co do sexu i fitnessu o ile nie powodują plamienia. jeśli tak jest to trzeba to skontrolować.ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI, 28.04.16 2 IUI
-
zuzanna wrote:No właśnie my się boimy żeby nie zrobić nic fasolce. Ale myślę że delikatnie to się nic nie stanie. W końcu 9 miesięcy postu to chyba nikt by nie wytrzymał.
Ja też miałam obawy i robilismy to że tak powiem bez szaleństw
Podsyłam artykuł na ten temat po którym ja się zdecydowałam na ten krok
http://mamaginekolog.pl/stosunki-plciowe-w-ciazy/madlene88 lubi tę wiadomość
-
A może by... wrote:Mnie się pokazuje 7t1d z suwaczka ...
ciekawe czemu.. jeśli tak to przepraszam za zamieszanie.
madlene88 lubi tę wiadomość
-
Te suwaczki się u niektórych nie odświeżają, bo przeglądarka internetowa wczytuje obrazek który ma w pamięci, zamiast nowego z nowym dniem. Spróbujcie nacisnąć Ctrl + F5 na stronie, to powinno wymusić przeładowanie obrazków
madlene88 lubi tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
A może by... wrote:Gratuluję! to duża dzidzia. Nie zmienił a co lekarz terminu? Ja przy maluszku 1,74 cm miałam 8t1d a Ty widzę na suwaczku że 7t1d.
-
Hej dziewczyny uff od wczoraj tyle napisaliście ze cieżko was nadążyć
Madlene gratuluje dużej dzidzi
Dzis jak sprzątałam strasznie zakul mnie prawy jajniktak mnie zakul ze z bólu nie mogłam sie przez chwile ruszyć
ale na szczęście przeszło chodz troszkę do tej pory go czuje.. moze temu ze dzis mnie wzięło za mycie okna bo mnie juz tak wkurzało a słoneczko było do tego wolne i mowię ze pozniej nie bede miała kiedy
i tak zaszalalam i moze temu mnie tak zakuło ? Znak zebym sie troszkę bardziej oszczędzała ?
A tak z innej beczki jutro dobra koleżanka/szefowa z pracy w 7mies ciąży ma urodziny i idziemy z koleżankami do knajpki po południui moje pytanie brzmi co moge jej kupic na urodziny ? Cos nie dużego bo ja nie mam żadnego pomysłu
[/link]
-
KaroLove wrote:Ona ma 8t3dni przecież